sonikk Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Γεια σας.Παιδια εχω ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο σε σημειο που δεν ενοχλει κανεναν και ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειχα παραδωσει πινακιδες στην εφορια και ο δημος μου κολλησε χαρτακι οτι σε ενα μηνα θα το παρει ως εγκαταλειμμενο.Καλα οι δημοι οσα βλεπουν χωρις πινακιδα τα σηκωνουν; τι να πω..Ηξερα οτι οταν παραδιδεις πινακιδα πρεπει να το βαλεις σε παρκινγκ αλλα δεν εχω και επισης ειχε ενα τεχνικο προβλημα και δεν ειχα λεφτα να το φτιαξω τοτε οποτε προσωρινα για μερικους μηνες το αφησα ετσι μεχρι το καλοκαιρι που θα επαιρνα παλι τις πινακιδες. Εννοειται οτι φρικαρα.Τι γινεται τωρα;Τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω. 1 10 1
visualizer Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μαλλον σε εδωσε καποιος γειτονας ... βαλτω αλλου 😅 7
Lucifer Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Εάν μέσα σε 45 ημέρες από την επικόλληση του αυτοκόλλητου, το όχημα δεν απομακρυνθεί, τότε αυτό περιέρχεται στην κατοχή του Δήμου. Στη συνέχεια ο Δήμος παραδίδει το όχημα σε κάποιο Επίσημο Κέντρο Απόσυρσης Οχημάτων, όπου το όχημα παραμένει στην κατοχή του Κέντρου για 10 ημερολογιακές ημέρες. Εφόσον στη διάρκεια του διαστήματος αυτού το όχημα αναζητηθεί από τον ιδιοκτήτη του, τότε παραδίδεται σε αυτόν, αφού προηγουμένως καταβληθεί η δαπάνη απομάκρυνσης και αποθήκευσής του. Αν το αυτοκίνητο δεν αναζητηθεί, τότε πηγαίνει προς ανακύκλωση. 12 1
Δημοφιλής ανάρτηση hp8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, sonikk είπε Τι γινεται τωρα;Τι πρεπει να κανω; να το πας εκεί που δήλωσες οτι θα το εχεις παρκαρισμένο οταν έκανες την διαδικασία 26 4
Δημοφιλής ανάρτηση Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σας.Παιδια εχω ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο σε σημειο που δεν ενοχλει κανεναν και ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειχα παραδωσει πινακιδες στην εφορια και ο δημος μου κολλησε χαρτακι οτι σε ενα μηνα θα το παρει ως εγκαταλειμμενο.Καλα οι δημοι οσα βλεπουν χωρις πινακιδα τα σηκωνουν; τι να πω..Ηξερα οτι οταν παραδιδεις πινακιδα πρεπει να το βαλεις σε παρκινγκ αλλα δεν εχω και επισης ειχε ενα τεχνικο προβλημα και δεν ειχα λεφτα να το φτιαξω τοτε οποτε προσωρινα για μερικους μηνες το αφησα ετσι μεχρι το καλοκαιρι που θα επαιρνα παλι τις πινακιδες. Εννοειται οτι φρικαρα.Τι γινεται τωρα;Τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω. Γιατί φρίκαρες;Δεν δήλωσες ότι θα το έχεις σε δικό σου χώρο;Καλά κάνει ο δήμος αφου το έχεις χωρίς πινακίδες και τόσο καιρό ακουνητο σε δημόσιο δρόμο.Πάρε το απο εκεί. 41 2
Δημοφιλής ανάρτηση EvilEyes Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ο δρόμος είναι δημόσιος όχι ιδιωτικός. Τα τέλη κυκλοφορίας πληρώνονται ωστε να μπορείς να κανείς χρήση του δρόμου. Οταν καταθέτεις πινακίδες το χαρτί που υπογράφεις αναφέρει ότι δηλώνεις υπεύθυνα ότι έχεις χώρο δικό σου να σταθμεύσεις το όχημα. 34
adi32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Αν δεν έχεις πινακίδες οφείλεις να το έχεις σε πάρκινγκ 17 1
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σας.Παιδια εχω ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο σε σημειο που δεν ενοχλει κανεναν και ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειχα παραδωσει πινακιδες στην εφορια και ο δημος μου κολλησε χαρτακι οτι σε ενα μηνα θα το παρει ως εγκαταλειμμενο.Καλα οι δημοι οσα βλεπουν χωρις πινακιδα τα σηκωνουν; τι να πω..Ηξερα οτι οταν παραδιδεις πινακιδα πρεπει να το βαλεις σε παρκινγκ αλλα δεν εχω και επισης ειχε ενα τεχνικο προβλημα και δεν ειχα λεφτα να το φτιαξω τοτε οποτε προσωρινα για μερικους μηνες το αφησα ετσι μεχρι το καλοκαιρι που θα επαιρνα παλι τις πινακιδες. Εννοειται οτι φρικαρα.Τι γινεται τωρα;Τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω. Στην Υ/Δ, που δήλωσες ότι το πάς ? 1
takoulou Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σας.Παιδια εχω ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο σε σημειο που δεν ενοχλει κανεναν και ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειχα παραδωσει πινακιδες στην εφορια και ο δημος μου κολλησε χαρτακι οτι σε ενα μηνα θα το παρει ως εγκαταλειμμενο.Καλα οι δημοι οσα βλεπουν χωρις πινακιδα τα σηκωνουν; τι να πω..Ηξερα οτι οταν παραδιδεις πινακιδα πρεπει να το βαλεις σε παρκινγκ αλλα δεν εχω και επισης ειχε ενα τεχνικο προβλημα και δεν ειχα λεφτα να το φτιαξω τοτε οποτε προσωρινα για μερικους μηνες το αφησα ετσι μεχρι το καλοκαιρι που θα επαιρνα παλι τις πινακιδες. Εννοειται οτι φρικαρα.Τι γινεται τωρα;Τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω. Το καλυτερο ειναι τωρα να παρεις τις πινακιδες πισω... Και να στειλεις στον δημο καποιο email οτι το αυτοκινητο εχει πλεον πινακιδες με φωτογραφιες και να ακυρωσει την μετακινηση.. 2 1
Δημοφιλής ανάρτηση liakjim Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πρώτη φορά βλέπω δημότη να παραπονιέται που ο δήμος στον οποίο ανήκει κάνει σωστά τη δουλειά του... 66 21
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 πετάς το χαρτάκι, το τσουλάς με 2 φίλους στο απο πίσω στενο στις 3πμ, παρκάρεις, τα λέμε σε 6 μήνες και αν. 3 1 1
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 μετακίνησε το προσωρινά κάπου αλλού. μέχρι να το βρούνε θα έχεις κερδίσει χρόνο. βάλε και καμια κουκούλα να μη φαίνεται ότι δεν έχει πινακίδες. Βέβαια αν είσαι σε καμια πόλη και υπάρχει θέμα στο παρκάρισμα κι εγώ θα σε κάρφωνα. 4 1
MikeJ Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Κοίτα αν σε πιάσουν για παραβίαση ακινησίας (που και το παρκάρισμα σε διαφορετική τοποθεσία είναι το ίδιο) πας για 10 χιλιάρικα πρόστιμο και τέλη κυκλοφορίας εις διπλούν. Οπότε μιας και έφτασε σιγά σιγά το καλοκαίρι, θα έλεγα κάνε άμεσα άρση ακινησίας και στη συνέχεια πάρκαρέ το και λίγο πιο πέρα για να μην έχεις θέμα με την εγκατάλειψη. Κάτι που αρκετοί δεν γνωρίζουν είναι ότι το να είναι πληρωμένα ή όχι τα τέλη κυκλοφορίας δεν έχουν σχέση ως προς τον χαρακτηρισμό ως εγκαταλελειμμένο. https://www.e-nomothesia.gr/kat-periballon/apobleta/pd-116-2004.html?q=εγκαταλειμμένο όχημα 7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Φιλε καποιος σε καρφωνει στον δημο, εμενα σε μηχανη με πινακιδα μου αφησαν χαρτι εγκαταλελειμμενου. Κατοπιν τηλεφωνου στην δημοτικη αστυνομια απαιτησαν να τους στειλω την αδεια, τα τελη και την ασφαλεια σε φωτοτυπια με επισημη δικαιολογια οτι η μηχανη δειχνει παρατημενη επειδη εχει ξεφουσκωτο λαστιχο μπροστα και ειναι στο ιδιο μετος καιρο!!!! Η υπαλληλος μου ειπε απλα μετακινησε το και κατοπιν εστειλαν την δημοτικη αστυνομια και με εγραψαν για παρανομο παρκαρισμα!!! μονο το δικο μου απο τα δεκαδες που ηταν παρκαρισμενα καποια επανω στην πλατεια. ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕ Ειναι εντυπωσιακο παντως οτι ή που δεν θα κανουν καθολου την δουλεια τους ή που θα δειχνουν υπερβαλλον ζηλο, τραγικοι
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, gofreta είπε Φιλε καποιος σε καρφωνει στον δημο, εμενα σε μηχανη με πινακιδα μου αφησαν χαρτι εγκαταλελειμμενου. Κατοπιν τηλεφωνου στην δημοτικη αστυνομια απαιτησαν να τους στειλω την αδεια, τα τελη και την ασφαλεια σε φωτοτυπια με επισημη δικαιολογια οτι η μηχανη δειχνει παρατημενη επειδη εχει ξεφουσκωτο λαστιχο μπροστα και ειναι στο ιδιο μετος καιρο!!!! Η υπαλληλος μου ειπε απλα μετακινησε το και κατοπιν εστειλαν την δημοτικη αστυνομια και με εγραψαν για παρανομο παρκαρισμα!!! μονο το δικο μου απο τα δεκαδες που ηταν παρκαρισμενα καποια επανω στην πλατεια. ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕ Ειναι εντυπωσιακο παντως οτι ή που δεν θα κανουν καθολου την δουλεια τους ή που θα δειχνουν υπερβαλλον ζηλο, τραγικοι αυτο λέγετε "εχω φίλο στην δημοτικη αστυνομια" 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις