papp0us Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε .Είναι σε δικό σου χώρο ,έτσι Στο χωράφι μου είναι, αυτό είναι το θέμα, η τροχαία δε δεν κάνει τίποτα γιατί δεν είναι δημόσιος δρόμος. Θα ρίξω μια ματιά στον νόμο που λέτε μήπως βρω κάνα πάτημα να του ξαναπάρω τηλέφωνο. Δεν νομίζω ότι πληρώνει τέλη, αυτός το παράτησε το αυτοκίνητο εκεί και έχει εξαφανιστεί, προφανώς αν δεν έχει σκοπό να γυρίσει στη χώρα δε θα τον νοιάζει κιόλας
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, papp0us είπε Το μόνο που έχω σκεφτεί, είναι να το πιάσω με ένα τρακτέρ να πάω να το παρατήσω στη μέση του κεντρικού δρόμου να ανακγκαστούν να το πάρουν 1
Dantε Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, papp0us είπε Στο χωράφι μου είναι, αυτό είναι το θέμα, η τροχαία δε δεν κάνει τίποτα γιατί δεν είναι δημόσιος δρόμος. Θα ρίξω μια ματιά στον νόμο που λέτε μήπως βρω κάνα πάτημα να του ξαναπάρω τηλέφωνο. Δεν νομίζω ότι πληρώνει τέλη, αυτός το παράτησε το αυτοκίνητο εκεί και έχει εξαφανιστεί, προφανώς αν δεν έχει σκοπό να γυρίσει στη χώρα δε θα τον νοιάζει κιόλας Αν ειναι σε δικο σου χωρο,τραβα το εξω και αστο.Δε μπορεις να κανεις κατι αλλο. Η τροχαια προφανως και δε μπορει να κανει κατι. 1
GeoMix Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Εμεις τι να πουμε που μενουμε κεντρο και ενας το εχει αφησει 9 μηνες παρκαρισμενο με πινακιδες κιολας;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, GeoMix είπε Εμεις τι να πουμε που μενουμε κεντρο και ενας το εχει αφησει 9 μηνες παρκαρισμενο με πινακιδες κιολας; Καταγγελία ότι ειναι παρατημένο. 4
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, papp0us είπε Εγώ πάλι έχω το αντίθετο πρόβλημα ρε σεις, έχει κανείς λύση; Εδώ και 10 χρόνια είχαν αφήσει ένα αυτοκίνητο στο πλάι του σπιτιού που μένω τώρα. Τότε ήταν ακατοίκητο, τώρα μας το έδωσαν, το φτιάξαμε και μένουμε εμείς 3 χρόνια τώρα. Το αυτοκίνητο ΕΧΕΙ πινακίδες κανονικά, αλλα είναι ιδιωτικός δρόμος και η τροχαία ήρθε, το κατέγραψε μετά απο καμια 20αρια τηλεφωνήματα, και μου χτύπησε φιλικά την πλάτη για το πρόβλημα. Ο ιδιοκτήτης λέει είναι στο εξωτερικό, και το αμάξι σαπίζει δίπλα στην αυλή μου. Το μόνο που έχω σκεφτεί, είναι να το πιάσω με ένα τρακτέρ να πάω να το παρατήσω στη μέση του κεντρικού δρόμου να ανακγκαστούν να το πάρουν , αλλα δε μου φταίνε σε τίποτα και οι άλλοι. Είχε άλλος τέτοιο πρόβλημα; Συνηθισμένο πρόβλημα θα έλεγα, η πιο εύκολη/φτηνή/γρήγορη λύση - που επιλέγουν όλοι - είναι αυτή με το τρακτέρ, δεν είναι ανάγκη όμως να το παρατήσεις στη μέση του κεντρικού δρόμου που θα εμποδίζει και σένα και τους υπόλοιπους, μπορείς να το παρατήσεις στην άκρη άλλου δρόμου. Αν πάλι θέλεις να πρωτοτυπήσεις τότε απευθύνσου σε δικηγόρο, και αυτός με τη σειρά του θα σε ενημερώσει για τη διαδιακασία/χρόνο/έξοδα που απαιτούνται για να απομακρυνθεί με νόμιμο τρόπο edit Αλήθεια, καταγγελία στον Δήμο έχεις κάνει? Ο Δήμος είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων, όχι η τροχαία. 1 ώρα πριν, GeoMix είπε Εμεις τι να πουμε που μενουμε κεντρο και ενας το εχει αφησει 9 μηνες παρκαρισμενο με πινακιδες κιολας; Να μην πείτε τίποτα, να κάνετε πρέπει: Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον αριθμό 1595 ή και μέσω διαδικτύου με την πλατφόρμα novoville, προκειμένου να ενημερώνουν τον Δήμο Αθηναίων για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή τους. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Joshua21 1 1
polaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, dtk-386 είπε όσα κλειστά υπόγεια έχω δει είναι πραγματικά στενά και μεγάλη μανούρα και πόνος να τον βάζεις-βγάζεις, αρκετοί μάλιστα που ξέρω έχουν κάνει και ζημιές στα Ιχ τους στην διαδικασία αυτή. Και θα τους δικαιολογήσουμε? Ας επέλεγαν άλλη πολυκατοικία. Και ας πρόσεχαν, γενικά.
Narayan Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, papp0us είπε Στο χωράφι μου είναι, αυτό είναι το θέμα, η τροχαία δε δεν κάνει τίποτα γιατί δεν είναι δημόσιος δρόμος. Θα ρίξω μια ματιά στον νόμο που λέτε μήπως βρω κάνα πάτημα να του ξαναπάρω τηλέφωνο. Δεν νομίζω ότι πληρώνει τέλη, αυτός το παράτησε το αυτοκίνητο εκεί και έχει εξαφανιστεί, προφανώς αν δεν έχει σκοπό να γυρίσει στη χώρα δε θα τον νοιάζει κιόλας Αν είναι γνωστή η διεύθυνσή του (Ελλάδα ή εξωτερικό), ενημέρωσέ τον εγγράφως με συστημμένο γράμμα πως έχει περιθώριο μέχρι τέλος Ιουνίου να κανονίσει για την απομάκρυνση του οχήματός του από τον ιδιωτικό χώρο στον οποίο έχει σταθμέυσει, και από 1η Ιουλίου θα ισχύει χρέωση φύλλαξης €500 ανά μήνα. Λύσεις τύπου τρακτέρ θα σε βρουν μπλεγμένο, τόσο από τον ιδιοκτήτη όσο και από την τροχαία, ειδικά αν υπάρχουν και μάρτυρες. 2
papp0us Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Narayan είπε Λύσεις τύπου τρακτέρ θα σε βρουν μπλεγμένο, τόσο από τον ιδιοκτήτη όσο και από την τροχαία, ειδικά αν υπάρχουν και μάρτυρες. Δυστυχώς δεν ξέρω τον ιδιοκτήτη, η τροχαία δε μου λέει ποιος είναι, απλά οτι είναι μονιμος κάτοικος εξωτερικού για σχεδόν 15-20 χρόνια. Δε θέλω και εγώ να το τραβήξω το αυτοκίνητο, γιατι είναι απόσταση μέχρι το πρώτο δρόμο που μπορώ να το αφήσω με τάξη στην άκρη, οπότε σίιιγουρα θα μας δουν, σιιιγουρα θα έχω γκρίνια, και δικαιολογημένη κιολας. Ο δρόμος αυτός είναι γεμάτος τουριστικά μαγαζιά, δε μου φταίνε τίποτα οι άνθρωποι να τους βάλω το χάρχαλο μέσα στο δρόμο. Θα μιλήσω σε πρώτη φάση με δικηγόρο και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. 1
DJ_XLR8 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δε ξέρω εάν έχει αναφερθεί, πάντως στην Πάτρα λειτουργεί η εξής εφαρμογή https://sense.city/main.html και μπορείς εκτός των άλλων, να αναφέρεις με στίγμα που είναι το παρατημένο όχημα και έχεις ενημέρωση για το στάδιο της αναφοράς. Το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι και πρόσφατα και λειτουργεί άψογα. Αν δε το έχει ο Δήμος σας, τότε ζητήστε το! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Narayan είπε Αν είναι γνωστή η διεύθυνσή του (Ελλάδα ή εξωτερικό), ενημέρωσέ τον εγγράφως με συστημμένο γράμμα πως έχει περιθώριο μέχρι τέλος Ιουνίου να κανονίσει για την απομάκρυνση του οχήματός του από τον ιδιωτικό χώρο στον οποίο έχει σταθμέυσει, και από 1η Ιουλίου θα ισχύει χρέωση φύλλαξης €500 ανά μήνα. Λύσεις τύπου τρακτέρ θα σε βρουν μπλεγμένο, τόσο από τον ιδιοκτήτη όσο και από την τροχαία, ειδικά αν υπάρχουν και μάρτυρες. Ο τύπος το εχει παρατημένο 10!!!! χρόνια, σε ξένο ιδιόκτητο χώρο, πιστεύεις θα πλήρωσει έστω και 1 ευρώ; Άσε που μπορεί να έχει πεθάνει κιόλας. Καταγγελία για κατάληψη ιδιωτικου χωρου με δικηγόρο,εξοδα και καλή τύχη. Τραγελαφικές καταστάσεις, Ελλάδα 2022.Αντί να έρθει γερανός του Δήμου να το πάρει και να το πάει στη πρεσα,έστω με έξοδα του ιδιοκτήτη του χώρου, πρέπει να μπλέκει με δικηγορους.
GeoMix Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καταγγελία ότι ειναι παρατημένο. Δημοτική αστυνομία Αθηνών λογικά καλώ;
Narayan Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Ο τύπος το εχει παρατημένο 10!!!! χρόνια, σε ξένο ιδιόκτητο χώρο, πιστεύεις θα πλήρωσει έστω και 1 ευρώ; Άσε που μπορεί να έχει πεθάνει κιόλας. Καταγγελία για κατάληψη ιδιωτικου χωρου με δικηγόρο,εξοδα και καλή τύχη. Τραγελαφικές καταστάσεις, Ελλάδα 2022.Αντί να έρθει γερανός του Δήμου να το πάρει και να το πάει στη πρεσα,έστω με έξοδα του ιδιοκτήτη του χώρου, πρέπει να μπλέκει με δικηγορους. Ο σκοπός δεν είναι να πληρώσει ο ιδιοκτήτης. Είναι είτε να κινητοποιηθεί και να απομακρύνει το όχημα, είτε ο παπούς να μπορεί μετά από καιρό να προβεί σε κατάσχεση λόγω μη καταβολής του αντίτιμου φύλαξης για το οποίο ενημέρωσε εγγράφως τον ιδιοκτήτη, και να μπορεί πλέον νόμιμα να απομακρύνει το όχημα έχοντας και μικρό οικονομικό όφελος (απόσυρση). Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Narayan
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, Narayan είπε Αν είναι γνωστή η διεύθυνσή του (Ελλάδα ή εξωτερικό), ενημέρωσέ τον εγγράφως με συστημμένο γράμμα πως έχει περιθώριο μέχρι τέλος Ιουνίου να κανονίσει για την απομάκρυνση του οχήματός του από τον ιδιωτικό χώρο στον οποίο έχει σταθμέυσει, και από 1η Ιουλίου θα ισχύει χρέωση φύλλαξης €500 ανά μήνα. Λύσεις τύπου τρακτέρ θα σε βρουν μπλεγμένο, τόσο από τον ιδιοκτήτη όσο και από την τροχαία, ειδικά αν υπάρχουν και μάρτυρες. Αυτόχθονας Έλληνας Ιθαγενής και εσύ? Η λύση που προτείνεις μου θυμίζει τον γονιό που επέβαλε πρόστιμο 2,7 εκατομμύρια ευρώ στην διευθύντρια του σχολείου που πήγαινε ο γιός του 17 λεπτά πριν, Narayan είπε Ο σκοπός δεν είναι να πληρώσει ο ιδιοκτήτης. Είναι είτε να κινητοποιηθεί και να απομακρύνει το όχημα, είτε ο παπούς να μπορεί μετά από καιρό να προβεί σε κατάσχεση λόγω μη καταβολής του αντίτιμου φύλαξης για το οποίο ενημέρωσε εγγράφως τον ιδιοκτήτη, και να μπορεί πλέον νόμιμα να απομακρύνει το όχημα έχοντας και μικρό οικονομικό όφελος (απόσυρση). Σε τέτοιες περιπτώσεις η έγγραφη ενημέρωση γίνεται με εξώδικο, και η επίδοση γίνεται με δικαστικό επιμελητή. Η συστημένη επιστολή δεν βοηθάει σε τίποτα γιατί δεν μπορεί να αποδειχτεί ούτε το περιεχόμενο της, ούτε το ότι την παρέλαβε ο παραλήπτης.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, papp0us είπε Δυστυχώς δεν ξέρω τον ιδιοκτήτη, η τροχαία δε μου λέει ποιος είναι, απλά οτι είναι μονιμος κάτοικος εξωτερικού για σχεδόν 15-20 χρόνια. Δε θέλω και εγώ να το τραβήξω το αυτοκίνητο, γιατι είναι απόσταση μέχρι το πρώτο δρόμο που μπορώ να το αφήσω με τάξη στην άκρη, οπότε σίιιγουρα θα μας δουν, σιιιγουρα θα έχω γκρίνια, και δικαιολογημένη κιολας. Ο δρόμος αυτός είναι γεμάτος τουριστικά μαγαζιά, δε μου φταίνε τίποτα οι άνθρωποι να τους βάλω το χάρχαλο μέσα στο δρόμο. Θα μιλήσω σε πρώτη φάση με δικηγόρο και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. γ) εγκαταλείπεται σε ιδιωτικούς χώρους χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση του κυρίου ή νομέα του χώρου κατά δήλωσή του, https://www.e-nomothesia.gr/kat-periballon/apobleta/pd-116-2004.html?q=εγκαταλειμμένο όχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις