Nabuko Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, k_w_t είπε Πολλοι ελλειπαν και τα οχηματα τα πηγαν με παλετοφορο σε καθετους δρομους. Ενα Nissan Micra (χωρις πινακιδες) το ανεβασαν πανω στο πεζοδρομιο και ειναι ακομα εκει... Αν έγιναν ζημιές στα οχήματα ποιος τις πληρώνει? Όπως είπε και ο φίλτατος συμφορουμίτης από πάνω δεν ειδοποιείς για τέτοιες δουλειές 2 μέρες πριν. Υποτίθεται ότι είναι προγραμματισμένες καιρό πριν.
k_w_t Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν έγιναν ζημιές στα οχήματα ποιος τις πληρώνει? Όπως είπε και ο φίλτατος συμφορουμίτης από πάνω δεν ειδοποιείς για τέτοιες δουλειές 2 μέρες πριν. Υποτίθεται ότι είναι προγραμματισμένες καιρό πριν. Ειλικρινα εβαλαν κορδελες Μ.Δευτερα και Μ.Τεταρτη βραδυ "έξυσαν" τον δρομο. Και ολα αυτα στον πιο κεντρικο δρομο του Κουκακιου την Βεικου. Ο αλλος χαμος ηταν μπροστα στο ΑΤ που εχει 20 μηχανακια και τα ανεβασαν ολα στο πεζοδρομιο. Παντως το micra που εχουν ανεβασει στο πεζοδρομιο ειναι στανταρ εγκατελλημενο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από k_w_t
lary7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Ενας λογος που δεν αφηνεις το οχημα σου 3 μηνες στο ιδιο σημειο ειναι και τα δημοσια εργα. Και όχι μονο τα έργα, αλλά η ανοργανωσιά του Δημοσίου. Εχω παρκάρει το αμάξι απέναντι απο Αγ. Δημήτριο Θεσ/νικη, μια μέρα βάζουν κορδέλα και χαρτιά "απαγορευεται το παρκινγκ απο 26/10 εως... λόγω εορτής). Κατεβαίνω στις 25/10 να πάρω το αμάξι να το πάω αλλού και είναι άφαντο. Βρίσκω εναν τροχονόμο, του λέω γιατι το πήρατε και μου δείχνει το χαρτί στην κορδέλα, είχαν σβήσει με μαρκαδορο το 26 και το έκαναν 25....Τουλάχιστον δεν εβαζαν κλήση αλλα απλά το πήγαιναν παρακάτω και το πάρκαραν όπου έβρισκαν. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από lary7 1
k_w_t Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Eπρεπε να έχουν ειδοποιήσει τουλάχιστον 2 εβδομαδες νωρίτερα. Μιλαμε για το Ελληνικο Δημοσιο ...... Ασε που και να εβαζαν 15μερες πριν κορδελες και χαρτια ο κλασσικος Ελληναρας θα τις εσκιζε και θα παρκαρε μεχρι την τελευταια μερα... 1
spectaculator Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Πάντως γενικά αν έχεις παραδώσει πινακίδες και δεν πληρώνεις τέλη, είσαι υποχρεωμένος εντός τριμήνου ν' αποσύρσεις το όχημά σου από τον δρόμο. Εάν δεν είναι πληρωμένα (τα τέλη) δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν σε δημόσιο χώρο.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, spectaculator είπε Πάντως γενικά αν έχεις παραδώσει πινακίδες και δεν πληρώνεις τέλη, είσαι υποχρεωμένος εντός τριμήνου ν' αποσύρσεις το όχημά σου από τον δρόμο. Εάν δεν είναι πληρωμένα (τα τέλη) δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν σε δημόσιο χώρο. Λάθος τα λες.Αν παραδώσεις πινακίδες υπογραφεις υπευθυνη δηλωση που θα το αποθηκευσεις.Και πρέπει να ειναι ιδιωτικός χώρος. 1
icenex Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Ειλικρινα εβαλαν κορδελες Μ.Δευτερα και Μ.Τεταρτη βραδυ "έξυσαν" τον δρομο. Και ολα αυτα στον πιο κεντρικο δρομο του Κουκακιου την Βεικου. Ο αλλος χαμος ηταν μπροστα στο ΑΤ που εχει 20 μηχανακια και τα ανεβασαν ολα στο πεζοδρομιο. Παντως το micra που εχουν ανεβασει στο πεζοδρομιο ειναι στανταρ εγκατελλημενο Ρε εσεις το αμαξι μου!!! Και ελεγα που το εχω παρκαρει τοσο καιρο, τα ειχα τσουξει παραπανω απο οσο επρεπε ενα καλοκαιρινο βραδυ του αυγουστου του 2005.Ερχομαι να το παρω @papp0us Σου εχω την λυση στην φωτο παρακατω. Αλλιως αλλη λυση ειναι να το κανεις βιδες και μετα να το συναρμολογησεις σε καμια θεση παρκινγκ μεσα στην πολη
kostakiss Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 On 04/05/2022 at 12:06, MikeJ said: Με πρόλαβε ο Ukforthemoment. Η νομοθεσία αναφέρει πως εγκαταλελειμμένο θεωρείται και σε ιδιωτικό χώρο χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Απευθύνσου στο δήμο και στην ανάγκη επικαλέσου το Προεδρικό Διάταγμα 116/2004 - ΦΕΚ 81/Α/5-3-2004. Αν είναι σε κοινόχρηστη πυλωτή 15 χρόνια , θέλει και συγκατάθεση για να απομακρυνθεί ; Αρκεί κάποια πλειοψηφία πχ της οικοδομής ;
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, kostakiss είπε Αν είναι σε κοινόχρηστη πυλωτή 15 χρόνια , θέλει και συγκατάθεση για να απομακρυνθεί ; Αρκεί κάποια πλειοψηφία πχ της οικοδομής ; Δεν νομίζω. Από έναν να γίνει η καταγγελία, αρκεί για να γίνει έλεγχος εγκαταλελειμμένου
kostakiss Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 15 minutes ago, SabotazNic said: Δεν νομίζω. Από έναν να γίνει η καταγγελία, αρκεί για να γίνει έλεγχος εγκαταλελειμμένου Μακάρι , κάτι τελευταίο . Η καταγγελία θα είναι φανερή στον ιδιοκτήτη ; Το ποιος την έκανε δλδ
barman_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 On 03/05/2022 at 21:33, papp0us said: Εγώ πάλι έχω το αντίθετο πρόβλημα ρε σεις, έχει κανείς λύση; Εδώ και 10 χρόνια είχαν αφήσει ένα αυτοκίνητο στο πλάι του σπιτιού που μένω τώρα. Τότε ήταν ακατοίκητο, τώρα μας το έδωσαν, το φτιάξαμε και μένουμε εμείς 3 χρόνια τώρα. Το αυτοκίνητο ΕΧΕΙ πινακίδες κανονικά, αλλα είναι ιδιωτικός δρόμος και η τροχαία ήρθε, το κατέγραψε μετά απο καμια 20αρια τηλεφωνήματα, και μου χτύπησε φιλικά την πλάτη για το πρόβλημα. Ο ιδιοκτήτης λέει είναι στο εξωτερικό, και το αμάξι σαπίζει δίπλα στην αυλή μου. Το μόνο που έχω σκεφτεί, είναι να το πιάσω με ένα τρακτέρ να πάω να το παρατήσω στη μέση του κεντρικού δρόμου να ανακγκαστούν να το πάρουν , αλλα δε μου φταίνε σε τίποτα και οι άλλοι. Είχε άλλος τέτοιο πρόβλημα; Κάτσε, μπορεί να σου μείνει και το αμάξι σιγά σιγά 😋
xsterg Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, kostakiss είπε Αν είναι σε κοινόχρηστη πυλωτή 15 χρόνια , θέλει και συγκατάθεση για να απομακρυνθεί ; Αρκεί κάποια πλειοψηφία πχ της οικοδομής ; η κοινοχρηστη πυλωτη δεν ειναι ιδιωτικος χωρος. ειναι κοινοχρηστος ιδιωτικος. μονο το κλειστο γκαραζ η ενα χωραφι η οικοπεδο που σου ανηκει ειναι στην κατηγορια για να μπορεσεις να το αφησεις χωρις προβληματα.
StamTheMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2022 στις 9:39 ΜΜ, gofreta είπε σκεψου καποιος δημοτικος υπαλληλος ξυπναει στραβα και κανει τη ζωη σου ανω κατω στα καλα του καθουμενου Δεν εγινε ετσι,99% καποιον εχεις ενοχλησει. Στις 3/5/2022 στις 11:31 ΠΜ, NobodyRankXV είπε Δηλαδή αν έχεις ένα παρκινγκ στο οποίο μπροστά απο αυτό δεν μπορεί να παρκάρει κάποιος άλλος και εσύ αντί να το βάζεις μέσα στον χώρο σου το αφήνεις απ έξω που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να παρκάρει κάποιος άλλος πως ακριβώς ενοχλεί τους υπόλοιπους ; Ετσι δε μπορει να σταματησει κανεις εκει ουτε για 3 λεπτα. Και παραμενει παρανομο. Στις 3/5/2022 στις 9:33 ΜΜ, papp0us είπε Το μόνο που έχω σκεφτεί, είναι να το πιάσω με ένα τρακτέρ να πάω να το παρατήσω στη μέση του κεντρικού δρόμου Θυμαμαι οτι ειχα διαβασει πως μπορεις να το καταγγειλεις σε καποια υπηρεσια,νομιζω υγειονομικο,σαν εστια μολυνσης ( μενουν μεσα ζωυφια ποντικια φιδια κτλ ) . Μ αρεσει η λυση σου,εγω ειχα αλλη αλλα το πετρελαιο εχει ανεβει. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από StamTheMan
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν εγινε ετσι,99% καποιον εχεις ενοχλησει. πιθανόν, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια παρανομία την οποία έκανα εγώ, όπως περιέγραψα την μηχανή μου την σπάσανε - κλέψανε επανειλημμένως σε αυτό η πολιτεία σφυρίζει κλέφτικα και δεν κάνει τίποτε απολύτως ακόμη και αν τους λες ότι έχεις δει το τύπο που δύο φορές τον έπιασες επ' αυτοφώρω να κλέβει βενζίνη, αυτό σε συνδυασμό με ένα τυχαίο γεγονός, το σπασμένο λάστιχο, είχαν σαν αποτέλεσμα η μηχανή να μην μπορεί να κινηθεί και να μείνει ένα κάποιο διάστημα στο ίδιο μέρος, αλλά με πληρωμένα τέλη και ασφάλεια και τελικά ο δήμος να κοτσάρει γιατί έτσι του κάπνισε ένα χαρτί εγκαταλελειμμένου, χωρίς καμιά απολύτως απόδειξη ότι είναι εκεί 90 ημέρες, δεν πιστεύω κανέναν ότι κάνει καταγραφή πόσες ημέρες είναι το όχημα παρκαρισμένο ή ακόμα και έτσι να είναι αυτός ο κάποιος δεν είδε ότι έφτιαξα το λάστιχο άρα δεν είναι εγκαταλελειμμένη η μηχανή; γενικά φίλε μου κερατάς και δαρμένος, ότι να 'ναι δεν με πείθει κανείς για το ορθό της αντίδρασης των δημοτικών υπαλλήλων πράγμα το οποίο αποδεικνύεται ότι τελικά ο μονος τρόπος να ησυχάσω από αυ´τη την ιστορία ήταν να βρω και εγώ κάποιο γνωστό στην δημοτική αστυνομία, να πληρώσω την κλίση και να τους μιλήσει αυτός να με αφήσουν ήσυχο, ή το ότι έστειλα τα τέλη και την ασφάλεια στην δημοτική αστυνομία. Ταυτόχρονα ένα κάρο χρέπια μηχανάκια, και όχι μόνο, που χρησιμοποιούν οι μαγαζάτορες για να κράτανε πάρκινγκ δεν τα πειράζει κανείς. Μαφία κανονική, κάποιος του δήμου ήθελε να πάρει την μηχανή για δική του χρήση και βρήκε τον τρόπο, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από gofreta
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, gofreta είπε πιθανόν, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια παρανομία την οποία έκανα εγώ, όπως περιέγραψα την μηχανή μου την σπάσανε - κλέψανε επανηλλειμένως σε αυτό η πολιτεία σφυρίζει κλέφτικα και δεν κάνει τίποτε απολύτως ακόμη και αν τους λες ότι έχεις δει το τύπο που δύο φορές τον έπιασες επ' αυτοφώρο να κλέβει βενζίνη, αυτό σε συνδιασμό με ένα τυχαίο γεγονός, το σπασμένο λάστιχο, είχαν σαν αποτέλεσμα η μηχανή να μην μπορεί να κινηθεί και να μείνει ένα κάποιο διάστημα στο ίδιο μέρος, αλλά με πληρωμένα τέλη και ασφάλεια και τελικά ο δήμος να κοτσάρει γιατί έτσι του κάπνισε ένα χαρτί εγκαταλλελημένου, χωρίς καμιά απολύτως απόδειξη ότι είναι εκεί 90 ημέρες, δεν πιστεύω κανέναν ότι κάνει καταγραφή πόσες ημέρες είναι το όχημα παρκαρισμένο ή ακόμα και έτσι να είναι αυτός ο κάποιος δεν είδε ότι έφτιαξα το λάστιχο άρα δεν είναι εγκαταλλελημένη η μηχανή; γενικά φίλε μου κερατάς και δαρμένος, ότι να 'ναι δεν με πείθει κανείς για το ορθό της αντίδρασης των δημοτικών υπαλλήλων πράγμα το οποίο αποδυκνείεται ότι τελικά ο μονος τρόπος να ησυχάσω από αυ´τη την ιστορία ήταν να βρω και εγώ κάποιο γνωστό στην δημοτική αστυνομία, να πληρώσω την κλίση και να τους μιλήσει αυτός να με αφήσουν ήσυχο. Ταυτόχρονα ένα κάρο χρέπια μηχανάκια, και όχι μόνο, που χρησιμοποιούν οι μαγαζάτορες για να κράτανε πάρκινγκ δεν τα πειράζει κανείς. Μαφία κανονική, κάποιος του δήμου ήθελε να πάρει την μηχανή για δική του χρήση και βρήκε τον τρόπο, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Όλα στραβά και ανάποδα τα αντιλαμβάνεσαι. Καταρχήν τι ακριβώς περιμένεις να κάνει η "πολιτεία" με τον τύπο που σου κλέβει την βενζίνη, με τους άγνωστους που στη "βανδαλίζουν" κτλ? Να τοποθετήσει ειδικούς φρουρούς επί 24ωρου βάσεως να στην προσέχουν? Να βάλει ειδικούς ερευνητές να συλλέξουν μαρτυρίες από γείτονες, να αναζητήσουν καταγραφές από τυχόν κάμερες, κτλ? Να κλείσει στη φυλακή κάποιον μόνο και μόνο επειδή εσύ ισχυρίστηκες πως τον είδες να σου κλέβει βενζίνη? Για πες, τι έπρεπε να κάνει η "πολιτεία" με την περίπτωση σου και δεν το έκανε; Όσο για το αυτοκόλλητο, ο Δήμος δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από την στάνταρ διαδικασία που προβλέπεται για τα εγκαταλελειμμένα. Εφόσον διαπιστώσει σημάδια εγκατάλειψης καταγράφει το όχημα και το σημείο που βρίσκεται, ενώ ταυτόχρονα κολλάει πάνω ένα αυτοκόλλητο με το οποίο ενημερώνει ότι αν το όχημα δεν αποσυρθεί από τον ιδιοκτήτη του σε 45 ή 90 ημέρες - και φυσικά εφόσον συνεχίσει να έχει τα ίδια σημάδια εγκατάλειψης - τότε θα το απομακρύνει αυτός. Τώρα αν σε χαλάει που ο Δήμος στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανε σωστά τη δουλειά του τι να πω, ξυδάκι. Όσο για την κλήση που σου έδωσαν αφού το μετακίνησες, ποιος ο λόγος που παραπονιέσαι? Προφανώς το πήγες σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση, αν δεν απαγορευόταν τότε μια χαρά θα μπορούσες να κάνεις ένσταση και να σβηστεί. Αν το πρόβλημα σου είναι ότι έγραψε μόνο το δικό σου ενώ στο ίδιο σημείο ήταν κιάλλα παρανόμως παρκαρισμένα, τότε κάνε καταγγελία ώστε να έρθουν να γράψουν και τα υπόλοιπα. Όσο για τους ισχυρισμούς σου περί "μαφίας", περί υπαλλήλων του Δήμου που τους γυάλισε η βανδαλισμένη και εγκαταλελειμμένη μηχανή σου και θέλουν να στην αρπάξουν, είναι τουλάχιστον αστείοι. Ο μόνος τρόπος να σε αφήσουν ήσυχο, ή πιο σωστά να μην ασχολούνται με την μηχανή σου για όσο την έχεις εγκαταλελειμμένη, είναι να εξασφαλίσεις ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και να την μεταφέρεις εκεί. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις