Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε αυτο λέγετε "εχω φίλο στην δημοτικη αστυνομια" Πιθανον και εγω μεχρι το οτι θελουν να "κοινωνοικοποιησουν" την μηχανη με επισημο τροπο σκεφτηκα, παντως ακρη δεν βγαινει αν σε βαλουν στο ματι. Ειλικρινα ειναι τρελα, σκεψου καποιος δημοτικος υπαλληλος ξυπναει στραβα και κανει τη ζωη σου ανω κατω στα καλα του καθουμενου
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, gofreta είπε Πιθανον και εγω μεχρι το οτι θελουν να "κοινωνοικοποιησουν" την μηχανη με επισημο τροπο σκεφτηκα, παντως ακρη δεν βγαινει αν σε βαλουν στο ματι. Ειλικρινα ειναι τρελα, σκεψου καποιος δημοτικος υπαλληλος ξυπναει στραβα και κανει τη ζωη σου ανω κατω στα καλα του καθουμενου Πόσο καιρό ήταν στο ίδιο σημείο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3-4 μηνες, το αστειο ειναι οτι η μηχανη ηταν ακινητη λογω βανδαλισμου απο "αγνωστους" τους εχω πιασει συχνα να μου κλεβουν βενζινη απο το λαδτιχακι του τεποζιτου, ενω το λαστιχο σναγκαστικα και το ξεμονταρα στο δρομο το πηγα σε βουλκανιζατερ και μετα δεν μπορεσα να συνδεσω το δισκοφρενο!!!! Ρε σου λεω κωμωδια
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πόσο καιρό ήταν στο ίδιο σημείο; Όχι πολύ... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, gofreta είπε 3-4 μηνες, το αστειο ειναι οτι η μηχανη ηταν ακινητη λογω βανδαλισμου απο "αγνωστους" τους εχω πιασει συχνα να μου κλεβουν βενζινη απο το λαδτιχακι του τεποζιτου, ενω το λαστιχο σναγκαστικα και το ξεμονταρα στο δρομο το πηγα σε βουλκανιζατερ και μετα δεν μπορεσα να συνδεσω το δισκοφρενο!!!! Ρε σου λεω κωμωδια Πάνω απο 90 μερες είσαι παράνομος. https://www.e-nomothesia.gr/kat-periballon/apobleta/pd-116-2004.html?q=εγκαταλειμμένο όχημα 1 1
baspav Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Το ωραίο είναι ότι όταν κολλάει ο δήμος το χαρτί οι "έξυπνοι" ιδιόκτητες πάνε και το σκίζουν νομίζοντας ότι έτσι θα γλυτώσουν αφού δεν θα έχει χαρτάκι. Εγώ προσωπικά έχω δώσει 2 οχήματα χωρίς πινακίδες στη γειτονιά ο ένας γιατί ενώ έχει 2 πάρκινγκ άδεια το βάζει στο δρόμο και ο άλλος γιατί είχε παρκάρει μισό δρόμο μισό πεζοδρόμιό. Ξύπνιοι. 16 6
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Η παρανομια φιλε μου προκυπτει οπως σου εγραψα αφου μου βανδαλισαν την μηχανη, σπασανε και το καντραν, η αστυνομια αδιαφορησε οταν τους καλεσα, με αποτελεσμα να μεινει η μηχανη ακινητη και να με απειλουν για κατασχεση παρανοια κανονικη. Τελος παντων ο φιλος δεν εμπιπτει σε σε τετοια περιπτωση οποτε ειμαι εκτος θεματος το αφηνουμε εδω
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνεις αρση ακινησιας το κυκλοφορείς κανενα τρίμηνο μεχρι να το πουλήσεις Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από NikosKallithea 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Έχει συζητηθεί το θέμα μερικές φορές στο παρελθόν. Αν ένα αμάξι με πινακίδες η μη είναι σταθμευμένο μόνιμα για πάνω από ένα διάστημα κάποιων ημερών, αυτό απαγορεύεται και θεωρείται παράνομο. Εσύ έχεις επιπλέον και το πρόβλημα με τις πινακίδες όπου κανονικά για να γίνει παράδοση πινακίδων και ακινησία πρέπει να δηλώσεις ιδιωτικό χώρο που θα είναι σταθμευμένο. Λογικό να στο σταμπαρουν ως εγκαταλελειμμένο. Εν μέρη λύσεις, κατεβαίνεις το βράδυ, βρίσκεις μια θέση κενή σε άλλο μέρος και παρκάρεις εκεί, επίσης αφαιρείς το αυτοκόλλητο από επάνω. Περιμένεις πάλι ποτέ θα ξαναπεράσει συνεργείο του Δήμου να γίνει ακριβώς το ίδιο. Το ότι σε έδωσε γείτονας, μπορεί να έγινε και έτσι, αλλά είναι λογικό και αναμενόμενο να συμβεί. Εδώ στο κέντρο που μένω εχω σταμπάρει διαφορά αυτοκίνητα αρκετά παλιά με φθορες και με σκόνες με πινακίδες η μη που τα βλέπω συνέχεια στις ίδιες θέσεις. Αν εξαιρέσω μια μοτοσυκλέτα που μεν δεν ενοχλεί αλλά βαρέθηκα να την βλέπω 4 χρόνια στο ίδιο μέρος και θα το αναφέρω στον δημο, τα υπόλοιπα αυτοκίνητα διαπίστωσα ότι είχαν μετακινηθεί η έλειπαν από τις θέσεις εκεί, άρα τα έχουνε το νου τους κάποιοι και δεν τα έχουνε παρατήσει. Καλα κάνουν τα συνεργεία του Δήμου και ελέγχουν τι γίνεται, έχει παραγίνει το κακό παίδες με τα παρατημένα αμάξια, τρώνε θέσεις από άλλους που μετακινούνται και τις έχουν ανάγκη και γενικά αποτελούν ένα σκουπίδι για το εξωτερικό περιβάλλον. Αν έχεις αμάξι ακινητοποιημενο λόγω αδυναμίας συντήρησης, βγάζε το μια φορά την βδομάδα για μια μικρη βόλτα γύρω από τα τετράγωνα εκεί γύρω διότι θα σκουριάσει και θα θέλεις όλο και περισσότερα για το μέλλον μέχρι που θα το παρατήσεις εντελως. Βέβαια αν δεν έχεις πινακίδες είναι ρίσκο, βγάλε το την νύχτα με την ευχή να μην τυχεις σε περιπολικό και σε δούνε. Και εμείς είχαμε για πολλά χρόνια παρατημένο σε ιδιωτικό γκαράζ πολυκατοικίας μαζί με άλλα αμάξια παρατημένα, τελικά μας έκαναν καταγγελίες στην διεύθυνση υγιεινής της περιφέρειας και στρωθηκαμε να δούμε πως θα το ξεφορτωθούμε. 1
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αν έχεις αμάξι ακινητοποιημενο λόγω αδυναμίας συντήρησης, βγάζε το μια φορά την βδομάδα για μια μικρη βόλτα γύρω από τα τετράγωνα εκεί γύρω διότι θα σκουριάσει και θα θέλεις όλο και περισσότερα για το μέλλον μέχρι που θα το παρατήσεις εντελως. Βέβαια αν δεν έχεις πινακίδες είναι ρίσκο, βγάλε το την νύχτα με την ευχή να μην τυχεις σε περιπολικό και σε δούνε. μου φαίνεται τη νύχτα είναι χειρότερα. Λιγότερη κίνηση αλλά... νύχτα χωρίς πινακίδες κάνει μπαμ 1
baspav Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εν μέρη λύσεις, κατεβαίνεις το βράδυ, βρίσκεις μια θέση κενή σε άλλο μέρος και παρκάρεις εκεί, επίσης αφαιρείς το αυτοκόλλητο από επάνω. Περιμένεις πάλι ποτέ θα ξαναπεράσει συνεργείο του Δήμου να γίνει ακριβώς το ίδιο. Το ότι θα βγάλεις το αυτοκόλλητο δεν λέει κάτι. Ο δήμος έχει σημειώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο. Ετσι έκανε ο ένας αλλά το πήραν. Και να το μετακινήσει επίσης δεν είναι επιλογή εκτός αν του αλλάξει τελείως περιοχή/δήμο. Τους έχεις για χαζούς; Θα ψάξουν εκεί γύρω. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από baspav 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, gofreta είπε Η παρανομια φιλε μου προκυπτει οπως σου εγραψα αφου μου βανδαλισαν την μηχανη, σπασανε και το καντραν, η αστυνομια αδιαφορησε οταν τους καλεσα, με αποτελεσμα να μεινει η μηχανη ακινητη και να με απειλουν για κατασχεση παρανοια κανονικη. Τελος παντων ο φιλος δεν εμπιπτει σε σε τετοια περιπτωση οποτε ειμαι εκτος θεματος το αφηνουμε εδω Ναι εσύ καλά τα λες. Ο αστυνομικός δεν ξέρει άμα σου έσπασαν την μηχσνη και τι σου έκαναν. Την βλέπει μόνιμα για πολύ καιρό και έχει μια εικόνα ότι είναι παρατημένη. Η λύση σου είναι να της αλλάζεις θέση. Αν δεν έχεις λεφτά να την φτιάξεις καλύτερα στελτην για ανακύκλωση και μην χανετε χρόνο διότι κατά 90% δεν θα μπορέσετε ούτε στο μέλλον να την φτιάξετε. Βανδαλισμό έκαναν και σε έναν φίλο μου με πολύ παλιό αμάξι στα Πετράλωνα, εκαναν μήνυση στην αστυνομία και μετά το απέσυραν γιατί μετά δεν ήταν σε θέση να το μετακινήσουν και ήθελε πολλά λεφτά η επισκευή συν μετακίνηση με γερανό μέχρι το συνεργείο. 5 λεπτά πριν, Bitbit είπε μου φαίνεται τη νύχτα είναι χειρότερα. Λιγότερη κίνηση αλλά... νύχτα χωρίς πινακίδες κάνει μπαμ Αν μένει σε μη πυκνοκατοικημενη περιοχή, να κάνει τον κύκλο σε λίγα τετράγωνα μικρη απόσταση. 4 λεπτά πριν, baspav είπε Το ότι θα βγάλεις το αυτοκόλλητο δεν λέει κάτι. Ο δήμος έχει σημειώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο. Ετσι έκανε ο ένας αλλά το πήραν. Και να το μετακινήσει επίσης δεν είναι επιλογή εκτός αν του αλλάξει τελείως περιοχή/δήμο. Τους έχεις για χαζούς; Θα ψάξουν εκεί γύρω. Δε νομίζω να ψάχνουν ολοκληρο μέρος για το αυτοκίνητο, έχουν σημειωμενο το νούμερο της οδού που είναι στσθμευμενο και πηγαίνουν με στο συγκεκριμένο σημείο. Αλλαγμα του δρόμου και είναι μια χαρά. Το απλό ξήλωμα του αυτοκόλλητου χωρίς μετακίνηση όντως δεν αλλάζει κάτι. 1 1
Black Demis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 στον δημόσιο δρόμο δεν μπορείς να εχεις αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες για πολύ καιρό καθώς για να το εχεις στον δημόσιο δρόμο πρέπει να πληρώσεις (δλδ τέλη κυκλοφορίας) αν δεν τα πληρωνεις θα στο μαζέψουν 1
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σας.Παιδια εχω ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο σε σημειο που δεν ενοχλει κανεναν και ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειχα παραδωσει πινακιδες στην εφορια και ο δημος μου κολλησε χαρτακι οτι σε ενα μηνα θα το παρει ως εγκαταλειμμενο.Καλα οι δημοι οσα βλεπουν χωρις πινακιδα τα σηκωνουν; τι να πω..Ηξερα οτι οταν παραδιδεις πινακιδα πρεπει να το βαλεις σε παρκινγκ αλλα δεν εχω και επισης ειχε ενα τεχνικο προβλημα και δεν ειχα λεφτα να το φτιαξω τοτε οποτε προσωρινα για μερικους μηνες το αφησα ετσι μεχρι το καλοκαιρι που θα επαιρνα παλι τις πινακιδες. Εννοειται οτι φρικαρα.Τι γινεται τωρα;Τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω. Να το εξαφανίσεις απο το δρόμο. Πιάνεις τη θέση κάποιου που πληρώνει τέλη φόρους κλπ 6 1
agap Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 η μονη λυση στην περιπτωση σου αφου δεν λειτουργει ειναι να το μετακινησεις με γερανο σε καποιο ιδιωτικο χωρο και να ησυχασεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις