kostasw Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ψάχνοντας για φορητό ψυγείο για το κάμπινγκ έπεσα πάνω σε αυτό. Στα λίτρα αυτά και με την τιμή είναι το μοναδικό που βρήκα να κάνει ψύξη στους - 20. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά αλλά δεν βρήκα κάτι ποίο φθηνό. Θα μιλήσω αύριο μαζί τούς γιατί είναι δελεαστικό να έχω παγάκια ότι ώρα θέλω. https://tothess.gr/product/ψυγείο-ηλεκτρικό-diniwid-35l-s35/ Αν είναι κάτι λάθος ας με διορθώσουν ή ας διαγραφεί. Πρώτη φορά ανεβάζω εδώ οπότε κατανόηση.
cirrus Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Εδώ το βλέπω 259 με free shipping για Ελλάδα https://m-eur.vevor.com/car-refrigerator-c_10723/35l-portable-refrigerator-mini-electric-cooler-car-refrigerator-freezer-for-car-p_010479754921 Δε γνωρίζω το εν λόγω site αν είναι της προκοπής. 1
kostasw Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ναι δεν έψαξα εξωτερικό λάθος μου ίσως επειδή σε τέτοια ποσά το αποφεύγω.
theoilia Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πώς λειτουργούν αυτά τα ψυγεία όταν είναι κλειστός ο διακόπτης του αυτοκινήτου; Στα αυτοκίνητα που περάσανε από τα χέρια μου μόλις κλείνεις τον διακόπτη δεν έχει ρεύμα η πρίζα του αυτοκινήτου.
kostasw Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, theoilia είπε Πώς λειτουργούν αυτά τα ψυγεία όταν είναι κλειστός ο διακόπτης του αυτοκινήτου; Στα αυτοκίνητα που περάσανε από τα χέρια μου μόλις κλείνεις τον διακόπτη δεν έχει ρεύμα η πρίζα του αυτοκινήτου. Καλή ερώτηση. Αυτό ίσως σού το λύσει ένα ηλεκτρολόγος οχημάτων. Σαφώς και θα πρέπει να το βάζεις μπροστά για να μην σού ρίξει την μπαταρία ή σε κατηφόρα. Εγώ έχω μπριζα στο δικό μου στο πορτ παγκαζ. Στο τροχόσπιτο έχω πάνελ οπότε δεν με ζοριζει αυτό. Νομίζω ότι για μία βραδιά ή για μία μέρα μια μπαταρία βαθιάς εκφορτισης θα είναι πολύ καλύτερη από μια αυτοκινήτου.
emperor4her Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, theoilia είπε Πώς λειτουργούν αυτά τα ψυγεία όταν είναι κλειστός ο διακόπτης του αυτοκινήτου; Στα αυτοκίνητα που περάσανε από τα χέρια μου μόλις κλείνεις τον διακόπτη δεν έχει ρεύμα η πρίζα του αυτοκινήτου. εξαρταται το αυτοκινητο. εειδη εχουν περασει 3 απο τα χερια μου τα τελευταια χρονια, focus και astra, η πριζα εκλεινε με το διακοπτη. golf, και το κλειδη να βγαλεις, ο αναπτηρας εχει ρευμα κανονικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις