manolis940 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, Stathis85 είπε Το warzone έχει κανονικα Kill cam. Kαι στα multiplayer του cod είχε αν θυμάμαι καλά Δυνατότητα για report σου δίνουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλα τους κανουν. Και πρεπει να απομακρυνθουν εντελως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Από την στιγμή που είναι free game θα τρώει ban ο cheater1και θα μπαίνει στο πεντάλεπτο ως cheater2. Έχει γεμίσει το παιχνίδι με «παιχταράδες» με 10+ K/D ratio που έχουν stock operator και stock calling card/emblem και στα 10 games την μέρα έχουν 8 wins. Δεν χρειάζεται να είσαι και σούπερ έξυπνος developer για να καταλάβεις τι παίζει και να το διορθώσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Vice είπε Από την στιγμή που είναι free game θα τρώει ban ο cheater1και θα μπαίνει στο πεντάλεπτο ως cheater2. Έχει γεμίσει το παιχνίδι με «παιχταράδες» με 10+ K/D ratio που έχουν stock operator και stock calling card/emblem και στα 10 games την μέρα έχουν 8 wins. Δεν χρειάζεται να είσαι και σούπερ έξυπνος developer για να καταλάβεις τι παίζει και να το διορθώσεις Τα free to play games δεν πρόκειται ποτέ να γλιτώσουν από αυτά. Μόνο τα games με συνδρομή (πχ WoW που ανέφερα πιο πάνω) είναι προς το συμφέρον της εταιρείας να αφιερώσει χρόνο/εργατοώρες για να ξηλώσει τους cheaters. Απ'τη μία θέλουμε free to play, απ'την άλλη θέλουμε την εταιρεία από πάνω να διορθώνει τα πάντα (από bugs μέχρι cheaters), και απ'την τρίτη αν μας πουν πλήρωνε για να έχεις online λέμε μπα άστο, βάζω free to play. Πάμε παρακάτω λοιπόν, τσάμπα χτυπιόμαστε, δε θα αλλάξει τίποτα. Και για να το πάω ένα βήμα παρακάτω, βλέπεις όλους να γκρινιάζουν που η Sony πχ σου λέει πλήρωνε PS Network για να έχεις online. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι αν δεν πληρώσεις, είναι αδύνατον να συντηρηθεί η υποδομή για το online. "Και γιατί το προσφέρει η MS?" Η MS το προσφέρει γιατί πολύ απλά έχει ΗΔΗ το Azure, άρα η υποδομή της κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ σε σχέση με την online υποδομή της Sony. Δηλαδή μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο, πριν γκρινιάξουμε. Λέω εγώ τώρα... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από polaki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, gurgurant είπε ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ,ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ FPS ΜΕ CHEATERS! RPG και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Δεν υπάρχει παιχνίδι χωρις τσιτ τοσο αολα εκτος και αν δεν το ξέρει ουτε ο προγραμματιστής που το έφτιαξε αλλιως όσο μεγαλύτερη κοινότητα τοσο και θα εχει τσιτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, kinitos είπε Τη διαο εχει αθτο το άρθρο απο τα δυο προηγούμενα που είχατε βαλει με το ιδιο ακριβως θεμα;; Μιας και μετραει το cod και θα μπουν να διαβασουν βαλυε απλα ποσα νεα μπαν το μηνα πέφτουν. Τωρα στο θεμα μα 1.δεν θα εχουν ηχο οκ αφου εχουν wallhacl και aimbot απλα περπατας και γα... Υι να το κανουν τον ηχο. Ισως βγει καλυτερα τωρα θα βαζουν μουσικη να μας σκιζουν με την ευχαριστη μουσικη τους. 2.ουτε disconnect αμεσα μπαν 3 καλύτερα να καιγεται η καρτα γραφικών να τρλριωνουμε το εχω ξανα πει Και 4.αφου με οποιο τσιτερ παιξει που παιζεις συνεχεια με πολλούς σου λεβε δεν ειμαι τσιτερ απλα σκιλ παικτης σε βλεπω απο το υπερπεραν γιατι δεν σε βαζει μονο με κανονικους και οο τσιτερ μονοι τους Α και τελος μιαε και δεν θα εβγαζε λεει νεο τιτλο φετος αλλα θα βγαλεθ το mwii να μην ξεχασουν να βαλουν ακομα εμα νεοτερο αμτιτσιτ θα εχει σιγουρο αποτελεσμα οπως πάντα Απλα ελεος νομιζω βαρεθηκαν και οι ίδιοι να ασχολουνται (αν ασχιληθηκαν ποτε) Φίλε kinite, την πρόταση αυτή την έγραψα απο κινητό με autocorrect enabled. Για κοιτά το… μπορεί να σε βοηθήσει. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, polaki είπε Τα free to play games δεν πρόκειται ποτέ να γλιτώσουν από αυτά. Μόνο τα games με συνδρομή (πχ WoW που ανέφερα πιο πάνω) είναι προς το συμφέρον της εταιρείας να αφιερώσει χρόνο/εργατοώρες για να ξηλώσει τους cheaters. Απ'τη μία θέλουμε free to play, απ'την άλλη θέλουμε την εταιρεία από πάνω να διορθώνει τα πάντα (από bugs μέχρι cheaters), και απ'την τρίτη αν μας πουν πλήρωνε για να έχεις online λέμε μπα άστο, βάζω free to play. Πάμε παρακάτω λοιπόν, τσάμπα χτυπιόμαστε, δε θα αλλάξει τίποτα. Και για να το πάω ένα βήμα παρακάτω, βλέπεις όλους να γκρινιάζουν που η Sony πχ σου λέει πλήρωνε PS Network για να έχεις online. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι αν δεν πληρώσεις, είναι αδύνατον να συντηρηθεί η υποδομή για το online. "Και γιατί το προσφέρει η MS?" Η MS το προσφέρει γιατί πολύ απλά έχει ΗΔΗ το Azure, άρα η υποδομή της κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ σε σχέση με την online υποδομή της Sony. Δηλαδή μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο, πριν γκρινιάξουμε. Λέω εγώ τώρα... Το cod εκτος mw και αυτο ενα μερος του (warzone) δεν ειναι φρι και δεν γίνεται τίποτα για να το φτιάξουν. Ουτε καν deticated server με διαχειριστές. Στο bo1 ακομα και σήμερα τρψς μπαν απο το σερβερ δια παντός τοσο αολα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, kinitos είπε Δεν υπάρχει παιχνίδι χωρις τσιτ τοσο αολα εκτος και αν δεν το ξέρει ουτε ο προγραμματιστής που το έφτιαξε αλλιως όσο μεγαλύτερη κοινότητα τοσο και θα εχει τσιτερ Ε ναι φυσικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killerx3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, polaki είπε Φίλε το "πάμε παρακάτω" που λες δεν ξέρω πού το βασίζεις. Πλέον και το 15χρονο ανηψάκι μου γυρνάει το Πάσχα και μου λέει σταμάτησα το COD γιατί είναι γεμάτο cheaters. Δεν ξέρω αν το λέει επειδή είναι άμπαλος, ή αν όντως το εννοεί, η ουσία πάντως είναι ότι πράγματι το παράτησε και δεν παίζει πλέον. Άρα αυτό κάτι σημαίνει, και ειδικά για τις εταιρείες αρχίζει και γίνεται πρόβλημα. Το αν 5-10 άτομα σταματήσουν να παίζουν, κλαιν μαιν. Αλλά αν σταματήσου 5 και 10.000 άτομα, έ κάπου αρχίζει και τους τσούζει στα έσοδα. Η ερώτησή μου εμένα είναι γιατί δεν υπάρχουν δραστικά μέτρα μηδενικής ανοχής. Και θα σου πω ένα παράδειγμα, το 2015-2016 κάπου εκεί στο World of Warcraft υπήρχε ένα battleground που λεγόταν AV (Alterac Valley). Το AV λοιπόν στις αρχές του έπαιρνε πολλές ώρες να τελειώσει, δεν ήταν φτιαγμένο σωστά από άποψη mechanics (το διορθώσανε το καλοκαίρι του 2016 αν θυμάμαι καλά και διαρκούσε μαξ κανένα 45λεπτο, όπως και τα άλλα 2 bg τότε). Υπήρχαν λοιπόν διάφοροι εξυπνήδιδες, μεταξύ αυτών και εγώ που για να πάρουν το "honor" ώστε να μαζέψουν όσο χρειάζεται για τα rewards, βάζανε keybord hack να κάνει ένα μικρό movement o char τους κάθε ΧΧ δευτερόλεπτα, ίσα ίσα για να μην πεταχτεί έξω ως AFK. Αυτό λοιπόν είχε σαν αποτέλεσμα να γιγαντωθούν οι χρόνοι του AV, γιατί απτους 40 ζήτημα αν παίζανε οι 20, και άρα τα bosses δεν έπεφταν ποτέ. Λοιπόν, όταν το πήρε πρέφα η Blizzard, μου έριξε 3ήμερο ban (72h), και μου στείλανε email ότι την επόμενη φορά θα φάω permanent ban. Το ξαναέκανα? FUCK NO. Η λύση είναι απλή, το θέμα είναι ότι οι εταιρείες δεν ασχολούνται. Εγώ το καταλαβαίνω, δεν έχω ξενερώσει να τα βλέπω λες...Πολλά games που τυχαίνει να παίζω είναι γεμάτα συνέχεια... Δεν το ευχαριστιέσαι κιόλας έχει καταντήσει βαρετό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Δυνατότητα για report σου δίνουν ; Δεν θτμαμαι στο warzone αλλα στο κανονικο cod μπαινοντας στο σκορ την καρτέλα κανεις απο εκει ριπορτ. Και μολις τελειώσει το παιχνίδι σου εχει score bresult που βλέπεις το τελευταιο παιχνίδι και εκει με δεξι κλικ σε πισι κανεις ριπορτ. Και εκτος αυτου πας στους φίλους recent παικτες και αν θυμασαι το ονομα κανεις εκει ριπορτ. Οσο για κιλ καμ γ σειρα bo ειχε ενα φοβερο το theater που έβλεπες τα τελευται ματς και μαλιστα απο οποιον οαικτγ ηθελες η απο κανεναν αολα εβλεπες αν δεν κανω λαθος για το τελευταίο αλλα και μονο αυτο του να δεις ξανά το παιχνίδι ειναι φοβερό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Νομίζω πολυ δινουν ελευθερο πασο στην activision. Δεν ισχύει οτι αφου ειναι f2p δεν γινεται να βγουν οι cheters. Fortnite, apex, ow, val δεν εχουν σχεδον καθολου. Και να μπει κανενασ βαρεμενος εχεις καλες πιθανοτητες να τον δεις να τρωει live ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs1982 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 To warzone που είναι f2p έχει καταντήσει cheat fest. To χειρότερο βέβαια είναι ότι έχουν φέρει τα βαριά cheats aimbot/wallhack κτλ, στις κονσόλες. Απαράδεκτο το να μην έχει επιλογή για να κλείνεις το crossplay με το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Δυνατότητα για report σου δίνουν ; Ναι μπορείς να το κάνεις εκείνη τη στιγμή ή μετα το game. Το προβλημα είναι οτι και ban να φάς αγοράζεις ενα spoofer με 25ε το μήνα και συνεχίζεις να παίζεις κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, kinitos είπε Δεν θτμαμαι στο warzone αλλα στο κανονικο cod μπαινοντας στο σκορ την καρτέλα κανεις απο εκει ριπορτ. Και μολις τελειώσει το παιχνίδι σου εχει score bresult που βλέπεις το τελευταιο παιχνίδι και εκει με δεξι κλικ σε πισι κανεις ριπορτ. Και εκτος αυτου πας στους φίλους recent παικτες και αν θυμασαι το ονομα κανεις εκει ριπορτ. Οσο για κιλ καμ γ σειρα bo ειχε ενα φοβερο το theater που έβλεπες τα τελευται ματς και μαλιστα απο οποιον οαικτγ ηθελες η απο κανεναν αολα εβλεπες αν δεν κανω λαθος για το τελευταίο αλλα και μονο αυτο του να δεις ξανά το παιχνίδι ειναι φοβερό Τότε κάποιοι δεν δίνουν σημασία σε αυτά τα reports και γι αυτό γίνεται πανηγύρι. 46 λεπτά πριν, NoBanNoGlory είπε Αν τα "παίρνεις" με την κατάσταση σε ένα game, τότε αλλάζεις game. Η υπερβολική γκρίνια δείχνει "κολλήμα". Κακό αυτό. Να το κοιτάξει όποιος το παρουσιάζει συχνά... Δεν δείχνει και τα καλύτερα στοιχεία για την ψυχική κατάσταση του. . Κάνετε την τρίχα, τριχιά. Ξέρετε ότι υπάρχουν άπειρα games εκεί έξω έ; Επιλέγετε ένα singleplayer και ηρεμείτε. Η καλύτερα, ανοίχτε κανα βιβλίο. Έστω και playboy. Κέρδος είναι. Η νέοι έχουν και άλλες ανάγκες. Γιατί να μην έχουμε κόλλημα με ένα game ? Υπάρχουν εκατοντάδες games εκεί έξω αλλά δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να μου αρέσουν. 23 λεπτά πριν, Stathis85 είπε Το προβλημα είναι οτι και ban να φάς αγοράζεις ενα spoofer με 25ε το μήνα και συνεχίζεις να παίζεις κανονικά Explain that to me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, manolis940 είπε Explain that to me... Γκούγκλαρε HWID spoofer και θα καταλάβεις. Πρόσφατα έφαγα shadowban για μερικές ημέρες στο WZ (χωρίς να χρησιμοποιώ cheats, απλά παίρνω πολλά kills και κάποιος με έκανε χωρίς λόγο report) και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στο λογαριασμό μου και να αναστραφεί το shadowban έπαιζα κανονικά με spoofer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα