LIGHT1NG Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, filip123go είπε Its all about the money. Αν είχε βρει τρόπο η apple να βγάζει λεφτά από το side load, θα το είχε εφαρμόσει ήδη. Το έχει εφαρμόσει ήδη.. Developer account λέγεται κανα 100€ ετήσια συνδρομή έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) "ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών της." Και το κλάσιμο στο iOS παραβιάζει την ασφάλεια μωρή Apple. Ή το iOS είναι σαν ελβετικό τυρί από τρύπες και μόλις αφήσουν sideloading θα πέφτουν τα exploit βροχή ή όλα για την κονόμα, αναρωτιέμαι τι ισχύει από τα 2 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Hacker?pcs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Εγώ δεν έχω καταλαμβάνει το θέμα των πληρωμών μέσω App Store. Με χρεωστική της Περαιως κουμπωμένη πάνω στο Apple ID μου πληρώνω τόσα χρόνια, επομένως τι πράγμα εμποδίζει η Apple στις πληρωμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μμμμ ενδιαφέρον ο πόνος της ευρωπαϊκής ένωσης για το κλειδωμένο λειτουργικό της Apple με τις κλειδωμένες υπηρεσίες της … Για το … κλειδωμένο software των αυτοκινητοβιομηχανιών της όμως σφυρίζει αδιάφορα … Δεν βλέπω πόνο εκει για μονοπώλιο όταν για να δούμε τι πρόβλημα έχει το Bmwδακι μας πρέπει να το ΜΠΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε επίσημη αντιπροσωπεία η οποία βέβαια μπορεί να πληρώσει τον σκασμό από λεφτά που ζητάει η μάνα BMW για να έχει τα keys .. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από Chris_BMW 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Εγώ δεν έχω καταλαμβάνει το θέμα των πληρωμών μέσω App Store. Με χρεωστική της Περαιως κουμπωμένη πάνω στο Apple ID μου πληρώνω τόσα χρόνια, επομένως τι πράγμα εμποδίζει η Apple στις πληρωμές; Εμποδίζει την Πειραιώς να φτιάξει εφαρμογή με NFC πληρωμές με τις κάρτες της μόνο. Θα μου πεις, αυτό δεν είναι αρνητικό γιατί οι εφαρμογές τραπεζών είναι για τα σκουπίδια και θα έχεις δίκιο, όμως δεν είναι λογικό να περιορίζεται η χρήση του hardware της συσκευής από τρίτες εφαρμογές. Είναι σαν να σου λέει ότι ήχο επιτρέπεται να παίξει μόνο το Apple Music. 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Μμμμ ενδιαφέρον ο πόνος της ευρωπαϊκής ένωσης για το κλειδωμένο λειτουργικό της Apple με τις κλειδωμένες υπηρεσίες της … Για το … κλειδωμένο software των αυτοκινητοβιομηχανιών της όμως σφυρίζει αδιάφορα … Δεν βλέπω πόνο εκει για μονοπώλιο όταν για να δούμε τη πρόβλημα έχει το Bmwδακι μας πρέπει να το ΜΠΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε επίσημη αντιπροσωπεία η οποία βέβαια μπορεί να πληρώσει τον σκασμό από λεφτά που ζητάει η μάνα BMW για να έχει τα keys .. Η BMW και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία κάνει embedded σύστημα με δικό της λογισμικό που δεν τρέχει σε αυτοκίνητα άλλης εταιρίας. Και να ήθελες να φτιάξεις το πρόβλημα που έχει η BMW σου, άλλος εκτός από την BMW και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της δε θα μπορούσε να στο φτιάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 38 λεπτά πριν, MrRush είπε Η BMW και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία κάνει embedded σύστημα με δικό της λογισμικό που δεν τρέχει σε αυτοκίνητα άλλης εταιρίας. Και να ήθελες να φτιάξεις το πρόβλημα που έχει η BMW σου, άλλος εκτός από την BMW και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της δε θα μπορούσε να στο φτιάξει. Μια Χαρα θα μπορούσε να το φτιάξει ο Αδερφος μου και να παραγγείλει το αντίστοιχο ανταλλακτικό που είναι μηχανικός αν ήξερε ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα ! Για να μάθεις όμως όταν το BMWδάκι σου βγαζει πρόβλημα στο «Σύστημα κινησης» ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα επακριβώς θα πρέπει να μπριζωθει ΜΟΝΟ σε επίσημο αντιπρόσωπο . Ακόμα και σε εξειδικευμένο συνεργείο να πας που έχει ένα κοινό διαγνωστικό θα σου πει στο περίπου . Είμαι παθών οποτε ασε με να ξέρω καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, MrRush είπε Για να χάσει αξιοπιστία και κύρος το App store πρέπει να τα έχει κιόλας. Θυμισε μας πως κατεβαζες εφαρμογες (και ποιες) στο κινητο σου (και ποιο ηταν αυτο) πριν η apple κανει το app store. οκ, καλα κανουν και δεν την γουσταρουν οποιοι δεν την γουσταρουν, αλλα μην λεμε ο,τι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MrRush είπε Η BMW και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία κάνει embedded σύστημα με δικό της λογισμικό που δεν τρέχει σε αυτοκίνητα άλλης εταιρίας. Και η Apple το ίδιο κάνει… δεν έχω δει συσκευές εκτός Apple να τρέχουν iOS… το ίδιο συμβαίνει στο X-Box, PlayStation ή Switch, δεν είδα καμία ΕΕ να θέλει να κάνει το ίδιο πράγμα πχ στις κονσόλες… Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Και η Apple το ίδιο κάνει… δεν έχω δει συσκευές εκτός Apple να τρέχουν iOS… το ίδιο συμβαίνει στο X-Box, PlayStation ή Switch, δεν είδα καμία ΕΕ να θέλει να κάνει το ίδιο πράγμα πχ στις κονσόλες… Η Apple όμως έχει μια πλατφόρμα ανταγωνιστή που κάνει ακριβώς το ανάποδο, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει όλους τους παίκτες με τους ίδιους κανόνες. (Όσο για τις κονσόλες, οι κονσόλες δεν είναι σχεδόνα απαραίτητο αγαθό που είναι και τα smartphones, άρα όταν μια εκ των δύο εταιριών που κυριαχούν στα smartphones είναι anti-consumer, τότε πρέπει να μπαίνει ο νόμος στην μέση) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από MrRush 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, MrRush είπε Εμποδίζει την Πειραιώς να φτιάξει εφαρμογή με NFC πληρωμές με τις κάρτες της μόνο. Θα μου πεις, αυτό δεν είναι αρνητικό γιατί οι εφαρμογές τραπεζών είναι για τα σκουπίδια και θα έχεις δίκιο, όμως δεν είναι λογικό να περιορίζεται η χρήση του hardware της συσκευής από τρίτες εφαρμογές. Είναι σαν να σου λέει ότι ήχο επιτρέπεται να παίξει μόνο το Apple Music. Α καλα... Ουτε καν με νοιαζει κατι τετοιο προσωπικα. Αν μπορω να κουμπωσω οτιδηποτε (καρτα, paypal κτλ) πανω στο apple id ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, tommy^ είπε Α καλα... Ουτε καν με νοιαζει κατι τετοιο προσωπικα. Αν μπορω να κουμπωσω οτιδηποτε (καρτα, paypal κτλ) πανω στο apple id ειναι μια χαρα. Και εγώ το ίδιο κάνω με το Google Pay, όμως αν πχ το PayPal αν θέλει να υλοποιήσει μια λειτουργία όπου κάνεις tap το κινητό σου με άλλο κινητό (είτε iPhone είτε οτιδήποτε έχει nfc) και πληρώνεσαι, είναι βλακεία να μην μπορεί γιατί η Apple ξύπνησε στραβά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, MrRush είπε Η Apple όμως έχει μια πλατφόρμα ανταγωνιστή που κάνει ακριβώς το ανάποδο, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει όλους τους παίκτες με τους ίδιους κανόνες. Δηλαδή έχουμε επιβεβαιωμένη την τακτική του μαντριού για τον πελάτη… αλήθεια άλλοι όσοι αγωνίζεστε για το right to repair, μονοπώλεια, ολιγοπώλια κλπ γιατί δεν αντιδράτε παντού και τους δικαιολογείτε, αλλά μόνο στην Apple σας ενοχλεί? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Δηλαδή έχουμε επιβεβαιωμένη την τακτική του μαντριού για τον πελάτη… αλήθεια άλλοι όσοι αγωνίζεστε για το right to repair, μονοπώλεια, ολιγοπώλια κλπ γιατί δεν αντιδράτε παντού και τους δικαιολογείτε, αλλά μόνο στην Apple σας ενοχλεί? Ποιος σου είπε ότι δεν αντιδράμε και αλλού; Εσύ γιατί υπερασπίζεσαι πάντα την Apple σε κάτι τέτοια γελοία που κάνει; Θες να σε εκμεταλλεύεται η Apple (γιατί αυτό κάνει); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_orf Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Κανονικά το θέλουν το φρένο τους να δούμε όμως αν όντως θα γίνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 38 λεπτά πριν, MrRush είπε Ποιος σου είπε ότι δεν αντιδράμε και αλλού; Εσύ γιατί υπερασπίζεσαι πάντα την Apple σε κάτι τέτοια γελοία που κάνει; Θες να σε εκμεταλλεύεται η Apple (γιατί αυτό κάνει); Ποτέ δεν την υπερασπιστικά πάνω στο θέμα του right to repair και για τα προϊόντα εκτός εγγύησης… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα