Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχω το αυτοκίνητο 4 μέρες με 530 χιλιόμετρα πλέον, το πήρα καινούργιο από αντιπροσωπεία αλλά από χθες κάνει έναν περίεργο θόρυβο σαν σφυριγμα,δεν το κάνει συνέχεια, συνήθως το κάνει πάνω από 40 χιλιόμετρα και το θέμα είναι ότι το κάνει και όταν δουλεύει ο κινητήρας και όταν δουλεύει το ηλεκτρικό μοτέρ και ειδικά όταν πάω μόνο με το ηλεκτρικό ακούγεται και περισσότερο, όσο ανεβάσω χιλιόμετρα τόσο περισσότερο θόρυβο κάνει,δισκόφρενα τσέκαρα δεν έχουν κάτι ούτε πετραδάκια ούτε τίποτα, το δοκίμασα και παγωμένο και αφού ζεστάθηκε τα ίδια κάνει.  Επισυνάπτω ένα αρχείο με τον ήχο που κάνει μήπως κάποιος από εσάς το έχει ξανασυναντησει. Το αυτοκίνητο αύριο θα πάει αντιπροσωπεία πάλι.

Update! Πετραδάκι στο δισκόφρενο ήταν!

Επεξ/σία από AngelSot
Δημοσ.
Στις 2/5/2022 στις 10:21 ΠΜ, AngelSot είπε

Καλημέρα, έχω το αυτοκίνητο 4 μέρες με 530 χιλιόμετρα πλέον, το πήρα καινούργιο από αντιπροσωπεία αλλά από χθες κάνει έναν περίεργο θόρυβο σαν σφυριγμα,δεν το κάνει συνέχεια, συνήθως το κάνει πάνω από 40 χιλιόμετρα και το θέμα είναι ότι το κάνει και όταν δουλεύει ο κινητήρας και όταν δ

Αν το κανει σχεδον συνεχεια ειναι ευκολο γιατι θα το ακουσουν και ειναι υποχρεωμενοι να το επιλυσουν!  Το προβλημα θα ηταν να στο εκανε σπανια..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Αν το κανει σχεδον συνεχεια ειναι ευκολο γιατι θα το ακουσουν και ειναι υποχρεωμενοι να το επιλυσουν!  Το προβλημα θα ηταν να στο εκανε σπανια..

Τους το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν πετραδάκι στα δισκόφρενα, τους έβαλα και το ηχητικό και μου είπαν το ίδιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακάνει κάποιο θορυβο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AngelSot είπε

Τους το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν πετραδάκι στα δισκόφρενα, τους έβαλα και το ηχητικό και μου είπαν το ίδιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακάνει κάποιο θορυβο.

τυχαίνει , εγώ είχα σαλιγκάρι και το φόρτωσα οδική (δεν έτριζε απλά , σφύριζε σα χύτρα)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, korakios είπε

τυχαίνει , εγώ είχα σαλιγκάρι και το φόρτωσα οδική (δεν έτριζε απλά , σφύριζε σα χύτρα)

Το σαλιγκαρι!!!!!!!.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...