Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για φορητό ψυγείο για το κάμπινγκ έπεσα πάνω σε αυτό. 

Στα λίτρα αυτά και με την τιμή είναι το μοναδικό που βρήκα να κάνει ψύξη στους - 20.

Δεν ξέρω αν είναι προσφορά αλλά δεν βρήκα κάτι ποίο φθηνό. 

Θα μιλήσω αύριο μαζί τούς γιατί είναι δελεαστικό να έχω παγάκια ότι ώρα θέλω. 

https://tothess.gr/product/ψυγείο-ηλεκτρικό-diniwid-35l-s35/

Αν είναι κάτι λάθος ας με διορθώσουν ή ας διαγραφεί. Πρώτη φορά ανεβάζω εδώ οπότε κατανόηση. 

Δημοσ.

Πώς λειτουργούν αυτά τα ψυγεία όταν είναι κλειστός ο διακόπτης του αυτοκινήτου; Στα αυτοκίνητα που περάσανε από τα χέρια μου μόλις κλείνεις τον διακόπτη δεν έχει ρεύμα η πρίζα του αυτοκινήτου. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, theoilia είπε

Πώς λειτουργούν αυτά τα ψυγεία όταν είναι κλειστός ο διακόπτης του αυτοκινήτου; Στα αυτοκίνητα που περάσανε από τα χέρια μου μόλις κλείνεις τον διακόπτη δεν έχει ρεύμα η πρίζα του αυτοκινήτου. 

Καλή ερώτηση. Αυτό ίσως σού το λύσει ένα ηλεκτρολόγος οχημάτων. 

Σαφώς και θα πρέπει να το βάζεις μπροστά για να μην σού ρίξει την μπαταρία ή σε κατηφόρα. 

Εγώ έχω μπριζα στο δικό μου στο πορτ παγκαζ. Στο τροχόσπιτο έχω πάνελ οπότε δεν με ζοριζει αυτό. 

Νομίζω ότι για μία βραδιά ή για μία μέρα μια μπαταρία βαθιάς εκφορτισης θα είναι πολύ καλύτερη από μια αυτοκινήτου. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, theoilia είπε

εξαρταται το αυτοκινητο. 

εειδη εχουν περασει 3 απο τα χερια μου τα τελευταια χρονια, focus και astra, η πριζα εκλεινε με το διακοπτη.

golf, και το κλειδη να βγαλεις, ο αναπτηρας εχει ρευμα κανονικα! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...