kspilio1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλημέρα σας και καλό μήνα! Θα ήθελα παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σχετικά με την έρευνα που έκανα για την αγορά ενός συγκεκριμένου κινητού. Η ερώτησή μου αφορά την τιμή του. Το κινητό είναι το Motorola Moto G200 5G (8GB/128GB) Stellar Blue. Ενώ μέσα στις πλατφόρμες αγορών, το βρήκα από 361 ευρώ, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα καθώς και στη lenovo exclusive, το έχουν 599 ευρώ. Που οφείλεται αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά; Ευχαριστώ
kspilio1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου! Πληροφοριακά τελικά κατέληξα στο Motorola Edge 20 5G (8GB/128GB) Frosted Grey, από skroutz -> unimax. Το μαγαζί έχει καλά σχόλια.
Fotia Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Το θεμα ειναι το 5G να ειναι συμβατο με τα Ελληνικα δικτυα . Το τι το φερνει η lenovo exclusive που είχε σταματήσει να πουλα κινητα ,ειναι θετικο. Ενα αλλο σημείο , η Μοτορολα αν υποστηρίξει την συσκευη με λογισμικο περα απο 2 ετη απο τη αρχικη του κυκλοφορία Καλοκαιρι 2021.
kspilio1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει ότι κάποια μοντέλα παρότι είναι 5G, δεν υποστηρίζονται από τα δίκτυα κινητής. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, εγώ ως κάτοχος του Motorola vision one εδώ και περίπου 3 έτη, λαμβάνω συνεχώς updates. Πολύ καλό κινητό! Για το Motorola Edge 20, ελπίζω να ισχύει το ίδιο.
Fotia Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 To Motorola one vision ειναι Αndroid one ,οχι απλο ,για τις αναβαθμισεις .Το ξερω επειδη το εχει φιλος, και το ειδα επισης τωρα το Πασχα Να ρωτησω κατι για το vision με την ευκαιρια .To video του ειναι λιγο θαμπο ,σαν να εχει θεμα ο φακος ; Η φταιει καμια αναβαθμιση ; Οι φωτο του για την ηλικια του απιθανες,βαζει κατω νεωτερα κινητα και εχει και OIS η συσκευη . Tην Motorola δυστυχως δεν την προωθούν στην Ελλάδα . Οι περισσότερες συσκευες ειναι value for money ,και με καθαρο λογισμικο . Μονο ο Γερμανος φαινoταν επισημα εφερνε κινητα εκτος της e-lenovo και καποια καταστηματα Σκρουτz που έγραφαν εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας
kspilio1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, το κινητό αυτό για την "ηλικία" του είναι super! Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια θαμπάδα στο video. Μπορεί, κάποιες φορές, στιγμιαία την ώρα που κάνει focus. Κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό! Πολύ γρήγορο και χωρίς κρασαρίσματα. Το μόνο που παρουσιάζει τώρα μετά από 3 χρόνια περίπου είναι ότι δεν ανταποκρίνεται πάντα το fingerprint. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από kspilio1
Fotia Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Πάντως ειδα αρχισε να πουλα παλι κινητα Μοτορολα και το Public . Περναγα τυχαια .Φαινεται κατι καλυτερο γίνεται με την φιρμα. Εμαθα πλεον το επισημο σερβις ειναι https://www.procordia.gr/en/ Για το 5G ,και αποριες για την εγγυηση κλπ , μπορείς να τους ρωτησεις . Στο καταστημα ελεγαν το 5G παίζει με wind
kspilio1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Τώρα τα Motorola παίζουν και στον Κωτσόβολο και στα Media Markt, ενώ μέχρι πρότινος δεν τα είχαν. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
andreas1gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στις 2/5/2022 στις 1:50 ΜΜ, kspilio1 είπε Καλημέρα σας και καλό μήνα! Θα ήθελα παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σχετικά με την έρευνα που έκανα για την αγορά ενός συγκεκριμένου κινητού. Η ερώτησή μου αφορά την τιμή του. Το κινητό είναι το Motorola Moto G200 5G (8GB/128GB) Stellar Blue. Ενώ μέσα στις πλατφόρμες αγορών, το βρήκα από 361 ευρώ, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα καθώς και στη lenovo exclusive, το έχουν 599 ευρώ. Που οφείλεται αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά; Ευχαριστώ Θα δώσεις 400 ευρώ και θα έχει το τηλέφωνο LCD οθόνη;;;;
kspilio1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Όχι. Τελικά, κατέληξα στο Motorola Edge 20 5G (8GB/128GB), από skroutz. Παλιότερο, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή. Εσύ τι λες;
Fotia Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Απο σχόλιο "Οθόνη..άμα δε την δείτε δε θα καταλάβετε..μην βλέπετε ips και πείτε ε τώρα... Πολλές amoled OLED θα τη ζηλέψουν (άνετα και αντικειμενικά). 144hz?!?!?!. " https://www.skroutz.gr/s/33088494/Motorola-Moto-G200-5G-8GB-128GB-Stellar-Blue.html#reviews Νομιζω μια επισκεψη σε καταστήματα που έχουν ανοικτή μια συσκευη ,λύνει απορίες για κάθε κινητο τι αρεσει σε καθενα...
bardull01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ίσως στα ίδια χρήματα να βρεις τηλέφωνα καλύτερα και συμβατά με τα ελληνικά δίκτυα σε 5G και volte. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα