teodoulke Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ρε παιδια ειναι ιδεα μου η τα ακτοπλοικα εχουν γινει πανακριβα? Κοιταζω για πλοιο απο Βολο για Σκοπελο και ειναι 140ε το ατομα μαζι με αμαξι ενω για κεφαλονια ,για ζακυνθο και για κρητη ειχα πληρωσει τα μισα και πιο λιγο αλλες χρονιες. Επισης, ακτοπλοικα για Ναξο δεν το συζητω 400ε . (2 ατομα + 1 αμαξι).
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλά που ζεις εσύ; Δε βλέπεις τι γίνεται με τα καύσιμα; Βόλο Σκόπελο πόσο κόστιζε πριν; 1
Free Bird Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Είναι πολύ φυσιολογικό και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Με τις τιμές των καυσίμων εκεί που έχουν πάει, όλες οι μετακινήσεις θα είναι πανάκριβες. Όσον αφορά σε πολλά προϊόντα, η έλλειψη θα φανεί μετά από 6 μήνες ή και χρόνο. Εάν δε, συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα ο πόλεμος (κανά χρόνο και βάλε) εκεί να δείτε τί έχει να γίνει.
teodoulke Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Περυσι ειχα κοιταξει για Σκοπελο και δεν θυμαμαι ποσο ακριβως ηταν αλλα θυμαμαι πως ηταν φθηνα.
lyda94 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 μα φυσικο ειναι, οπως ανεβαινει η βενζινη για τα αυτοκινητα, ετσι ανεβαινει και το πετρελαιο για τα πλοια! Τα κοστη ειναι τεραστια πλεον σε καθε τομεα. Για κυλληνη-ζακυνθο, εχει παει 11,30 το ατομο από 9 (καλά το έχω προλαβει και 7-8 ευρω) και 38,40 το αυτοκινητο.
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) σταματηστε να δινετε άλλοθι σε ολους και σε ολα. δεν φταιει το πετρέλαιο για τις αυξησεις. αν ηταν μονο αυτο θα ήταν λεπτά του ευρω η καθε αυξηση. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από basilis_k6 1
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε σταματηστε να δινετε άλλοθι σε ολους και σε ολα. δεν φταιει το πετρέλαιο για τις αυξησεις. αν ηταν μονο αυτο θα ήταν λεπτά του ευρω η καθε αυξηση. ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. εγώ θέλω να δω όταν σταθεροποιηθεί κάπως η κατάσταση και αρχίζει να πέφτει η τιμή των καυσίμων, τι θα γίνει με όλες τις αυξήσεις που έχουν γίνει στο όνομα των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Το κακό είναι ότι ο κόσμος συνηθίζει αυτή την κατάσταση και μετά ξεχνάει. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Bitbit 2
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Τι εννοείς τι θα γίνει, τίποτα δε θα γίνει. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανέβουν κι άλλο.
lasithi12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 ενας φιλος με τη φαμιλια του με αμαξι αθηνα κρητη και καμπινα 950€....
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Τι εννοείς τι θα γίνει, τίποτα δε θα γίνει. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανέβουν κι άλλο. ρητορικό το ερώτημα μου. το ξέρω ότι δε θα γίνει κάτι. Κι αν κάποιος διαμαρτυρηθεί όλο και κάποια δικαιολογία θα παίζει 55 λεπτά πριν, lasithi12 είπε ενας φιλος με τη φαμιλια του με αμαξι αθηνα κρητη και καμπινα 950€.... 80€ περίπου έκανε το αμάξι και καμια 40€ το άτομο, το φθηνότερο. Μια φορά που είχα πάει είχα πάρει και καμπίνα αλλά δε θυμάμαι πόσα είχα δώσει. σαν πολλά δε βγαίνουν 950€; εννοείς με επιστροφή;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 2/5/2022 στις 10:19 ΠΜ, teodoulke είπε Ρε παιδια ειναι ιδεα μου η τα ακτοπλοικα εχουν γινει πανακριβα? Κοιταζω για πλοιο απο Βολο για Σκοπελο και ειναι 140ε το ατομα μαζι με αμαξι ενω για κεφαλονια ,για ζακυνθο και για κρητη ειχα πληρωσει τα μισα και πιο λιγο αλλες χρονιες. Επισης, ακτοπλοικα για Ναξο δεν το συζητω 400ε . (2 ατομα + 1 αμαξι). Παρε παπί, τι το θες το αμάξι
zanskou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 2/5/2022 στις 3:04 ΜΜ, basilis_k6 είπε σταματηστε να δινετε άλλοθι σε ολους και σε ολα. δεν φταιει το πετρέλαιο για τις αυξησεις. αν ηταν μονο αυτο θα ήταν λεπτά του ευρω η καθε αυξηση. εχεις δικιο φιλε μου. δεν φταιει το πετρέλαιο. άλλωστε τελευταία δεν εχω δει καραβι να καιει πετρέλαιο. με κουπιά πάνε ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα