anastasiaRinYo Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με τα freedom pass π υποτιθεται θα επερναν παραταση μεχρι τον ιουνιο ? προσπαθω να κανω μια συνναλαγη μεσω alpha bank αλλα δεν μου στελνει push notification επισης και μια γνσωτη μου εχει προβλημα με συνναλλαγες απο viva wallet
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, anastasiaRinYo είπε Ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με τα freedom pass π υποτιθεται θα επερναν παραταση μεχρι τον ιουνιο ? προσπαθω να κανω μια συνναλαγη μεσω alpha bank αλλα δεν μου στελνει push notification επισης και μια γνσωτη μου εχει προβλημα με συνναλλαγες απο viva wallet Τι παράταση !!! Ο κορονοιο μας τελείωσε, προς το παρόν.
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, anastasiaRinYo είπε Ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με τα freedom pass π υποτιθεται θα επερναν παραταση μεχρι τον ιουνιο ? προσπαθω να κανω μια συνναλαγη μεσω alpha bank αλλα δεν μου στελνει push notification επισης και μια γνσωτη μου εχει προβλημα με συνναλλαγες απο viva wallet Πάρτε τηλ και δείτε αύριο για ποιο λόγο απορρίπτεται. Φαντάζομαι, δεν προσπαθείτε να κλείσετε μέσω booking ή Airbnb, σωστά?
anastasiaRinYo Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 οχι προσπαθω να κλεισω εισητηρια για σινεμα και δεν ειναι οτι αποριπτεται απλα δεν στελνει ειδοποιηση να κανω εγκριση την συνναλαγη θα παω αυριο στην τραπεζα , επιδη πιστευω ειναι θεμα τραπεζας οχι της odeon
georgiouu Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 αν δεν σου στελνει push notif το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι προβλημα της εφαρμογης ή καποια δυσλειτουργια της τραπεζας που θα διορθωθει ή του τηλεφωνου σου.δεν εχει σχεση το pass
georgiouu Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 δοκιμασε να επαναγκαταστησεις την εφαρμογη και ξαναενεργοποιησε τα push notif
petrakiskap Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Iσχύει η εξάμηνη παράταση που δόθηκε τον Δεκέμβριο , δηλαδή μέχρι 31.6 . Σε beat που το χρησιμοποίησα πριν 2 εβδομάδες δεν είχα κάποιο θέμα. Δεν έχει γραφτεί κάτι καινούριο απο αναζήτηση που έκανα τώρα. Αλλού δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να μπορώ να πω. Αρα δες την εφαρμογή οπως σου λένε τα παιδιά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από petrakiskap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα