toples50 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ψάχνω για αγορά drone το πολύ μέχρι 100 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γιατί έχω δει πολλές επιλογές κυρίως Κινεζικές και δεν ξέρω αν αξίζουν.
gorge18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, toples50 είπε Ψάχνω για αγορά drone το πολύ μέχρι 100 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γιατί έχω δει πολλές επιλογές κυρίως Κινεζικές και δεν ξέρω αν αξίζουν. Η απαντηση βρίσκετε μεσα στο μήνυμα σου. Απλα την επισήμανα! Ενα dji mini (βεβαια κινεζικο και αυτο χαχα) ειναι πιο κοντα στα χρηματα που μπορεις να δωσεις (3πλασια)
toples50 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Βρίσκω και στο skroutz και στο ebay λύσεις κοντά στα 80 ευρώ. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτά;
eko13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Την ιδια απορια εχω και εγω, αμα δεν θελεις επαγγελματικη χρηση, αλλα απλα ενα drone για να βγαζεις κανα γλεντι σε 720p τι υπαρχει? Δεν μπορει να μην υπαρχει κατι αξιοπιστο μεχρι τα 100.
vassar Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα απο τα δύο παρακάτω, έχει κανείς εμπειρία απο τα συγκεκριμένα, κάποια άλλη πρόταση; Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη μου επαφή με drone, πιο πολύ το παίρνω για το μικρό. DJI Tello Μίνι ToySky S173 Quadcopter Drone
toples50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Εγώ σκεφτόμουν για αυτό: https://www.skroutz.gr/s/31454093/S65-Μίνι-Drone-με-Κάμερα-4K-Χειριστήριο.html?from=catspan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα