Kyriakos131211 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Κυριολεκτικά ανάμεσα σε αυτά τα δύο . https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32609233-audi-q3 ή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/321548457-ds-ds7 Βοηθήστεεεεε !!! Καλησπέρα !!!
TechnoState Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Σαφώς πιο εντυπωσιακή η καμπίνα του DS7. Επίσης πλουσιότερη έκδοση (του DS).... παρατήρησα ότι το Q3 δεν έχει καν cruise control στον εξοπλισμό... όντως τώρα? Έχεις κάνει τα απαραίτητα test drive κ στα δύο οχήματα?
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, TechnoState είπε παρατήρησα ότι το Q3 δεν έχει καν cruise control στον εξοπλισμό... όντως τώρα? εχει ρε συ, το λεβιεδακι κατω απο το φλας ειναι προσωπικά το βρισκω καλυτερο overall το Q, εαν ειναι αυτο που βλεπω εχει καλο εξοπλισμο κ ειδικα μπολικο εξτρα (καμερες, μπρος πισω αισθητηρες, carplay/andr auto/18αρες κλπ). To ds βεβαια δε μου αρεσει και εμφανισιακά... Το εαν αξιζουν τα 36 και 37 χιλιαρικα αντιστοιχα ειναι το θέμα... Επισης το ds ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (** ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2022** ** ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝΥΘΕΝΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ--6000χλμ**)... 2
Kyriakos131211 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα από το ds4 αλλά μου φάνηκε κάπως μικρό για τα κιβυκά μου , είμαι και 1.98 , πίσω από το κάθισμα μου θα αποτελεί μια ''νεκρή'' θέση που στο μέλλον ίσως την χρειαστώ . Το ds7 εντυπωσιακό από μέσα και στα λεφτά αυτά έχει πάρα πολλά έξτρα σε σχέση με το q3 , παρ'όλα αυτά το q3 δεν παύει να είναι αυτό που φαίνεται . Τα οδήγησα και τα δύο , εντυπωσιασμένος και από τα δύο . Οι χώροι παραπάνω από ικανοποιητικοί και στα δύο . 1
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 και σε μεταπωληση κραταει τιμη το Q σε σχεση με το σιτροεν εχε το κατα νου... τι σε κολλαει; 2
definitio Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Αν δίνει κάποιος τόσα χρήματα, σίγουρα η αξία μεταπώλησης θα πρέπει να τον απασχολεί...επίσης, αφού το ένα θα είναι μεταχειρισμένο όταν παραδοθεί (θα υπάρχει φαντάζομαι κάποια ρήτρα, αν τυχόν συμβεί κάτι πιο σοβαρό στο αμάξι μέχρι τότε), ενώ το Audi θα είναι καινούριο, καλύτερα δεν είναι να το πάρεις καινούριο, αν δίνεις 36Κ€; 5
Kyriakos131211 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σωστή η τοποθέτηση σου φίλε μου και σε ευχαριστώ . Όπως και όλους σας . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από Kyriakos131211
Stavmitsos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, paylidis είπε εχει ρε συ, το λεβιεδακι κατω απο το φλας ειναι προσωπικά το βρισκω καλυτερο overall το Q, εαν ειναι αυτο που βλεπω εχει καλο εξοπλισμο κ ειδικα μπολικο εξτρα (καμερες, μπρος πισω αισθητηρες, carplay/andr auto/18αρες κλπ). To ds βεβαια δε μου αρεσει και εμφανισιακά... Το εαν αξιζουν τα 36 και 37 χιλιαρικα αντιστοιχα ειναι το θέμα... Επισης το ds ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (** ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2022** ** ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝΥΘΕΝΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ--6000χλμ**)... Νομίζω ότι δεν είναι! Και το A1 μου το έχει το λεβιεδάκι, αλλά είναι για περιοριστή ταχύτητας μόνο. Στο configurator της Audi για το Q3 (advanced, S tronic 35ari οπως της αγγελίας) είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό το ΑΠΛΟ CRUISE CONTROL ΕΝ ΕΤΗ 2022 για 360 ευρώ.
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε Νομίζω ότι δεν είναι! Και το A1 μου το έχει το λεβιεδάκι, αλλά είναι για περιοριστή ταχύτητας μόνο. Στο configurator της Audi για το Q3 (advanced, S tronic 35ari οπως της αγγελίας) είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό το ΑΠΛΟ CRUISE CONTROL ΕΝ ΕΤΗ 2022 για 360 ευρώ. Βρε ειναι. Το ιδιο εχω! 😂 Ο configurator ασε τι λεει. Και η advance δε λεει κατι απο εσωτερικο εξοπλισμο πακετο εξωτερικο ειναι - τον εσωτερικο τον επιλεγεις και αυτο της φωτο ειναι αρκετα πλουσιο (μονο οι καθρεφτες δε ξερω αν ειναι αναδιπλουμενοι κλπ)
Kyriakos131211 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Πήρα τηλέφωνο και είναι στον εξοπλισμό κανονικά το cruise control , δεν ειναι απλα περιοριστής ταχύτητας κλπ . 1
achilles_g_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, TechnoState είπε Σαφώς πιο εντυπωσιακή η καμπίνα του DS7. Επίσης πλουσιότερη έκδοση (του DS).... παρατήρησα ότι το Q3 δεν έχει καν cruise control στον εξοπλισμό... όντως τώρα? Έχεις κάνει τα απαραίτητα test drive κ στα δύο οχήματα? Στο q3 που πήρε ο γαμπρός μου (1.5 TSI, αυτόματο κιβώτιο, full led, κάμερα οπισθοπορείας, virtual cockpit κτλ) δεν είχε cruise control. Μπήκε έξτρα με 285 ευρώ σε 2ο χρόνο
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Στο q3 που πήρε ο γαμπρός μου (1.5 TSI, αυτόματο κιβώτιο, full led, κάμερα οπισθοπορείας, virtual cockpit κτλ) δεν είχε cruise control. Μπήκε έξτρα με 285 ευρώ σε 2ο χρόνο σε κανενα δεν εχει εαν δε το πληρωσεις/επιλεξεις κατα την παραγγελια*... στο συγκεκριμενο που δειχνει ο φιλος ομως εχει κανονικά... *η βασικη εκδοση ουτε καν κλιματισμο δεν εχει-απλο manual a/c βαζουν...
monopolis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Αν είσαι ανοικτός και σε άλλα αυτοκίνητα έχω να προτείνω το volvo xc40. Όταν αγόρασα εγώ ήμουν ανάμεσα σε Χ1 ,ΧC40 ,Q3 ,GLA. To test drive μου άλλαξε την άποψη και το πήρα άμεσα. Από τα δύο για μένα Q3 με κλειστά μάτια. 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, Kyriakos131211 είπε Κυριολεκτικά ανάμεσα σε αυτά τα δύο . https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32609233-audi-q3 ή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/321548457-ds-ds7 Βοηθήστεεεεε !!! Καλησπέρα !!! Κοιτα στο οικονομικο κομματι ''κοστος χρησης'' πρεπει να σου μαρτυρησουν μηχανικοι τι προβληματα προφανως μπορει να βγαλουν μελλοντικα και που παει το κοστος! Τα στερεότυπα λενε οτι το q θα εχει μεγαλυτερες δαπανες αλλα καλυτερη μεταπωληση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα