Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Παρεμπιπτοντως, η επικολληση αυτου του αυτοκολλητου στα (ενδεχομενως) εγκαταλειμμενα οχηματα, το οποιο ΔΕΝ ξεκολλαει χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο, δε συνιστα φθορα ξενης ιδιοκτησιας;

Λες για το ιδιο αυτοκόλλητο που σε ποστ πιο πίσω το παίρνει ο αέρας;

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λες για το ιδιο αυτοκόλλητο που σε ποστ πιο πίσω το παίρνει ο αέρας;

Αυτο που ειπανε πριν οτι το παιρνει ο αερας μου εκανε εντυπωση, εγω οσα αυτοκολλητα εχω δει σε εγκαταλειμμενα ειναι λες και τα εχουν μπετωσει στο παρμπριζ, φαινοταν οτι καποιος προσπαθησε να τα ξεκολλησει και καταφερε να βγαλει μια ακρουλα μονο. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MTX είπε

έχεις δίκαιο εγώ είμαι ο πρωτόγονος , κρίμα που έλειπα και δεν ήμουνα εδώ να συμπεριφερθώ σαν πραγματικό εξελιγμένο ων , να το μετακινώ ανά ένα μηνα σε διαφορετικά σημεία και να κάνω τι δουλειά μου όπως κάνουνε οι περισσότεροι γείτονες μου , τέλος εγώ δεν είπα ποτε ότι ήμουνα σωστός και το ξαναλέω καλά κάνανε και το σηκώσανε , το πρόβλημα μου είναι με τι διαδικασία που ακολουθούνε , γιατί όταν είναι να πληρώσω κάτι μια χαρά με βρίσκουνε και επικοινωνούνε μαζί μου , αν με είχανε ειδοποιήσει θα το είχα τακτοποιήσει , 

Εγώ πάλι μια χαρά τη βρίσκω τη διαδικασία που ακολουθούν, αν σε είχαν ειδοποιήσει (πως άραγε μια και έλλειπες στο εξωτερικό;) απλά θα μετακινούσες το όχημα (μη πω σκουπίδι) σου σε άλλο σημείο και θα συνέχιζε να δημιουργεί τα ίδια προβλήματα στη γειτονιά.

2 ώρες πριν, lector είπε

Παρεμπιπτοντως, η επικολληση αυτου του αυτοκολλητου στα (ενδεχομενως) εγκαταλειμμενα οχηματα, το οποιο ΔΕΝ ξεκολλαει χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο, δε συνιστα φθορα ξενης ιδιοκτησιας;

Ο οποίος είναι δυσεύρετος και πανάκριβος...

Ξύστρα Τζαμιών Lux Classic 110mm | Praktiker

Δημοσ.

Ενταξει παιδια ας μην κοροιδευομαστε, ειναι προφανες οτι οι δημοι εχουν καποιο οφελος απο τα εγκαταλειμμενα, γι'αυτο φαινεται δειχνουν τοσο ζηλο να ασχοληθουν με αυτα και να τα μαζεψουν, ενω αλλα πραματα που ειναι ωφελιμα για τους πολιτες τα αφηνουν στη μοιρα τους ή σε αλλες περιπτωσεις ξοδευουν λεφτα αβερτα κουβερτα σε κολλητους για κακοτεχνιες ή αχρηστες επεμβασεις. 

11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο οποίος είναι δυσεύρετος και πανάκριβος...

Ξύστρα Τζαμιών Lux Classic 110mm | Praktiker

Αυτο το πραμα παιζει να κανει τετοια ζημια στο παρμπριζ που λιγοτερο επιβλαβες θα ειναι να αφησεις το αυτοκολλητο.

Εγω υπονοουσα θερμοπιστολο.

• Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lector είπε

Αυτο το πραμα παιζει να κανει τετοια ζημια στο παρμπριζ που λιγοτερο επιβλαβες θα ειναι να αφησεις το αυτοκολλητο.

Εγω υπονοουσα θερμοπιστολο.

Αυτό το "πράγμα" είναι ειδικά φτιαγμένο για να καθαρίζει τζάμια χωρίς να τους προκαλεί καμία απολύτως φθορά, με την προϋπόθεση βέβαια ότι ξέρεις να το χρησιμοποιείς.

Το θερμοπίστολο πάλι σε ελάχιστες περιπτώσεις βοηθάει.

16 λεπτά πριν, lector είπε

Ενταξει παιδια ας μην κοροιδευομαστε, ειναι προφανες οτι οι δημοι εχουν καποιο οφελος απο τα εγκαταλειμμενα, γι'αυτο φαινεται δειχνουν τοσο ζηλο να ασχοληθουν με αυτα και να τα μαζεψουν, ενω αλλα πραματα που ειναι ωφελιμα για τους πολιτες τα αφηνουν στη μοιρα τους ή σε αλλες περιπτωσεις ξοδευουν λεφτα αβερτα κουβερτα σε κολλητους για κακοτεχνιες ή αχρηστες επεμβασεις. 

Αν πράγματι είχαν κάποιο όφελος μαζεύοντας εγκαταλελειμμένα οχήματα τότε δεν θα έβλεπες πουθενά ούτε για δείγμα, αντιθέτως όμως στις περισσότερες περιπτώσεις ασχολούνται μόνο αν γίνει καταγγελία από πολίτη.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν πράγματι είχαν κάποιο όφελος μαζεύοντας εγκαταλελειμμένα οχήματα τότε δεν θα έβλεπες πουθενά ούτε για δείγμα, αντιθέτως όμως στις περισσότερες περιπτώσεις ασχολούνται μόνο αν γίνει καταγγελία από πολίτη.

Μα οντως δε βλεπω ουτε για δειγμα, ελαχιστα βλεπω, και γυρναω καθημερινα ολη την αθηνα. 

Και σιγα μην ασχολουνταν επειδη εγινε καταγγελια απο πολιτη, ποιος δημος ασχολειται σοβαρα με καταγγελιες πολιτων; Εγω την τελευταια φορα που εκανα καταγγελια στο δημο μου λογω φθορας που υπεστην στο οχημα μου με υπαιτιοτητα του δημου, μου απαντησαν (μετα απο αλλεπαλληλες οχλησεις σε διαστημα μηνων) να βρω δικηγορο να κανω μηνυση. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι μια χαρά τη βρίσκω τη διαδικασία που ακολουθούν, αν σε είχαν ειδοποιήσει (πως άραγε μια και έλλειπες στο εξωτερικό;) απλά θα μετακινούσες το όχημα (μη πω σκουπίδι) σου σε άλλο σημείο και θα συνέχιζε να δημιουργεί τα ίδια προβλήματα στη γειτονιά.

ε βεβαια η περιουσια τον αλλωνών είναι σκουπίδια , κλασική απάντηση απογόνου του Περικλή

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lector είπε

Μα οντως δε βλεπω ουτε για δειγμα, ελαχιστα βλεπω, και γυρναω καθημερινα ολη την αθηνα. 

Και σιγα μην ασχολουνταν επειδη εγινε καταγγελια απο πολιτη, ποιος δημος ασχολειται σοβαρα με καταγγελιες πολιτων; Εγω την τελευταια φορα που εκανα καταγγελια στο δημο μου λογω φθορας που υπεστην στο οχημα μου με υπαιτιοτητα του δημου, μου απαντησαν (μετα απο αλλεπαλληλες οχλησεις σε διαστημα μηνων) να βρω δικηγορο να κανω μηνυση. 

Δεν ξέρω για την Αθήνα, για τη πόλη που ζω όμως - που παρόλο ότι δεν την γυρνάω καθημερινά όλη - μπορώ να σε διαβεβαιώσω από πρώτο χέρι ότι τα εγκαταλελειμμένα οχήματα είναι αμέτρητα, και ο τοπικός Δήμος ασχολείται μόνο αν γίνει καταγγελία από πολίτη.

2 λεπτά πριν, MTX είπε

ε βεβαια η περιουσια τον αλλωνών είναι σκουπίδια , κλασική απάντηση απογόνου του Περικλή

Ωραίος, από όλη την πρόταση κράτησες μια λέξη και αγνόησες όλα τα υπόλοιπα, κλασσική απάντηση απογόνου του Κολοκοτρώνη

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MTX είπε

το γενικεύεις χωρίς λόγο ,το παρατημένο αμάξι στο δρόμο είναι σκουπίδι , αν δεν ήταν θα το είχες σε ένα συγκεκριμένο χώρο

σίγουρα υπάρχουν και περιπτώσεις έκτακτων προβλημάτων υγείας και που δεν υπάρχει άνθρωπος να το τακτοποιήσει , εκεί πάσο και θα έπρεπε να υπήρχε μέριμνα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MTX είπε

Εδω εσυ ο ιδιος το θεωρησες σκουπιδι, δεν θα το θεωρησουν οι αλλοι?

Δημοσ.
Στις 2/5/2022 στις 10:19 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Ναι εσύ καλά τα λες. Ο αστυνομικός δεν ξέρει άμα σου έσπασαν την μηχσνη και τι σου έκαναν. Την βλέπει μόνιμα για πολύ καιρό και έχει μια εικόνα ότι είναι παρατημένη. Η λύση σου είναι να της αλλάζεις θέση. Αν δεν έχεις λεφτά να την φτιάξεις καλύτερα στελτην για ανακύκλωση και μην χανετε χρόνο διότι κατά 90% δεν θα μπορέσετε ούτε στο μέλλον να την φτιάξετε. Βανδαλισμό έκαναν και σε έναν φίλο μου με πολύ παλιό αμάξι στα Πετράλωνα, εκαναν μήνυση στην αστυνομία και μετά το απέσυραν γιατί μετά δεν ήταν σε θέση να το μετακινήσουν και ήθελε πολλά λεφτά η επισκευή συν μετακίνηση με γερανό μέχρι το συνεργείο. 

Αν μένει σε μη πυκνοκατοικημενη περιοχή, να κάνει τον κύκλο σε λίγα τετράγωνα μικρη απόσταση. 

Δε νομίζω να ψάχνουν ολοκληρο μέρος για το αυτοκίνητο, έχουν σημειωμενο το νούμερο της οδού που είναι στσθμευμενο και πηγαίνουν με στο συγκεκριμένο σημείο. Αλλαγμα του δρόμου και είναι μια χαρά. Το απλό ξήλωμα του αυτοκόλλητου χωρίς μετακίνηση όντως δεν αλλάζει κάτι. 

Σε αυτον τον κυκλο μια να γινει η στραβη ως ανασφαλιστο την γαμησε.

Δημοσ.
2 hours ago, lector said:

ενω αλλα πραματα που ειναι ωφελιμα για τους πολιτες

Μια χαρά ωφέλιμο για τους πολίτες είναι να μαζεύουν τα παρατημένα αυτοκίνητα. 

Δημοσ.

Φτασαμε 2022 και ακομα λεμε οτι καποια πραγματα γινονται μονο αν υπαρχει οφελος και οχι γιατι πρεπει να γινουν...

Φανταζομαι και τα αδεσποτα που εχουν εξαφανιστει σε σχεση με μια 10ετια πριν, ειναι επειδη ο δημος τα μαζευει και τα κανει πιτογυρα (με 4Ε το κομματι τωρα κιολας ,τα κερδη για το δημο στο θεο).

Υπαρχουν νομοι πλεον για ολα αυτα και οι δημοι χρηματοδοτουνται για τετοιες μεριμνες και δε τους παιρνει να δεχονται κεφαλαια απο ΕΕ και να τα τρωνε ολα στο Βερτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλακα πλακα στο Κουκακι που μενω εκαναν προσφατα ασφαλτοστρωση σε κεντρικο δρομο.

Εβαλαν τα σημειωματα 2 μερες πριν και ηταν μεγαλη εβδομαδα.

Πολλοι ελλειπαν και τα οχηματα τα πηγαν με παλετοφορο σε καθετους δρομους.

Ενα Nissan Micra (χωρις πινακιδες) το ανεβασαν πανω στο πεζοδρομιο και ειναι ακομα εκει...

Ενας λογος που δεν αφηνεις το οχημα σου 3 μηνες στο ιδιο σημειο ειναι και τα δημοσια εργα.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Πλακα πλακα στο Κουκακι που μενω εκαναν προσφατα ασφαλτοστρωση σε κεντρικο δρομο.

Εβαλαν τα σημειωματα 2 μερες πριν και ηταν μεγαλη εβδομαδα.

Πολλοι ελλειπαν και τα οχηματα τα πηγαν με παλετοφορο σε καθετους δρομους.

Ενα Nissan Micra (χωρις πινακιδες) το ανεβασαν πανω στο πεζοδρομιο και ειναι ακομα εκει...

Ενας λογος που δεν αφηνεις το οχημα σου 3 μηνες στο ιδιο σημειο ειναι και τα δημοσια εργα.

Eπρεπε να έχουν ειδοποιήσει τουλάχιστον 2 εβδομαδες νωρίτερα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...