Προς το περιεχόμενο

Πιο έντονα μέτρα κατά των cheaters παίρνει το Call of Duty

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Stathis85 είπε

Γκούγκλαρε HWID spoofer και θα καταλάβεις.

Πρόσφατα έφαγα shadowban για μερικές ημέρες στο WZ (χωρίς να χρησιμοποιώ cheats, απλά παίρνω πολλά kills και κάποιος με έκανε χωρίς λόγο report) και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στο λογαριασμό μου και να αναστραφεί το shadowban έπαιζα κανονικά με spoofer

Ναι κατάλαβα. Εγώ θα χρησιμοποιούσα ένα EEPROM programmer και θα το άλλαζα, είναι πιο φθηνό 😂

Αυτή είναι εντωμεταξύ άλλη μία βλακεία που συχαίνομαι στα νέα online games. Το να τρως ban ενώ δεν κάνεις τίποτα παράνομο. Από εκεί καταλαβαίνεις ότι στο βωμό του χρήματος θυσιάζεται η δική σου διασκέδαση, μιας και τα κέρδη μειώνονται όταν βάζεις ανθρώπους να ελέγχουν τα reports

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι σταματάνε το παιχνίδι δεν το κάνουν επειδή πλημμύρισε από cheaters, το κάνουν επειδή γ@μησαν τα online fps με το pay to win που κατάργησε κάθε έννοια άμιλλας και διαγωνισμού. 

Και εφόσον fair play πια δεν υπάρχει, "θες κύριος να κερδίζεις πάντα; θα πληρώσεις να αγοράσεις τα όπλα του φιδέμπορα". Προς ενίσχυση του pay to win στριμώχνουν τους cheaters (όσο είναι τεχνικά εφικτό).

5 hours ago, NoBanNoGlory said:

Ρε τι έπαθε ο ανηψιός. Θλίψη στον πλανήτη. 

Σοβαρά τώρα; Ασχολούμαστε δεκαετίες με το cheating στα βιντεοπαιχνίδια; Και προσπαθούνε να μας πείσουν ότι βελτιώνεται η κατάσταση; Εξαφανίζεται ένα cheat, βγαίνει άλλο. 

Φίλε μου. Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με multi, αποδέχεσαι και το cheating. Τέλος.

Από εποχή AOE2, quake III (για τα δική μου ενασχόληση με online gaming),  multi και cheat πάνε πακέτο. Anti-cheat εδώ, anticheat εκεί κλπ..

Ε και τι έγινε; 

Αν τα "παίρνεις" με την κατάσταση σε ένα game, τότε αλλάζεις game.  Η υπερβολική γκρίνια δείχνει "κολλήμα". Κακό αυτό. Να το κοιτάξει όποιος το παρουσιάζει συχνά... Δεν δείχνει και τα καλύτερα στοιχεία για την ψυχική κατάσταση του. 

Μηδενική ανοχή; Για Π Α Ι Χ Ν Ι Δ Ι μιλάτε μωρέ. Σε λίγο θα απαιτείτε και ποινή φυλάκισης.

Μηδενική ανοχή σημαίνει τέλος τα φράγκα. Επίσης μηδενική ανοχή δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε στο κρυφτό, ούτε στα μήλα που παίζαμε. Η έννοια παιχνίδι εμπεριέχει και την έννοια ζαβολιά. Και οι ζαβολιάρηδες πάντα μέρος του παιχνιδιού ήταν. 

Ξέρεις πόσα φράγκα έβγαλε η κάθε blizzard και η κάθε Ncsoft απο τα μπότια; Και στην τελικά, για ποιον λόγο νοιάζει κάποιον η πολιτική της εταιρείας; Δική της η απόφαση να χάσει πελάτες, δική της και να μην τους χάσει. 

Κάνετε την τρίχα, τριχιά. 

Ξέρετε ότι υπάρχουν άπειρα games εκεί έξω έ; Επιλέγετε ένα singleplayer και ηρεμείτε. Η καλύτερα, ανοίχτε κανα βιβλίο. Έστω και playboy. Κέρδος είναι. Η νέοι έχουν και άλλες ανάγκες.

Επαφή με την πραγματικότητα, μηδέν.

• Like 3

Επισκέπτης

Εγώ ανέκαθεν όταν έπαιζα με φίλους παρέα ένα παιχνίδι είχα έναν κανόνα PLAY FAIR - HAVE FUN

Με απλά λόγια παίζεις ένα παιχνίδι μόνος ή με φίλους για να περάσει η ώρα ευχάριστα , να χαλαρώσεις

Αυτός που κλέβει στα παιχνίδια ο CHEATER χαλάει το παιχνίδι το δικό μου , των άλλων παικτών το παιχνίδι

αν θέλει να κλέψει ας το κάνει στο SINGLE PLAYER/STORY/CAMPAING εκεί ας φορτώσει τα άπειρα cheats να το ευχαριστηθεί

για μένα όποιος κλέβει σε ONLINE/MULTIPLAYER GAME θα πρέπει να τρώει μόνιμο αποκλεισμό (permament ban) και να είναι Global Hardware Ban και να μην του δίνει καμία δυνατότητα να ξανά παίξει εκτός αν αγοράσει νέο υπολογιστή και δημιουργήσει ξανά λογαριασμούς.

μακάρι να το καταλάβουν σύντομα οι εταιρείες και να γίνουν αυστηρές σε αυτό το θέμα πριν αρχίσουν να χάνουν έσοδα και τους πονέσει η τσέπη...

Μπορεί να είναι free 2 play αλλά παίζει να έχουν βγαλει τα άπειρα λεφτά πουλώντας skins, battle passes και blueprints . Χώρια που τα αντίστοιχα multiplayer τους (modern warfare, black ops, vanguard) είναι κανονικά επι πληρωμη. 

θέλω να καταλήξω: έχουν λεφτά να βαλουν ένα-δυο ανθρώπους να ασχοληθούν σοβαρά με το cheating

Δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ριζικά ειδικά στα COD . 
Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί και την τελευταία  διετία το θέμα έχει παραγίνει . 
Ποιος ξερει … ίσως παίζονται αλλά συμφέροντα πίσω από τις χάκεροσελίδες …

Εδώ υπάρχει το αστείο  της υπόθεσης , λέει η εταιρεία ότι με το anticheat ο hacker δεν μπορεί να κάνει damage , δεν θα ακούει και δεν θα βλέπει τον άλλον παίκτη αντι να μας πει ότι θα τον κάνει απευθείας permant  ban ! 

Οσο το παιχνίδι είναι free to play και ο καθένας κάθε μέρα φτιάχνει νέο account το θέμα θα υπάρχει . 

22 ώρες πριν, polaki είπε

Φίλε το "πάμε παρακάτω" που λες δεν ξέρω πού το βασίζεις. 

Πλέον και το 15χρονο ανηψάκι μου γυρνάει το Πάσχα και μου λέει σταμάτησα το COD γιατί είναι γεμάτο cheaters. Δεν ξέρω αν το λέει επειδή είναι άμπαλος, ή αν όντως το εννοεί, η ουσία πάντως είναι ότι πράγματι το παράτησε και δεν παίζει πλέον. 

Άρα αυτό κάτι σημαίνει, και ειδικά για τις εταιρείες αρχίζει και γίνεται πρόβλημα. Το αν 5-10 άτομα σταματήσουν να παίζουν, κλαιν μαιν. Αλλά αν σταματήσου 5 και 10.000 άτομα, έ κάπου αρχίζει και τους τσούζει στα έσοδα. 

Η ερώτησή μου εμένα είναι γιατί δεν υπάρχουν δραστικά μέτρα μηδενικής ανοχής. 

Και θα σου πω ένα παράδειγμα, το 2015-2016 κάπου εκεί στο World of Warcraft υπήρχε ένα battleground που λεγόταν AV (Alterac Valley). Το AV λοιπόν στις αρχές του έπαιρνε πολλές ώρες να τελειώσει, δεν ήταν φτιαγμένο σωστά από άποψη mechanics (το διορθώσανε το καλοκαίρι του 2016 αν θυμάμαι καλά και διαρκούσε μαξ κανένα 45λεπτο, όπως και τα άλλα 2 bg τότε).

Υπήρχαν λοιπόν διάφοροι εξυπνήδιδες, μεταξύ αυτών και εγώ που για να πάρουν το "honor" ώστε να μαζέψουν όσο χρειάζεται για τα rewards, βάζανε keybord hack να κάνει ένα μικρό movement o char τους κάθε ΧΧ δευτερόλεπτα, ίσα ίσα για να μην πεταχτεί έξω ως AFK. 

Αυτό λοιπόν είχε σαν αποτέλεσμα να γιγαντωθούν οι χρόνοι του AV, γιατί απτους 40 ζήτημα αν παίζανε οι 20, και άρα τα bosses δεν έπεφταν ποτέ. 

Λοιπόν, όταν το πήρε πρέφα η Blizzard, μου έριξε 3ήμερο ban (72h), και μου στείλανε email ότι την επόμενη φορά θα φάω permanent ban.

Το ξαναέκανα? FUCK NO. 

Η λύση είναι απλή, το θέμα είναι ότι οι εταιρείες δεν ασχολούνται. 

Ναι αλλα αυτο απλα δεν δουλευει σε f2p fps χωρις character progression. Αν φας ban στο wow χανεις level items achievements (εκατοντάδες ωρες παιχνιδιου δηλαδη), καποια απο τα αυτα δεν μπορεις να τα ξανααποκτησεις καν. ΠΟΤΕ. 

Σε ενα f2p shooter δεν χανεις τιποτα, ας φας και 100 ban

• Like 1

14 λεπτά πριν, Herald είπε

Ναι αλλα αυτο απλα δεν δουλευει σε f2p fps χωρις character progression. Αν φας ban στο wow χανεις level items achievements (εκατοντάδες ωρες παιχνιδιου δηλαδη), καποια απο τα αυτα δεν μπορεις να τα ξανααποκτησεις καν. ΠΟΤΕ. 

Σε ενα f2p shooter δεν χανεις τιποτα, ας φας και 100 ban

Οκ εντάξει αλλά σε games τύπου Battlefield έχεις και εκεί progression. Στην τελική αν ο άλλος γουστάρει να πληρώνει και να ξαναπληρώνει το game προκειμένου να παίζει με cheats, εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά σαν εταιρεία παρά να τον banάρεις συνεχώς. 

μια χαρα μπορουν να βαλουν anticheat engines σε ολα τα παιχνιδια.. δηλαδη το cs go ειναι κατι διαφορετικο ? μολις πας κανα gold level αρχιζεις και βλεπεις τα τερατα.. η καλυτερη λυση βεβαια ειναι cheats τυπου trojan horses που ή βαζουν ιους ή κανουν ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα.. κοινως αντι να στοχευεις ή να βλεπεις μεσα απο τοιχους να πετας το οπλο σου ή να κανεις θορυβο ωστε να σε βλεπουν οι αντιπαλοι .. κατι τυπαδες εχουν και βιντεακια απο τετοιες τρολλ καταστασεις με fake cheats

12 ώρες πριν, ikorolis είπε

Εγώ ανέκαθεν όταν έπαιζα με φίλους παρέα ένα παιχνίδι είχα έναν κανόνα PLAY FAIR - HAVE FUN

Με απλά λόγια παίζεις ένα παιχνίδι μόνος ή με φίλους για να περάσει η ώρα ευχάριστα , να χαλαρώσεις

Αυτός που κλέβει στα παιχνίδια ο CHEATER χαλάει το παιχνίδι το δικό μου , των άλλων παικτών το παιχνίδι

αν θέλει να κλέψει ας το κάνει στο SINGLE PLAYER/STORY/CAMPAING εκεί ας φορτώσει τα άπειρα cheats να το ευχαριστηθεί

για μένα όποιος κλέβει σε ONLINE/MULTIPLAYER GAME θα πρέπει να τρώει μόνιμο αποκλεισμό (permament ban) και να είναι Global Hardware Ban και να μην του δίνει καμία δυνατότητα να ξανά παίξει εκτός αν αγοράσει νέο υπολογιστή και δημιουργήσει ξανά λογαριασμούς.

μακάρι να το καταλάβουν σύντομα οι εταιρείες και να γίνουν αυστηρές σε αυτό το θέμα πριν αρχίσουν να χάνουν έσοδα και τους πονέσει η τσέπη...

Όπως περιγράψανε και παραπάνω το bannάρεις Hardware δεν είναι λύση απ' την στιγμή που μπορείς να το κάνεις spoofing. Άσε που μπορεί να χακάρεις και λάθος HWID ή HWID κάποιου internet cafe.

Ίσως ένας τρόπος είναι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τα f2p να ζητάνε το κινητό τηλέφωνο και να κάνουν επιβεβαίωση μέσω κινητού που είναι αρκετά πιο δύσκολο να hackάρεις συνεχώς κάτι τέτοιο αλλά εκεί θα ξεκινήσει να τίθεται και το θέμα των προσωπικών δεδομένων.

44 λεπτά πριν, toylis είπε

μια χαρα μπορουν να βαλουν anticheat engines σε ολα τα παιχνιδια.. δηλαδη το cs go ειναι κατι διαφορετικο ? μολις πας κανα gold level αρχιζεις και βλεπεις τα τερατα.. η καλυτερη λυση βεβαια ειναι cheats τυπου trojan horses που ή βαζουν ιους ή κανουν ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα.. κοινως αντι να στοχευεις ή να βλεπεις μεσα απο τοιχους να πετας το οπλο σου ή να κανεις θορυβο ωστε να σε βλεπουν οι αντιπαλοι .. κατι τυπαδες εχουν και βιντεακια απο τετοιες τρολλ καταστασεις με fake cheats

Δεν γίνεται να πάρουν οι εταιρίες πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο. Η κατασκευή malware είναι παράνομη. Απ' την άλλη για να λειτουργήσει ένα τέτοιο cheat πρέπει να υπάρχει μια τρύπα στο σύστημα που να το επιτρέπει. Αν υπάρχει αυτή η τρύπα, διάσημες ομάδες που φτιάχνουν cheats για παιχνίδια θα την εκμεταλλευτούν. Οι ίδιοι οι cheaters τις γνωρίζουν αυτές τις ομάδες και συνήθως στρέφονται προς αυτές όταν ψάχνουν για κάποιο cheat. 

Back in my days όταν έπαιζα cod4 υπήρχαν cheaters αλλά υπήρχαν και αρκετοί οργανωμένοι servers μέσα στους οποίους υπήρχαν moderators ( έχω υπάρξει και εγώ ) και με την βοήθεια διάφορων anticheat που είχε το game ή εγκαθιστούσαμε extra στον server περιορίζαμε αρκετά την ζημιά.

Δυστυχώς σήμερα που τρέχουν δεκάδες χιλιάδες games ταυτόχρονα, η αστυνόμευση τους είναι πολύ δύσκολη απ την μια, απ' την άλλη οι εταιρείες στοχεύουν στο μέγιστο δυνατό κέρδος και δεν προτίθενται να επενδύσουν σε προσωπικό που θα ελέγχει τα reports.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2022 στις 12:15 ΜΜ, manolis940 είπε

Όπως περιγράψανε και παραπάνω το bannάρεις Hardware δεν είναι λύση απ' την στιγμή που μπορείς να το κάνεις spoofing. Άσε που μπορεί να χακάρεις και λάθος HWID ή HWID κάποιου internet cafe.

Ίσως ένας τρόπος είναι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τα f2p να ζητάνε το κινητό τηλέφωνο και να κάνουν επιβεβαίωση μέσω κινητού που είναι αρκετά πιο δύσκολο να hackάρεις συνεχώς κάτι τέτοιο αλλά εκεί θα ξεκινήσει να τίθεται και το θέμα των προσωπικών δεδομένων.

Δεν γίνεται να πάρουν οι εταιρίες πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο. Η κατασκευή malware είναι παράνομη. Απ' την άλλη για να λειτουργήσει ένα τέτοιο cheat πρέπει να υπάρχει μια τρύπα στο σύστημα που να το επιτρέπει. Αν υπάρχει αυτή η τρύπα, διάσημες ομάδες που φτιάχνουν cheats για παιχνίδια θα την εκμεταλλευτούν. Οι ίδιοι οι cheaters τις γνωρίζουν αυτές τις ομάδες και συνήθως στρέφονται προς αυτές όταν ψάχνουν για κάποιο cheat. 

Back in my days όταν έπαιζα cod4 υπήρχαν cheaters αλλά υπήρχαν και αρκετοί οργανωμένοι servers μέσα στους οποίους υπήρχαν moderators ( έχω υπάρξει και εγώ ) και με την βοήθεια διάφορων anticheat που είχε το game ή εγκαθιστούσαμε extra στον server περιορίζαμε αρκετά την ζημιά.

Δυστυχώς σήμερα που τρέχουν δεκάδες χιλιάδες games ταυτόχρονα, η αστυνόμευση τους είναι πολύ δύσκολη απ την μια, απ' την άλλη οι εταιρείες στοχεύουν στο μέγιστο δυνατό κέρδος και δεν προτίθενται να επενδύσουν σε προσωπικό που θα ελέγχει τα reports.

θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω

άνετα μπορούν να βάλουν ταυτοποίηση και να έχουν νούμερο κινητού τηλεφώνου

άσε τα έξτρα anti-cheat γιατί έχω χορτάσει και από αυτά στην ζωή μου...δεν θέλω να ακούω ούτε να τα βλέπω

σωστό anti-cheat μόνο η εταιρεία του παιχνιδιού (υπάρχουν) και να πέφτουν αυστηρές τιμωρίες ακόμα και αποκλεισμός Global Hardware Ban - Account Ban κτλ...

δεν ξέρω αν θυμάσαι ή ξέρεις το America's Army (Free To Play) το οποίο έγινε μετέπειτα America's Army Proving Grounds εκεί οι σέρβερς είχαν το Punkbuster που τράβαγε ScreenShot και διάφορα anti-cheat scripts από AASA - ACI - PBBans κτλ κάποιοι από τους προγραμματιστές όμως αυτών των Anti-Cheat είχαν στήσει καλή κομπίνα και πουλάγανε έναντι αμοιβής cheats χωρίς να το ξέρει κανείς μέχρι που έσκασε γιατί κάποιο cheat δεν είχε ενημερωθεί έτσι το έπιασε το Anti-Cheat και γίνανε exposed καθώς...

όταν θα αρχίσουν να πέφτουν τα κέρδη τους όμως θα δεις πως θα αλλάξουν μυαλά

στα λέω εγώ που αγοράζω από αρκετές πλατφόρμες για τον υπολογιστή παιχνίδια αλλά και για την κονσόλα μου (XBOX) που και εκεί υπάρχει Cheat ξέρεις το γνωστό με το USB και τα χειριστήρια...

Επεξ/σία από ikorolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...