eidikos33 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλημέρα σας πόσο κοστίζει μια αντικατάσταση πληκτρολογίου συγκεκριμένα πρόκειται για το G500 lenovo. Είναι δύσκολο να το αλλάξω μόνος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δες κάποιο βίντεο στο youtube όπως αυτό, παρατήρησε την διαδικασία προσεκτικά και αν έχεις τα εργαλεία και σου αρέσει να φτιάχνεις τις συσκευές μόνο σου μπορείς να το πραγματοποιήσεις, γενικά τα πληκτρολόγια αλλάζουν εύκολα αλλά θέλει προσοχή με τις καλωδιοταινίες να μην χαλάσουν. Αν όμως δεν νοιώθεις άνετα με την διαδικασία τότε εμπιστεύεσαι την αλλαγή σε κάποιον που να έχει την εμπειρία και θα εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakou Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Βασική προϋπόθεση να το έχεις λίγο με βιδουλες και καλώδιοταινίες φυσικα πολύ προσοχή γιατί συνήθως χρειάζεται πολύ αποσυναρμολόγηση και πρόσοψη στα βιντεάκια υπάρχουν πολλα βήμα προς βήμα…. Φυσικά υπάρχουν καταστήματα που κάνουν αυτή την δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πόσο κοστίζει έξω αν πάω να μου το τοποθετήσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Πόσο κοστίζει έξω αν πάω να μου το τοποθετήσουν? 7.20€(χωρίς μεταφορικά) κάνει αν το πάρεις εσύ και το βάλεις. Τώρα εάν στο βάλει άλλος κανένα 30αρη με 40αρη ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GATE123 είπε 7.20€(χωρίς μεταφορικά) κάνει αν το πάρεις εσύ και το βάλεις. Τώρα εάν στο βάλει άλλος κανένα 30αρη με 40αρη ευρώ. Ναι το έχω παραγγείλει ήδη..Θα το προσπαθήσω γιατί έχω και θέμα με τον μεντεσέ που έχει σπάσει οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω και πολλά χρήματα Spoiler 1 ώρα πριν, GATE123 είπε 7.20€(χωρίς μεταφορικά) κάνει αν το πάρεις εσύ και το βάλεις. Τώρα εάν στο βάλει άλλος κανένα 30αρη με 40αρη ευρώ. Ναι το έχω παραγγείλει ήδη..Θα το προσπαθήσω γιατί έχω και θέμα με τον μεντεσέ που έχει σπάσει οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω και πολλά χρήματα Spoiler https://files.fm/f/rkafaa99a Παιζει ρόλο που είναι έτσι ο μεντεσες στην λειτουργια του λάπτοπ? Έχω ανεβάσει εικόνα από πάνω στο λινκ Επίσης υπάρχει τρόπος πχ να απενεργοποιήσω τελείως το πληκτρολόγιο του λάπτοπ και να χρησιμοποιήσω εξωτερικό πχ? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από eidikos33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε Ναι το έχω παραγγείλει ήδη..Θα το προσπαθήσω γιατί έχω και θέμα με τον μεντεσέ που έχει σπάσει οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω και πολλά χρήματα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι το έχω παραγγείλει ήδη..Θα το προσπαθήσω γιατί έχω και θέμα με τον μεντεσέ που έχει σπάσει οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω και πολλά χρήματα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://files.fm/f/rkafaa99a Παιζει ρόλο που είναι έτσι ο μεντεσες στην λειτουργια του λάπτοπ? Έχω ανεβάσει εικόνα από πάνω στο λινκ Επίσης υπάρχει τρόπος πχ να απενεργοποιήσω τελείως το πληκτρολόγιο του λάπτοπ και να χρησιμοποιήσω εξωτερικό πχ? Τα πλαστικά του έχουν σπάσει. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει υγρασία και επηρεάσει τον μεντεσέ στην πορεία. Από ότι θυμάμαι ναι μπορείς να πάρεις εξωτερικό πληκτρολόγιο. Αρκεί να έχει USB. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Τα πλαστικά του έχουν σπάσει. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει υγρασία και επηρεάσει τον μεντεσέ στην πορεία. Από ότι θυμάμαι ναι μπορείς να πάρεις εξωτερικό πληκτρολόγιο. Αρκεί να έχει USB. Έχει usb αλλά για να απενεργοποίησω το πληκτρολόγιο πρέπει να αφαιρέσω αυτό που έχει το ίδιο το laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Έχει usb αλλά για να απενεργοποίησω το πληκτρολόγιο πρέπει να αφαιρέσω αυτό που έχει το ίδιο το laptop? Δεν νομίζω. Θύρα PS/2 έχει το λάπτοπ. Γιατί αν έχει ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα