ditso81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, θα ήθελα βοήθεια για νέα κάρτα γραφικών και ssd.Μου έχει σπάσει τα νεύρα η κάρτα γραφικών γιατί βγάζει μαύρη οθόνη στη μέση του παιχνιδιού και πρέπει να τον κλείσω και να τον ανοίξω ξανά για να επανέλθει. Από ότι έχω καταλάβει κάτι παίζει με τους drivers μάλλον γιατί και άλλοι με την ίδια κάρτα το παθαίνουν. Χρήση για παιχνίδια : World of Tanks,World of Warships,Call of duty(για εδώ χρειάζομαι το δίσκο, τεράστιο παιχνίδι) Το σύστημα μου έχει τα εξής : Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz Μητρική: Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350M-DS3H V2-CF (AM4) Κάρτα γραφικών: ATI Radeon RX 470 Graphics (ASUStek Computer Inc)4096MB Οθόνη: Asus TUF Gaming VG27VQ VA Curved Gaming Monitor 27" FHD 1920x1080 165Hz Μνήμες: PATRIOT PV416G320C6K VIPER 4 SERIES 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ,αλλά στο σύστημα τρέχουν στα 2133MHz Τροφοδοτικό: Thermaltake Smart SE 730W SSD: ADATA SP550 200GB/Samsung SSD 860 EVO 500GB Λειτουργικό: Windows 10 Pro 64x Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από ditso81
pano Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλημέρα φίλε μου,πες μέχρι πόσα λεφτά δίνεις για να υπάρξουν προτάσεις.
nickol-us Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δηλαδή επειδή κάποιο παιχνίδι σου κάνει conflict με την κάρτα, θες να την αλλάξεις; Γενικά η κάρτα σε καλύπτει σε απαιτήσεις; Αν ναι, μήπως να έψαχνες να βρεις τους πιο κατάλληλους stable drivers; Παρόμοια θέματα είχα κι εχώ με το call of duty(warzone) μόνο που εγώ άλλαξα παιχνίδι (πολλά bugs) και όχι κάρτα...
ditso81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Περίπου 400€ για τη κάρτα αλλά αξίζει το συγκεκριμένο σύστημα που έχω να αλλάξω μόνο κάρτα γραφικών ή είναι δώρο αδωρο? 16 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δηλαδή επειδή κάποιο παιχνίδι σου κάνει conflict με την κάρτα, θες να την αλλάξεις; Γενικά η κάρτα σε καλύπτει σε απαιτήσεις; Αν ναι, μήπως να έψαχνες να βρεις τους πιο κατάλληλους stable drivers; Παρόμοια θέματα είχα κι εχώ με το call of duty(warzone) μόνο που εγώ άλλαξα παιχνίδι (πολλά bugs) και όχι κάρτα... Δε μπορώ να παίξω φουλ ανάλυση στα τανκς , παίζω 1 κλικ πιο κάτω. Το call of duty δε θυμάμαι γιατί δεν έχω χώρο στο σκληρό να το αναβαθμίσω,για αυτό ζήτησα και γνώμη για σκληρό.Αυτοί που έχω δεν έχω κάποιο παράπονο αλλά ίσως να μην έχω αναγνωρίσει κάποιο πρόβλημα ή αν θα βοηθούσε σε κάτι κάποιο άλλο μοντέλο ssd? Όσο για τους drivers έχω δοκιμάσει αρκετούς αλλά μετά από κάποιο διάστημα πάλι το ίδιο θέμα και με έχει κουράσει. Το χειρότερο μου να είμαι σε μάχη στα τανκς(το οποίο παίζω σχεδόν 7 χρόνια) που είναι ομαδικό και να μαυρίζει η οθόνη και όταν ξαναμπαίνω μετά από επανεκκίνηση να είμαι νεκρός και να ακούω το κράξιμο από τους άλλους χαχαχα. 50 λεπτά πριν, pano είπε Καλημέρα φίλε μου,πες μέχρι πόσα λεφτά δίνεις για να υπάρξουν προτάσεις. Από ότι είδα από τιμές έχουν πάει στα ύψη, έλεγα για 400 αλλά μάλλον 500+ θα χρειαστώ. Τουλάχιστον με το σύστημα που έχω θα μπορεί να αποδώσει μια νέα κάρτα ή θα υπολειτουργεί?
nickol-us Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Έχεις κάποια ψύκτρα στο cpu; Έχεις δει/παρακολουθήσει θερμοκρασίες γενικά; Ποιό κουτί έχεις; Το οτι οι μνήμες σου παίζουν στα 2133 προφανώς δεν είναι οτι καλύτερο. Δοκίμασες με xmp και δεν έπαιξε; Με 400 ευρώ budget πάντως, παίρνεις ωραιότατη rx 6600, θα ανεβάσει αρκετά τις επιδόσεις ασυζητητί και την σηκώνει το υπόλοιπο σύστημα μια χαρά
ditso81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Έχεις κάποια ψύκτρα στο cpu; Έχεις δει/παρακολουθήσει θερμοκρασίες γενικά; Ποιό κουτί έχεις; Το οτι οι μνήμες σου παίζουν στα 2133 προφανώς δεν είναι οτι καλύτερο. Δοκίμασες με xmp και δεν έπαιξε; Με 400 ευρώ budget πάντως, παίρνεις ωραιότατη rx 6600, θα ανεβάσει αρκετά τις επιδόσεις ασυζητητί και την σηκώνει το υπόλοιπο σύστημα μια χαρά CPU ότι είχε μαμά από ψύξη, κουτί απλό και θερμοκρασίες περίπου 60C και κάρτα γραφικών 70-75C στα παιχνίδια. To xmp δε το γνώριζα, αλλά δε μπορώ να μπω στο bios. Λογικά γιατί έχω πληκτρολόγιο με usb?Το πήγα 3200,ήθελε πατημένο το DEL για να μπει bios ενώ το πάταγα μόνο 1 φορά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από ditso81
nickol-us Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μια χαρά.... δωρεάν αναβάθμιση ήταν αυτό Καλό θα ήταν να σκεφτείς να βάλεις μια φτηνή aftermarket ψύκτρα, θα σου κατεβάσει το cpu στους περίπου 60 και θα είσαι μακρυά από throttle. Βεβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν έχεις θέμα με θερμοκρασίες και αν αυτό σου λύσει το πρόβλημα με τα κολλήματα. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις αλλά για να μην έχουμε θέμα με διαστάσεις, δε θα σου πω πριν ξεκαθαρίσεις ποιό είναι το απλό κουτί. Γενικά το πρόβλημα που αναφέρεις στο παιχνίδι μπορεί να παρουσιαστεί από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από την κάρτα γραφικών.
ditso81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μια χαρά.... δωρεάν αναβάθμιση ήταν αυτό Καλό θα ήταν να σκεφτείς να βάλεις μια φτηνή aftermarket ψύκτρα, θα σου κατεβάσει το cpu στους περίπου 60 και θα είσαι μακρυά από throttle. Βεβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν έχεις θέμα με θερμοκρασίες και αν αυτό σου λύσει το πρόβλημα με τα κολλήματα. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις αλλά για να μην έχουμε θέμα με διαστάσεις, δε θα σου πω πριν ξεκαθαρίσεις ποιό είναι το απλό κουτί. Γενικά το πρόβλημα που αναφέρεις στο παιχνίδι μπορεί να παρουσιαστεί από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από την κάρτα γραφικών. Σε ευχαριστώ για το xmp ,τώρα το κουτί midi tower θα το έλεγα με διαστάσεις 42/42/17εκ. και μέγιστο μέγεθος κάρτας γραφικών 27εκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα