Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Παιδιά, η αλήθεια είναι απλή αλλά ταυτόχρονα πικρή. Αν το θα επιζήσει ή όχι το μαγαζί κάποιου εξαρτάται αποκλειστικά από το αν θα κλέψει το κράτος ή όχι, τότε δεν θα έπρεπε να λειτουργεί καν, τελεία και παύλα. Γνωρίζω άτομα με γυράδικα που και απόδειξη στο 100% των παραγγελιών κόβουν, και σπιταρόνες και αυτοκινητάρες έχουν, και τα ταμεία τους είναι κάθε μέρα φουλ κυριολεκτικά.

Και πριν πέσετε να μου την πέσετε μερικοί greek entrepreneurs από εδώ μέσα, και εγώ και πολλοί φίλοι μου στον χώρο του επιχειρήν είμαστε και γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες. Αλίμονο όμως αν η λύση στις δυσκολίες αυτές είναι το να κλέβεις το κράτος (άρα όλους μας) και τους πελάτες σου. 

Μια χαρά μπορεί, έτσι καταφέρνουν πολλοί να μην πληρώνουν φόρους, έχουν δηλωμένα συνεχώς περισσότερα έξοδα από έσοδα.

30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν τα εξοδα ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα, τοτε μιλαμε για ζημια. Εγγυημενα ενα καταστημα δεν μπορει να δουλευει συνεχεια με ζημια, και να συνεχιζει να δουλευει ανενοχλητος. Καπου εδω βοηθανε οι λογιστες για να μην συμβει αυτο.

-IMG_20220504_012147.jpg

-----------------------------------------------------

IMG_20220504_012405.jpg

Επεξ/σία από PLACEBO_89
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

IMG_20220504_012147.jpg

IMG_20220504_012405.jpg

Αρκετά εύστοχη απάντηση. 

Edit: Τώρα που μπήκα και το είδα ξανά, ο ιδιοκτήτης έχει αφήσει μια αλλη απάντηση πριν 20 ώρες και αυτή έχει σβήσει. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

-IMG_20220504_012147.jpg

IMG_20220504_012405.jpg

Να γιατι παντα διαβαζω τις αρνητικες αξιολογησεις. Ο καταλογος υπαρχει, ρωτηστε για τις τιμες. Αν δεν σας αρεσει, ειστε ελευθεροι να πατε αλλου. Εχουμε και εμεις μια παρομοια αξιολογηση, και προφανως πηρε αντιστοιχη απαντηση.

υψηλη φορολογια + ακριβες πρωτες υλες = υψηλες τελικες τιμες.

Ισως το προβλημα να μην ειναι τα 3.5 ευρω για σουβλακι, αλλα οι χαμηλοι μισθοι :) 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

-IMG_20220504_012147.jpg

IMG_20220504_012405.jpg

Παράλογοι πελάτες πάντα υπάρχουν, και εμένα μου κάνουν μερικές φορές παράπονα επειδή χρεώνεται η αντικαταβολή με 2€ παραπάνω για τις αποστολές, όσο ακριβώς χρεώνει και η μεταφορική με την οποία συνεργάζομαι εμένα. Και τι με αυτό; Επειδή ορισμένοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, θα σταματήσω να κόβω αποδείξεις ώστε να μπορέσω να απορροφήσω τη χρέωση της αντικαταβολής χωρίς να βάλω χέρι στα κέρδη μου;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αρκετά εύστοχη απάντηση. 

Edit: Τώρα που μπήκα και το είδα ξανά, ο ιδιοκτήτης έχει αφήσει μια αλλη απάντηση πριν 20 ώρες και αυτή έχει σβήσει. 

Ε ναι το μετανιωσα! Με επιασαν τυψεις και ειπα να  το μπαλωσω με ακριβεια και σουπερ μαρκετ!!!

ΥΓ.  ...Ονειρο ζω μη με ξυπνατε...!!!  😂🤣😂    😭😭😭

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Παράλογοι πελάτες πάντα υπάρχουν, και εμένα μου κάνουν μερικές φορές παράπονα επειδή χρεώνεται η αντικαταβολή με 2€ παραπάνω για τις αποστολές, όσο ακριβώς χρεώνει και η μεταφορική με την οποία συνεργάζομαι εμένα. Και τι με αυτό; Επειδή ορισμένοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, θα σταματήσω να κόβω αποδείξεις ώστε να μπορέσω να απορροφήσω τη χρέωση της αντικαταβολής χωρίς να βάλω χέρι στα κέρδη μου;

Η χρέωση είναι από την μεταφορική, οπότε δεν έχεις ούτε να απορροφήσεις ούτε να χάσεις κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Η χρέωση είναι από την μεταφορική, οπότε δεν έχεις ούτε να απορροφήσεις ούτε να χάσεις κάτι. 

Εννοώ για παράδειγμα αν τα μεταφορικά ήταν 4€ και 2€ επιπλέον η αντικαταβολή, εγώ να πλήρωνα τα 2€ από την τσέπη μου, ώστε τελικά ο πελάτης να χρεωνόταν 4€ στο σύνολο. Το να αφήσεις την μεταφορική να χρεώσει από μόνη της, θα χρεώσει 6€, δεν ξέρω αν το έγραψα αρκετά καλά ώστε να γίνω καλύτερα αντιληπτός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Τα παραπάνω είναι δικαιολογίες για να κλέβεις το ΦΠΑ από τους πελάτες και να το τσεπώνεις; Εσύ όταν πληρώνεις το ΦΠΑ στους προμηθευτές σου, θέλεις τα τιμολόγιά σου ή τους το χαρίζεις;

Καμια δικαιολογια,αντιθετα ειναι η πραγματικοτητα.Μαλλον διαβασες ενα κομματι που βολευε αλλα δε διευκρινιζεις που εχεις την ενσταση.Οσο το κρατος υπερφορολογει αλλο τοσο η φοροδιαφυγει θα βασιλευει.Ολοι θελουν να δηλωνουν εσοδα ωστε να εχουν κερδη αλλα δε συμφερει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Strepsil είπε

Καμια δικαιολογια,αντιθετα ειναι η πραγματικοτητα.Μαλλον διαβασες ενα κομματι που βολευε αλλα δε διευκρινιζεις που εχεις την ενσταση.Οσο το κρατος υπερφορολογει αλλο τοσο η φοροδιαφυγει θα βασιλευει.Ολοι θελουν να δηλωνουν εσοδα ωστε να εχουν κερδη αλλα δε συμφερει.

Να κλεβατε μονο το φπα και να ησασταν κυριοι σε ολα τα αλλα οκ... αλλα εδω κλεβετε τους υπαλληλους σας ενσημα,αδειες,δωρα,υπερεργασια,υπερωρια.. 
Η απληστια σας εφτασε εδω και πολλα χρονια να τρωτε και απο το φπα.
Εχετε κανει γκρουπακια στα viber για οταν σκαει η εφορια ή το ικα να το μαθαινει ολοκληρη η περιοχη. Τι οχι; 
Και αν σας ποναγε ο φπα που δεν τον πληρωνετε εσεις αλλα τον εισπραττετε  απο τον πελατη για να τον δωσετε στο δημοσιο τοτε θα ειχατε κανει και μια μαζικη κινηση για να πεσει ο φπα στην εστιαση αμ δε ομως! 

Σε ολα τα αλλα περι pos κτλπ θα συμφωνησω αλλα βλεπεις ζουμε στην εποχη των μεσαζοντων. Ελευθερη μεταφραση... ο νταβατζης βρηκε τον νταβατζη του

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ο Σεσουλας ποσο το πηγε?

Αυτός δεν έχω ιδέα για το άλλο ιερα οδό και Θηβών λέω...(μη λέμε και ονόματα). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

ντεν γκινεται

Ολα γινονται...υπαρχουν επιχειρησεις που χρωστανε χιλιαδες ευρω απο παλια,με χρεη και διακανονισμους σε ασφαλιστικα ταμεια.δεη κτλ και καποιες δουλευουν,καποιες οχι...ειχε βγει και μια λιστα πριν 2-3 χρονια για εταιριες και επιχειρησεις σε ολη την επικρατεια που χρωστανε στα δημοσια ταμεια αλλα δε ξερω καθε ποτε ανανεωνεται...εκει υπαρχει αυτο της ΠΑΕ ΑΕΚ με 340 εκατ. και ηταν στην 7η θεση της λιστας!Ας μη βγαινουμε εκτος θεματος,το προβλημα πλεον ειναι η ενεργεια αυτο ανεβασε τις τιμες κατακορυφα οσοι διαμαρτυρονται λογω ποιοτητας,ποσοτητας,ακριβειας καλυτερα να ξεκινησουν να μαγειρευουν μονοι τους τα υπολοιπα ειναι "να 'χαμε,να λεγαμε"

Δημοσ.
12 ώρες πριν, siakattack@gmai είπε

Ας μην κοιτάμε μόνο την τιμή του κρέατος.Το ηλιέλαιο έχει διπλασιάσει την τιμή του.Τα ρεύματα/αέρια/βενζίνες για τα ντελίβερι έχουν πάει στο θεό.

Δεν νομίζω να κάνουν αυξήσεις στις τιμές επειδή ΕΤΣΙ και να βγάζουν υπερκέρδη.

Καλά είναι το κλασσικό του Έλληνα. Τώρα θυμήθηκε ότι δεν βγαίνει. Και σιγά είπαμε με το ηλιέλαιο βγήκε η πατάτα από τα βόρεια ότι πήγε 26€. Στο σούπερ προχθές το είδα 24€ λιανική. Ξαφνικά όλοι δεν βγαίνουν. Μην αναφέρουμε τα τραπέζια που δεν αφήνουν ούτε πεζοδρόμιο με 5 και 10 τραπέζια παραπάνω, δηλαδή κέρδος... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Αυτός δεν έχω ιδέα για το άλλο ιερα οδό και Θηβών λέω...(μη λέμε και ονόματα). 

Εχει με 2.5ε πιτογυρο! Ξερεις..? Εχεις δοκιμασει?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, katanalwtis είπε

Να κλεβατε μονο το φπα και να ησασταν κυριοι σε ολα τα αλλα οκ... αλλα εδω κλεβετε τους υπαλληλους σας ενσημα,αδειες,δωρα,υπερεργασια,υπερωρια.. 
Η απληστια σας εφτασε εδω και πολλα χρονια να τρωτε και απο το φπα.
Εχετε κανει γκρουπακια στα viber για οταν σκαει η εφορια ή το ικα να το μαθαινει ολοκληρη η περιοχη. Τι οχι; 
Και αν σας ποναγε ο φπα που δεν τον πληρωνετε εσεις αλλα τον εισπραττετε  απο τον πελατη για να τον δωσετε στο δημοσιο τοτε θα ειχατε κανει και μια μαζικη κινηση για να πεσει ο φπα στην εστιαση αμ δε ομως! 

Συμφωνω μερικοι ειναι τοσο απληστοι που την πληρωνουν ολοι και αυτο εχει να κανει στον ανθρωπο ασχετα με το τι επαγγελμα κανει...Παντου κλεψια,ρεμουλα,μιζες,μπιζνες,ευκολο χρημα!Δε ειναι τυχαιο που λενε το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει πρωτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εχει με 2.5ε πιτογυρο! Ξερεις..? Εχεις δοκιμασει?

Δεν έχω φάει εκεί ίσως αρκετά παλιά και να μην θυμάμαι (τόσο παλιά που δεν θυμάμαι καν). Έτυχε μετά από δουλειά και πάω καμιά φορά στο άλλο. Μένω σε διπλανή περιοχή και παίρνω από 1-2 σταθερά που ακόμα είναι λογικές οι τιμές κι έχουν και αρκετό κόσμο και καλό φαγητό. Που αυτό μου λέει ότι μάλλον δεν τους φταίει η αύξηση αλλά κρατάνε δουλειά και βγαίνουν. 

Επεξ/σία από jimis_vts
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...