Προς το περιεχόμενο

Αρχεια VIDEO_RM

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν γραφω ενα dvd απο την tv με το standlon DVDRW μου εμφανιζει αρχεια οπως ενα κοινο dvd δηλ.αρχεια VIDEO_TS και AUDIO_TS.Χθες εγραψα το ματς της Εθνικης και μου εμφανιζει αρχεια VIDEO_TS και VIDEO_RM ...Ποια η διαφορα σε αυτα τα δυο dvd.Ευχαριστω. :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

as far as I know the RM files are only for navigation on a SETOP DVD RECORDER

Not a PLAYER..I'm told the player doesn't need these....

I thought they were just there in case you want to record again on the blank

Apo

>http://www.videohelp.com/forum/archive/t173191.htm

Pou simainei oti den einai tipota to anisixitiko kai ligika den tha epireazoun ton player.Ama kaneis ena search sto google tha vreis oles tis apandiseis kai eidika sto site tis Philips(phillips prpei na einai to recorder sou)

Ayta

kk

as far as I know the RM files are only for navigation on a SETOP DVD RECORDER

Not a PLAYER..I'm told the player doesn't need these....

I thought they were just there in case you want to record again on the blank

Apo

>http://www.videohelp.com/forum/archive/t173191.htm

Pou simainei oti den einai tipota to anisixitiko kai ligika den tha epireazoun ton player.Ama kaneis ena search sto google tha vreis oles tis apandiseis kai eidika sto site tis Philips(phillips prpei na einai to recorder sou)

Ayta

kk

Ευχαριστω φιλε μου.Το recorder ειναι Comet. :D :D

Γιαννη μια γνωμη: εισαι ευχαριστημενος απο το comet?

Ναι δεν εχω κανενα προβλημα φιλε μου. :D :D :D Εχω αρχισει και κανω και ολες τις VHS ...dvd για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο οτι λεγεται τουλαχιστον... :D :D :D

Γιάννη, πόσο το πήρες το Comet? Είχα ένα Philips 762 που τα 'φτυσε πρόσφατα και ψήνομαι για ένα DVDRW standalone.

Πριν ενα , εναμισυ μηνα το ειχα παρει 400 ευρω στο Praktiker .Τωρα μαλλον εχει πεσει αλλα δεν ξερω ποσο.Υπαρχει Philips με 300 ευρω απο οτι ειχα δει στο carefur. :D :D :D

Οταν γραφω ενα dvd απο την tv με το standlon DVDRW μου εμφανιζει αρχεια οπως ενα κοινο dvd δηλ.αρχεια VIDEO_TS και AUDIO_TS.Χθες εγραψα το ματς της Εθνικης και μου εμφανιζει αρχεια VIDEO_TS και VIDEO_RM ...Ποια η διαφορα σε αυτα τα δυο dvd.Ευχαριστω. :D :D :D

Μην αγχώνεσαι, βγαίνει από το Real Match. Ξεγελάστηκε και η συσκευή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...