Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papapontikas είπε

Και τα χειρότερα δυστυχώς ακόμα δεν τα έχουμε δει...

Εγω σταματησα στο 3.20 που εχει η τοπικη σουβλακερι...Μετα αντιο...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, e-tic είπε

Η παραπλάνηση έγκειται στο ότι βάλαν σε μεγάλη συσκευασία μικρότερη ποσότητα ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση στον υποψήφιο αγοραστή οτι θα πάρει ένα γεμάτο μπουκάλι με το προϊόν, χωρίς να ασχοληθεί να διαβάσει την ετικέτα, κάτι που έκανα και εγώ. Και στο απορυπαντικό δεν χωράει η δικαιολογία που λένε στα πατατάκια οτι γεμίζουν τη συσκευασία με αέρα για να διατηρείται το προϊόν φρέσκο.

Ποια παραπλανηση ρε φίλε ? Με τη συσκευασια εσύ αγοράζεις απορρυπαντικό ? Γράφει πάνω 33 πλύσεις 1650ml τι να σου κάνουν άμα εσύ βαριέσαι να διαβάσεις τις ετικέτες.. για παραπλάνηση πάντως δεν στέκει , περισσότερο για δυσφήμιση εκ μέρους σου θα έλεγα είναι η κατάσταση .. κάνουν και λαικ υπάρχουν κι άλλοι... 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Η Lenor το έχει κάνει εδώ και 2 χρόνια πριν πληθωρισμό κλπ απλά μίκρυνε την ποσόστηα σε ίδιο μπουκάλι, έπρπε να κοιτάξεις τα ml για να το καταλάβεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bitbit είπε

πάλι κάποιοι θα κλείσουν. Αυτοί ανεβάζουν τιμές, μειώνουν ποσότητα, εμείς μειώνουμε τις αγορές (δε θα καθίσουμε έτσι).

Μάχη και όποιος αντέξει

τημες δεν θα πεσουν απλα θα μεινουν αυτοι που προσφερουν ποιο πολλα σε αυτη την υψηλη τημη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 02/05/2022 at 18:30, filidonas said:

δε θυμάμαι τι είχα αγοράσει πριν πολλές μέρες. σαμπουαν, απορυπαντικό, κατι τέτοιο. ήταν σε συσκευασία 1 λίτρου. όταν το πρόσεξα αργότερα είδα ότι πλεον δεν ήταν 1 λίτρο αλλά 900μλ. στην ίδια τιμή.

αν ανεβάζαν την τιμή θα έκανε κατευθείαν μπαμ στο μάτι, όταν όμως επιλέγεις να μειώσεις την ποσότητα εγώ το βλέπω ως προσπάθεια να σε κοροϊδέψουν. αυτό είναι το θέμα μου και όχι οι αυξήσεις.

Γιατί σίγουρα όποιος αποφασίζει να κάνει αυτό σκέφτεται πως θα ξεγελάσουμε τον καταναλωτή. πάει με ύπουλο τρόπο. μαρκετινγκ θα πει κάποιος, προσπάθεια κοροϊδίας θα πω εγώ.

παίρνω μια κρέπα από κατάστημα που είχα αγοράσει πολλές φορές και τώρα έψαχνα να βρω τα υλικά μέσα. Εννοείται δε θα με ξαναδούν. η τιμή ίδια.

Καλά το αστείο είναι με σαμπουάν/αποσμητικά που η κανονική τους τιμή είναι 5 ευρώ αλλά μήνα παρά μήνα είναι στα 2,5ευρώ 😄 Πόσο χάπατα μας έχουν.

Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι αρκετά σαμπουάν είναι πιο νερουλά τον τελευταίο χρόνο, πριν καν ξεσπάσει αυτή η κρίση.

9 hours ago, Ukforthemoment said:

Σουβλατζίδικο που αγοράζει κρέας με 3€ το κιλό απο μονο του είναι επικίνδυνο όταν το κρέας εχει ακριβύνει τόσο.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι κρέας πουλάει ο άλλος αν το μπουκώνει με μυρωδικά/σάλτσες. Επίσης χρόνια τώρα σκασίλα τους για τους πελάτες.

8 hours ago, AristidisZ said:

Για αυτό πάντα ψωνίζουμε κοιτώντας τιμή λίτρου / κιλού…

Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Μπορεί νομικά να είναι ΟΚ, αλλά αυτές οι πρακτικές θα έπρεπε να τιμωρούνται.

7 hours ago, siakattack@gmai said:

Ας μην κοιτάμε μόνο την τιμή του κρέατος.Το ηλιέλαιο έχει διπλασιάσει την τιμή του.Τα ρεύματα/αέρια/βενζίνες για τα ντελίβερι έχουν πάει στο θεό.

Δεν νομίζω να κάνουν αυξήσεις στις τιμές επειδή ΕΤΣΙ και να βγάζουν υπερκέρδη.

ΠΟΣΟ λάδι να βάλεις σε μια πίτα; 2 λεπτά του ευρώ; οκ κανένα πρόβλημα. Θα δεχτώ να πληρώσω 200% που έχει ανέβει το λάδι. Δηλαδή από 2,5 ευρώ θα  πληρώσω 2,52 το πιτόγυρο. Ρεύμα/αέριο σίγουρα έχουν επηρεάσει την τιμή αλλά και πάλι έχει ανεβεί αδικαιολόγητα πιο πολύ.

ΥΓ: Καλά το αστείο είναι όταν οι αυξήσεις οφείλονται στο ρεύμα (οκ), το λάδι και το κρέας, και εσύ ζητάς αλάδωτη χωρίς κρέας (διατροφή) και στην πουλάνε 4 ευρώ.

5 hours ago, uesugi1989 said:

Το έχω παρατηρήσει και εγώ τους τελευταίους μήνες και έχω κόψει το φαγητό απέξω. Πες με παράξενο αλλά για μένα το πιτογυρο πρέπει να έχει μία σωστή αναλογία των υλικών του μέσα και πλέον όλα είναι τιγκαρισμενα με πατάτες, ψάχνεις να βρεις τον γύρο με κυάλια. 

Βάλτο λίγο παραπάνω ρε μεγάλε, δύο φορές το μήνα θα φάω βρώμικο αλλά θέλω να είναι σωστό το ρημαδι

Το αστείο είναι ότι το χοιρινό κρέας δεν έχει ανεβεί ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι τόσο για να δικαιολογήσει το σχεδόν χ2 στα πιτόγυρα που βλέπουμε. Απλά μας κοροϊδεύουν ρε.

4 hours ago, Black Demis said:

Λογικό είναι ένας κατεβάζει την ποιότητα άλλος ποσότητα άλλος ανεβάζει την τημη άλλος και τα τρία λίγο από όλα.

Το κάνουν για να μην κλείσουν η ανεβάσουν την τημη πάρα πολύ ψιλά)

Και αρκετοί κατεβάζουν την ποιότητα, κατεβάζουν την ποσότητα, ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ και τις τιμές.

4 hours ago, Bitbit said:

πάλι κάποιοι θα κλείσουν. Αυτοί ανεβάζουν τιμές, μειώνουν ποσότητα, εμείς μειώνουμε τις αγορές (δε θα καθίσουμε έτσι).

Μάχη και όποιος αντέξει

Το τελευταίο 5μηνο έχω φάει μόνο 2 φορές, σύνολο 2 πιτόγυρα (1 πιτόγυρο κάθε φορά). Ας τα πάνε και 5 ευρώ και ας τα φάνε μόνοι τους.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει πέσει και η ποιότητα που ήδη ήταν χαμηλή, το τι αραίωμα πέφτει όπου μπορούνε δεν περιγράφεται. Σίγουρα έχουν πέσει οι παραγγελίες απλά όχι αρκετά ώστε να γίνει θέμα.

Δημοσ.

Τα καταστηματα πωλησης ετοιμου φαγητου ειναι παρα πολλα, ο ανταγωνισμος μεγαλος απο τη στιγμη ειδικα που μπηκαν στο παιχνιδι και τα σουπερ μαρκετ. Ολοι θελουν να ειναι κερδοφοροι. Φυσικο επακολουθο η κουτοπονηρια του ελληνα επιχειρηματια, διαφημιστη να οργιαζει για να το επιτυχει. Αυτο που το μυαλο μου αδυνατει να καταλαβει ειναι το εξης. Σε μερικα προιόντα που εχουμε δικη μας παραγωγη και επαρκεια πχ χοιρινο ή κοτοπουλο. Πως ειναι δυνατον αντιστοιχα προιοντα εισαγωγης να εχουν καλυτερες τιμες απο τα ντοπια. Φιλος που μενει χρονια στο εξωτερικο μου εχει αναφερει οτι προμηθευεται ελληνικα προιοντα εντος ΕΕ σε καλυτερες τιμες απο εμας εδω!!!!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ppaio είπε

Προπολεμικα...τωρα εχει 4.40 χωρις αλοιφη...με αλοιφη 4.90...!!!

Ο κατεψυγμένος εν ελλάδι (που είναι και πεντανόστιμος) ή αντίστοιχο "συμβατό" προϊόν :lol:, έχει από 4€ έως 6€ τα 330gr. Έχει και μεγαλύτερες συσκευασίες του κιλού που βγαίνουν πιο οικονομικά. Άσε που πλέον για να πετύχεις σωστό sandwich είναι λαχείο. Την μία ο γύρος θα έχει παχάδια, την άλλη οι πατάτες θα είναι άθλιες, κτλ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, prmarios είπε

Πως ειναι δυνατον αντιστοιχα προιοντα εισαγωγης να εχουν καλυτερες τιμες απο τα ντοπια. Φιλος που μενει χρονια στο εξωτερικο μου εχει αναφερει οτι προμηθευεται ελληνικα προιοντα εντος ΕΕ σε καλυτερες τιμες απο εμας εδω!!!!

Δεν φαντάζεσαι το τι κινέζικο γύρο χοιρινό έχουμε φάει. 😁

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Everest είπε

Δεν φαντάζεσαι το τι κινέζικο γύρο χοιρινό έχουμε φάει. 😁

ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΙΝΑΣ :P

Xονγκ Kονγκ-Aμπερντήν-Kαντώνα-Γκουϊλίν-Kρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ-Λόγκσεντ – Χρυσή κοιλάδα  Φυλές Κόκκινοι Γιαο-Γιανγκσούο-Σιάν- Πήλινος Στρατός-Πεκίνο-(Σαγκάη-Σουτσόου-Χαντσόου-Ξιτάνγκ )

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ppaio είπε

Οπού παω και δεν έχει κάρτα ...δεν αγοράζω τέλος...

Αρκετοι σκεφτονται ετσι, και ειναι ενας απο τους λογους που ανεβαινουν οι τιμες (για ολους, οχι μονο για τους καρτακηδες).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

ΠΟΣΟ λάδι να βάλεις σε μια πίτα; 2 λεπτά του ευρώ; οκ κανένα πρόβλημα. Θα δεχτώ να πληρώσω 200% που έχει ανέβει το λάδι. Δηλαδή από 2,5 ευρώ θα  πληρώσω 2,52 το πιτόγυρο. Ρεύμα/αέριο σίγουρα έχουν επηρεάσει την τιμή αλλά και πάλι έχει ανεβεί αδικαιολόγητα πιο πολύ.

μην ξεχνάς και οτι οι πατάτες σε λάδι τηγανίζονται :)

Δημοσ.
3 minutes ago, lector said:

Αρκετοι σκεφτονται ετσι, και ειναι ενας απο τους λογους που ανεβαινουν οι τιμες (για ολους, οχι μονο για τους καρτακηδες).

Το λέτε λες και είναι κάτι κακό... πολύ καλά κάνουν και πληρώνουν με κάρτα αφού είναι και ένας τρόπος να ζητάς απόδειξη με έμμεσο τρόπο. Όσο για τις τιμές, ας τις ανεβάσουν, αυτοί θα βγουν χαμένοι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...