PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εδώ στα Εξάρχεια είμαστε σχετικά τυχεροί που ακόμα δεν έχουν πάρει ιδιαίτερα την ανιουσα οι τιμές στα σουβλατζιδικα. Πάντως σε έναν σημαντικο αριθμό εξ' αυτών, τα φαγητά τους είναι σκατα, όχι από θεμα υγιεινής αλλά από θεμα γεύσης. Ελάχιστοι έχουν κρατήσει ένα επίπεδο, και αυτό που παρατηρώ εγώ δεν είναι τόσο η μείωση των ποσοτήτων αλλά η πτώση της ποιότητας που σημαίνει ότι επιλέγουν κατώτερης ποιότητας υλικά, ειδικά με το θέμα πατάτες ας το αφήσουμε...... Σκέτη αηδία ορισμένοι, απορώ από που αγοράζουν και με τι τις τηγανιζουν, διότι ακόμα και πατάτες από τα McDonald's να φας η να κάνεις προτηγανισμενες στο σπίτι σου καλύτερες θα είναι από θεμα γεύσης. Πραγματικά είναι να απορείς πλέον. Συνεπώς, προτιμάμε μαγαζιά, που κρατάνε αυτό το επίπεδο και ακόμα δεν μας αύξησαν τις τιμές. Η μείωση των ποσοτήτων πλέον ναι είναι κάτι λογικό, εγώ ως καταναλωτής θα θεωρούσα πιο έντονο να αυξήσεις την τιμή με το ίδιο επίπεδο και ποσότητα, έλα όμως που ο επιχειρηματίας δεν το σκέφτεται έτσι όπως εγώ από τον καναπέ μου, φοβάται πελάτες που μπορεί να τσινισουν, που μπορεί να μην πάνε ξανά, σου λέει σιγά πόσοι είναι τακτικοί για να θυμούνται ας ρίξω τις ποσότητες ώστε να διατηρήσω τα κέρδη μου χωρίς γκρίνιες από πελάτες. Ο Αχιλλεας παντως ειναι πονηρος στα πιτογυρα του.. 3 ώρες πριν, jimis_vts είπε Σουβλατζίδικα που παίρνουν 3€ το κιλό τον γύρο και το χρεώνουν πλέον σαν να μην υπάρχει αύριο. 3.30€ προχθές στο Αιγάλεω και όχι ντελίβερι. Τους εύχομαι πλέον να μην πατάει πελάτης. Ο Σεσουλας ποσο το πηγε?
Skrobo Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε fixed. Εμεις παντως τηγανιζουμε με ελαιολαδο. Ειναι λιγο πιο φθηνο και κραταει παραπανω Απλά να προσέχεις την θερμοκρασία, γιατι αν το φτάσεις πάνω απο 180 αρχίζεις να τρώς καρκίνο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από Skrobo
Speculoos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, Skrobo είπε Απλά να προσέχεις την θερμοκρασία, γιατι αν το φτάσεις πάνω απο 180 αρχίζεις να τρώς καρκίνο. Εκτός αν είναι ραφιναρισμένο ελαιόλαδο και όχι έξτρα παρθένο. Το ραφιναρισμένο ελαιόλαδο παίζει να είναι από τα καλύτερα λάδια για τηγάνισμα. 1
uesugi1989 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Το έχω παρατηρήσει και εγώ τους τελευταίους μήνες και έχω κόψει το φαγητό απέξω. Πες με παράξενο αλλά για μένα το πιτογυρο πρέπει να έχει μία σωστή αναλογία των υλικών του μέσα και πλέον όλα είναι τιγκαρισμενα με πατάτες, ψάχνεις να βρεις τον γύρο με κυάλια. Βάλτο λίγο παραπάνω ρε μεγάλε, δύο φορές το μήνα θα φάω βρώμικο αλλά θέλω να είναι σωστό το ρημαδι
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Βάλτο λίγο παραπάνω ρε μεγάλε, δύο φορές το μήνα θα φάω βρώμικο αλλά θέλω να είναι σωστό το ρημαδι Τουλάχιστον σε εμάς, αποδεδειγμένα έχουν περισσότερο θέμα με τις τιμές (πχ αν ανέβει +0.50-1) κάποια μερίδα φαγητού, παρά αν βάλουμε μικρότερα κομμάτια κρέας ή λιγότερη γαρνιτούρα.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ο Αχιλλεας παντως ειναι πονηρος στα πιτογυρα του.. Εχουνε χαλάσει πολύ αυτοί. Και άλλα γειτονικά τους, από έναν άλλον γνωστό στην Θεμιστοκλεους παλιά σε έκλεβαν μπροστά στα μούτρα και ξεχνουσαν να βάλουν καλαμάκια η πατάτες μέσα στο πακέτο, σταμάτησα να πηγαίνω σε αυτούς, έκλεισαν και άνοιξαν ξανά, το νέο πρόβλημα ήταν ότι σε εποιανε διάρροια και στομαχικά..... Από όλα τα Εξάρχεια και πέριξ μόνο 2 το πολύ 3 μαγαζιά αξίζουν. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από Basilhs23___ 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εχουνε χαλάσει πολύ αυτοί. Και άλλα γειτονικά τους, από έναν άλλον γνωστό στην Θεμιστοκλεους παλιά σε έκλεβαν μπροστά στα μούτρα και ξεχνουσαν να βάλουν καλαμάκια η πατάτες μέσα στο πακέτο, σταμάτησα να πηγαίνω σε αυτούς, έκλεισαν και άνοιξαν ξανά, το νέο πρόβλημα ήταν ότι σε εποιανε διάρροια και στομαχικά..... Από όλα τα Εξάρχεια και πέριξ μόνο 2 το πολύ 3 μαγαζιά αξίζουν. Γιωργος-Μανος θελω να δοκιμασω.. 1
Black Demis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Λογικό είναι ένας κατεβάζει την ποιότητα άλλος ποσότητα άλλος ανεβάζει την τημη άλλος και τα τρία λίγο από όλα. Το κάνουν για να μην κλείσουν η ανεβάσουν την τημη πάρα πολύ ψιλά) 1
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, Black Demis είπε Λογικό είναι ένας κατεβάζει την ποιότητα άλλος ποσότητα άλλος ανεβάζει την τημη άλλος και τα τρία λίγο από όλα. Το κάνουν για να μην κλείσουν η ανεβάσουν την τημη πάρα πολύ ψιλά) πάλι κάποιοι θα κλείσουν. Αυτοί ανεβάζουν τιμές, μειώνουν ποσότητα, εμείς μειώνουμε τις αγορές (δε θα καθίσουμε έτσι). Μάχη και όποιος αντέξει 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε πάλι κάποιοι θα κλείσουν. Αυτοί ανεβάζουν τιμές, μειώνουν ποσότητα, εμείς μειώνουμε τις αγορές (δε θα καθίσουμε έτσι). Μάχη και όποιος αντέξει Το έχω ξανά γράψει. Έτσι και αλλιώς, παρά έχουν ανοίξει πολλά φαγάδικα. Ήδη με τον κορωνοϊό, φάνηκε ποιος δεν έχει ποιότητα ή δουλεύει με δανεικά. Οι τιμές, με την φορολογία που έχουμε, είναι χαμηλές. Τόσο καιρό, δεν έκλεβε μόνο ο επιχειρηματίας, αλλά και ο πελάτης. Με το να μην χτυπάνε τα πάντα όλα, έδινε την δυνατότητα να το έχει 2-2.5. Τώρα που κυκλοφορούν όλοι με κάρτες, προφανώς πρέπει να τα χτυπάει, άρα να ανεβάσει τιμές, και άρα ο πελάτης να μην παίρνει το ίδιο συχνά. 2
fsbmaniac Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Θεσσαλονικη παντου ο γυρος το σαντουιτς 3.90 μας εχουν ξεκάνει το έκοψα δεν έχει νόημα 8 ευρώ για γύρο παίρνω με 8,90 300gr black Angus rib-eye grass fed άπο Lidl συνοδεύω με ότι θέλω και τρώω βασιλικά έχω 3 μηννες να πάρω 1
ppaio Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Θεσσαλονικη παντου ο γυρος το σαντουιτς 3.90 μας εχουν ξεκανει Προπολεμικα...τωρα εχει 4.40 χωρις αλοιφη...με αλοιφη 4.90...!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Γιωργος-Μανος θελω να δοκιμασω.. Οι καλύτεροι μαζί με τα Άγραφα. Αυτοί μέχρι το απόγευμα έχουνε ξεπουλήσει και κλείνουν. Τα καλαμάκια και ο γύρος όλα χειροποίητα, για αυτό και τελειώνουν μέχρι απόγευμα όλα. 2
ppaio Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Τώρα που κυκλοφορούν όλοι με κάρτες, προφανώς πρέπει να τα χτυπάει, άρα να ανεβάσει τιμές, και άρα ο πελάτης να μην παίρνει το ίδιο συχνά. Οπού παω και δεν έχει κάρτα ...δεν αγοράζω τέλος... 2
papapontikas Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Και τα χειρότερα δυστυχώς ακόμα δεν τα έχουμε δει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις