Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με τα freedom pass π υποτιθεται θα επερναν παραταση μεχρι τον ιουνιο ?
προσπαθω να κανω μια συνναλαγη μεσω alpha bank αλλα δεν μου στελνει push notification 
επισης και μια γνσωτη μου εχει προβλημα με συνναλλαγες απο viva wallet 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, anastasiaRinYo είπε

Ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με τα freedom pass π υποτιθεται θα επερναν παραταση μεχρι τον ιουνιο ?
προσπαθω να κανω μια συνναλαγη μεσω alpha bank αλλα δεν μου στελνει push notification 

Τι παράταση !!!

Ο κορονοιο μας τελείωσε, προς το παρόν.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, anastasiaRinYo είπε

Πάρτε τηλ και δείτε αύριο για ποιο λόγο απορρίπτεται. Φαντάζομαι, δεν προσπαθείτε να κλείσετε μέσω booking ή Airbnb, σωστά? 

Δημοσ.

οχι προσπαθω να κλεισω εισητηρια για σινεμα 
και δεν ειναι οτι αποριπτεται απλα δεν στελνει ειδοποιηση να κανω εγκριση την συνναλαγη 
θα παω αυριο στην τραπεζα , επιδη πιστευω ειναι θεμα τραπεζας οχι της odeon 

Δημοσ.

αν δεν σου στελνει push notif το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι προβλημα της εφαρμογης ή καποια δυσλειτουργια της τραπεζας που θα διορθωθει ή του τηλεφωνου σου.δεν εχει σχεση το pass

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iσχύει η εξάμηνη παράταση που δόθηκε τον Δεκέμβριο , δηλαδή μέχρι 31.6 . Σε beat που το χρησιμοποίησα πριν 2 εβδομάδες δεν είχα κάποιο θέμα.  Δεν έχει γραφτεί κάτι καινούριο απο αναζήτηση που έκανα τώρα.  Αλλού δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να μπορώ να πω. Αρα  δες την εφαρμογή οπως σου λένε τα παιδιά.

Επεξ/σία από petrakiskap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...