Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MTX είπε

εντωμεταξύ το να σε ενημερώνουν μονο με αυτοκόλλητο πάνω στο αυτοκίνητο είναι εντελώς πρωτόγονο

Ενώ το να εγκαταλείπεις το όχημα σου για χρόνια με αποτέλεσμα να δεσμεύει θέση στάθμευσης και να μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης/ρύπανσης είναι εντελώς εξελιγμένο? 😂

• Like 2
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, papp0us είπε

Το μόνο που έχω σκεφτεί, είναι να το πιάσω με ένα τρακτέρ να πάω να το παρατήσω στη μέση του κεντρικού δρόμου να ανακγκαστούν να το πάρουν , αλλα δε μου φταίνε σε τίποτα και οι άλλοι. Είχε άλλος τέτοιο πρόβλημα; 

Υπάρχει μια πιο απλή λύση: θα πας σε ένα κοντινό συνεργείο αυτοκινήτων (που να τους ξέρεις... εκτός κι αν έχεις φίλο που έχει συνεργείο αυτοκινήτων) και θα τους ζητήσεις με 2 απ' τους συρόμενους γρύλλους που έχουν, να σου μεταφέρουν λίγο πιο πέρα το αμάξι ώστε να μην είναι στο χώρο σου αλλά και να μην ενοχλεί γενικά. Ούτε μπλέκεις με γραφειοκρατικά και ούτε θα κάνεις ζημιά στο όχημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stam123 είπε

Υπάρχει μια πιο απλή λύση: θα πας σε ένα κοντινό συνεργείο αυτοκινήτων (που να τους ξέρεις... εκτός κι αν έχεις φίλο που έχει συνεργείο αυτοκινήτων) και θα τους ζητήσεις με 2 απ' τους συρόμενους γρύλλους που έχουν, να σου μεταφέρουν λίγο πιο πέρα το αμάξι ώστε να μην είναι στο χώρο σου αλλά και να μην ενοχλεί γενικά. Ούτε μπλέκεις με γραφειοκρατικά και ούτε θα κάνεις ζημιά στο όχημα.

Και με παλετοφόρο γίνεται αλλά πρέπει να είναι σε τσιμεντο ή άσφαλτο,αν ειναι χώμα δεν.......

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ πάντως τα εγκαταλελειμμένα είναι στη σειρά... μέχρι και πρασινάδα έχει φυτρώσει από τη σκόνη που εγκλωβίζεται από κάτω...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εδώ πάντως τα εγκαταλελειμμένα είναι στη σειρά... μέχρι και πρασινάδα έχει φυτρώσει από τη σκόνη που εγκλωβίζεται από κάτω...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αθάνατος Έλληνας, αγοράζει Καγιέν και μετά δεν έχει να πληρώσει το σήμα και την ασφάλεια... 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Narayan είπε

Αθάνατος Έλληνας, αγοράζει Καγιέν και μετά δεν έχει να πληρώσει το σήμα και την ασφάλεια... 

Έχεις καταλάβει ότι όλη η πρόταση είναι γεμάτη υποθέσεις? Δεν γνωρίζουμε

Αν είναι Έλληνας

Αν το έχει αγοράσει

Αν έχει πληρώσει σήμα

Αν έχει πληρώσει ασφάλεια

Και τέλος αν είναι Αθάνατος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stam123 είπε

Τη ζημιά να κάνω; Αυτό ειναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει, αν μπορούσα θα το έβγαλα με κωλοτούμπες έξω. Δυστυχώς κοντά στο σπίτι μου είναι... το χωράφι του γείτονα, οπότε το να το βγάλω απο τη πόρτα μου να το βάλω στο χωράφι του διπλανού δεν μου προσφέρει και πολλά εκτός ίσως απο κανα σπασμένο παράθυρο απο τον γείτονα 😂

Το αυτοκίνητο έχει ρημάξει τόσα χρόνια, για να μεταφερθεί θέλει φορτηγό με ρυμουλκα, ή τρακτέρ για να το πάει @@οντας μέχρι τον κεντρικό και να το αφήσω στην άκρη. Μέχρι τον κεντρικό ειναι μονο στενά που δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω. Αν το αφήσω στην ουσία θα κλείσω την κυκλοφορία, κάτι που φυσικά δε θέλω. 

Μίλησα με δικηγόρο, θα μου πεί μέχρι Παρασκευή τι μπορούμε να κάνουμε, αλλα απο οτι μου είπε μόνο αμα πάω στο τμήμα τροχαίας με χαρτί απο κανα υγειονομικό οτι είναι εστία μόλυνσης σε κατοικημένη περιοχή παίζει να βγάλω άκρη. 

Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Οπαδούς της Ρόμα δεν έχετε εκεί?

Έχει πινακίδες, δε θα το πειράξουν ουτε οι Ρωμαίοι, αλλιώς θα ήταν κοτέτσι ηδη. Ασε που ειναι λίγο απομονωμένο το σπίτι και δε το βλέπω καλή ιδέα να φέρω να "τα παιδιά" εκεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Έχει πινακίδες, δε θα το πειράξουν ουτε οι Ρωμαίοι, αλλιώς θα ήταν κοτέτσι ηδη. Ασε που ειναι λίγο απομονωμένο το σπίτι και δε το βλέπω καλή ιδέα να φέρω να "τα παιδιά" εκεί.

Γενικότερα δεν είναι καλή ιδέα να έχεις δοσοληψίες με "τα παιδιά", όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν μου απάντησες όμως, στον Δήμο που είναι ο μοναδικός αρμόδιος για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων απευθύνθηκες?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Γενικότερα δεν είναι καλή ιδέα να έχεις δοσοληψίες με "τα παιδιά", όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν μου απάντησες όμως, στον Δήμο που είναι ο μοναδικός αρμόδιος για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων απευθύνθηκες?

Ναι πρώτο πρώτο, αλλα μια απο τα ίδια. Ιδιωτικός δρόμος-> δεν αγγίζουμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Ναι πρώτο πρώτο, αλλα μια απο τα ίδια. Ιδιωτικός δρόμος-> δεν αγγίζουμε.

Τότε τους παραθέτεις την νομοθεσία με την οποία είναι υποχρεωμένοι να μαζεύουν εγκαταλελειμμένα οχήματα ΚΑΙ από ιδιωτικούς χώρους, έχουν βάλει link πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως, η επικολληση αυτου του αυτοκολλητου στα (ενδεχομενως) εγκαταλειμμενα οχηματα, το οποιο ΔΕΝ ξεκολλαει χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο, δε συνιστα φθορα ξενης ιδιοκτησιας;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Τότε τους παραθέτεις την νομοθεσία με την οποία είναι υποχρεωμένοι να μαζεύουν εγκαταλελειμμένα οχήματα ΚΑΙ από ιδιωτικούς χώρους, έχουν βάλει link πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες.

Ναι για αυτό είπα ότι θα κάνω πρώτα μια προσπάθεια ακόμα με αστυνομία και δήμο με βάση τον νόμο που έχουν ανάρτησει πιο πίσω, και αν δε βγάλω άκρη θα κάνω ότι πει ο δικηγόρος.

Σε αυτή τη φάση είναι πρόβλημα το αυτοκίνητο γιατί θέλουμε να βάλουμε μια συρωμενη πόρτα στην είσοδο και δε μπορούμε. Θα πρέπει να το τραβήξω στο ξένο χωράφι για να κάνω έστω αυτό και προσπαθώ να το αποφύγω.

Και παλι σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Άμα βγάλω άκρη και είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα θα σας πω τι έγινε.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ενώ το να εγκαταλείπεις το όχημα σου για χρόνια με αποτέλεσμα να δεσμεύει θέση στάθμευσης και να μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης/ρύπανσης είναι εντελώς εξελιγμένο? 😂

έχεις δίκαιο εγώ είμαι ο πρωτόγονος , κρίμα που έλειπα και δεν ήμουνα εδώ να συμπεριφερθώ σαν πραγματικό εξελιγμένο ων , να το μετακινώ ανά ένα μηνα σε διαφορετικά σημεία και να κάνω τι δουλειά μου όπως κάνουνε οι περισσότεροι γείτονες μου , τέλος εγώ δεν είπα ποτε ότι ήμουνα σωστός και το ξαναλέω καλά κάνανε και το σηκώσανε , το πρόβλημα μου είναι με τι διαδικασία που ακολουθούνε , γιατί όταν είναι να πληρώσω κάτι μια χαρά με βρίσκουνε και επικοινωνούνε μαζί μου , αν με είχανε ειδοποιήσει θα το είχα τακτοποιήσει , 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...