artist1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτησω τι καλύπτει μια ιδιωτικη ασφάλιση. Σκεφτομουν να κανω και ο μονος λογος ειναι πως θελω να ελεγχω συχνα τις βιταμινες μου πχ Β κλπ που στα δημοσιο και δεν μπορω να τις κανω και δεν τις κανουν ολες, θυροειδή, και καποιες αλλες πιο ειδικες που θελω. Η ιδιωτική ασφαλιση τι ακριβως καλυπτει; Απλα θα εχω μειωμενο κοστος οταν παω στην ιδιωτικη κλινικη να τις κανω; Και για πόσο μειωμένο κοστος μιλαμε; Επίσης υποθετω δεν χρειαζεται να μου τις γραψεις γιατρος σωστα; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από artist1 1
sphinxgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Υπάρχουν 1εκ διαφορετικά προγράμματα ασφαλείας που για να στα γράψουν και να στα εξηγήσουν θέλει ώρες. Χονδρικά α) ένα σωστό πρόγραμμα πάει απο 80€ το μήνα β) το πιο φθηνό είναι να γράφεις τις εξετάσεις σε γιατρό (10€—15€) και να τις κάνεις πληρώνοντας την συμμετοχή. γ) μια ιδιωτική ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει προβλήματα που ήδη είχες κατά τη έναρξη της ασφάλισης σου.
alexiko Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Υπάρχουν 1εκ διαφορετικά προγράμματα ασφαλείας που για να στα γράψουν και να στα εξηγήσουν θέλει ώρες. Χονδρικά α) ένα σωστό πρόγραμμα πάει απο 80€ το μήνα β) το πιο φθηνό είναι να γράφεις τις εξετάσεις σε γιατρό (10€—15€) και να τις κάνεις πληρώνοντας την συμμετοχή. γ) μια ιδιωτική ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει προβλήματα που ήδη είχες κατά τη έναρξη της ασφάλισης σου. α) δεν ισχύει εξαρτάται από την ηλικία β) δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΠΥΥ όλες οι εξετάσεις γ) ούτε αυτό είναι απόλυτο, εξαρτάται από το πρόγραμμα κατά τα άλλα συμφωνώ (Υπάρχουν 1εκ διαφορετικά προγράμματα ασφαλείας που για να στα γράψουν και να στα εξηγήσουν θέλει ώρες.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα