Προς το περιεχόμενο

Security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από το ενσωματωμένο; Δεν έχει δωρεάν πλήρη security suite, μόνο δωρεάν απλό antivirus.

Όλα τα δωρεάν av όμως, είναι από ενοχλητικά έως εκνευριστικά. Αν θέλεις κάτι ελαφρύ ίσως το panda cloud free. Από τα δωρεάν av, ίσως να ξεχώριζα λίγο το avira.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πέρα από το ενσωματωμένο; Δεν έχει δωρεάν πλήρη security suite, μόνο δωρεάν απλό antivirus.

Όλα τα δωρεάν av όμως, είναι από ενοχλητικά έως εκνευριστικά. Αν θέλεις κάτι ελαφρύ ίσως το panda cloud free. Από τα δωρεάν av, ίσως να ξεχώριζα λίγο το avira.

Θέλω κάτι καλό να μην χαλάσει το πισι να κάνει πράγματα δλδ να καθαρίζει το πισι και τεοτια

Δημοσ.

Άστο. Από αυτά που γράφεις δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν καθαρίζουν το pc τα security suites και δεν προστατεύουν το pc για να μην χαλάσει.

Ξέχνα τα δωρεάν. Ή θα κάτσεις με αυτό που έχουν τα 10 ή θα πας σε πληρωμένη σουίτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το κυριότερο είναι να προσέχεις που μπαίνεις και τι κατεβάζεις.

Δεν υπάρχει η μαγική εφαρμογή.

Nai katalava eyxaristw

13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Άστο. Από αυτά που γράφεις δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν καθαρίζουν το pc τα security suites και δεν προστατεύουν το pc για να μην χαλάσει.

Ξέχνα τα δωρεάν. Ή θα κάτσεις με αυτό που έχουν τα 10 ή θα πας σε πληρωμένη σουίτα.

Κια για να προστατεύω των υπολογιστη μου θέλω

Δημοσ.

Πάρε καλύτερα μια φθηνή συνδρομή από τα διάφορα κλειδαράδικα για kaspersky ή eset ή bitdefender και μην μπλέκεις με τα δωρεάν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Πάρε καλύτερα μια φθηνή συνδρομή από τα διάφορα κλειδαράδικα για kaspersky ή eset ή bitdefender και μην μπλέκεις με τα δωρεάν.

Α οκ το ccleaner  einai kalo?

3 ώρες πριν, micos000 είπε

Α οκ το ccleaner  einai kalo?

Δημοσ.

Γενικά εγώ είμαι κατά των προγραμμάτων καθαρισμού. Ότι είναι να καθαρίσω θα το κάνω μέσω του καθαρισμού δίσκου των windows. Το ccleaner από τότε που το εξαγόρασε η avast έχει καταντήσει λίγο αηδία.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Γενικά εγώ είμαι κατά των προγραμμάτων καθαρισμού. Ότι είναι να καθαρίσω θα το κάνω μέσω του καθαρισμού δίσκου των windows. Το ccleaner από τότε που το εξαγόρασε η avast έχει καταντήσει λίγο αηδία.

Συν ότι είχε παραβιαστεί παλιά

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σε οποιο pc μου φέρνουν βλεπω ccleaner παιρνει ποδι απο το πρωτο λεπτο...  Στον λαιμο μου καθετε.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Το ccleaner δεν ειναι απλα καλο........... ειναι παρα πολυ καλο.

Εγω το έχω καλό είναι έχω και την δοκιμαστική περίοδο απλά τέλειο 

Δημοσ.

Δηλαδή το θεωρείτε τέλειο απλά και μόνο επειδή πατάτε το κουμπάκι καθαρισμός και αυτό σβήνει διάφορα πράγματα. Από τα οποία πράγματα, τα περισσότερα θα εμφανιστούν ξανά σε 10-20-30 λεπτά. Και πάλι καθαρισμός, και πάλι εμφάνιση τα ίδια. Και το ότι είναι συνέχεια με offers και μηνύματα δεν έχει σημασία. Και το ότι τρέχει στο παρασκήνιο και χρησιμοποιεί πόρους για να σου λέει κάθε τόσο ότι έχεις αρχεία για διαγραφή, ούτε αυτό έχει σημασία. Και το ότι αυτά που καθαρίζει και έχουν κάποια ουσία να καθαριστούν τα διαγράφει και η εκκαθάριση των windows χωρίς να έχουμε έξτρα πρόγραμμα, ούτε αυτό έχει σημασία.

Μάλιστα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...