Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Πετραν , εχεις αδερφο μικροτερο?

Είμαστε πατριώτες ........είμαι από Πρόμαχοι Αριδαίας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Petran1965 είπε

Είμαστε πατριώτες ........είμαι από Πρόμαχοι Αριδαίας

αμα ερχεσαι προς τα δω ελα να σε δωσω το ετοιμο που εχω κατω στο σποιλερ , εχει wifi & bluetooth , βαζεις ηχεια bluetooth  και ενα μονιτορ και εισαι οκ , το βλεπεις και το παιρνεις αν σε κανει , με win10 64bit καθαρη εγκατασταση και ενεργοποιημενα με καινουριο κλειδι

Δημοσ.

Ελπίζω το μεγάλο κουτί να μην είναι πρόβλημα, δεν το διευκρινίζεις.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που θέτεις, έκανα μια βόλτα από τα μαγαζιά που συναρμολογούν και περνάνε επίσης windows.

Το κατάστημα που περιέχει την καλύτερη ποικιλία αλλά και καλύτερες τιμές σε αυτά που θες είναι το eshop.

Κουτί, ένα που θεωρώ οτι έχει καλές θερμοκρασίες, τα led μη σε αγχώνουν, απενεργοποιούνται κατά 99,99%. Δεν έχω πάει σε λύση μικρού κουτιού που είχε προτείνει ο radio. Υπάρχουν λύσεις στο eshop αν το αισθητικό παίζει ρόλο. Το συγκεκριμένο απλά έχει χώρους και καλή ροή αέρα για να δουλεύει ώρες σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Τροφοδοτικό gold, επώνυμο, όχι πολλά watt αλλά υπέραρκετά για το σύστημα σου που με το ζόρι(και αν) θα πιάνει τα 200w. Δεν έχει τρομερές επιλογές(σε νορμάλ τιμή) το eshop, αντί για 550w και bronze που κοστίζουν παρόμοια χρήματα νομίζω πολύ είναι προτιμότερο 400w&gold, μιας και η εξοικονόμηση ενέργεια είναι πλέον απαραίτητη

5600g θα προτείνω κι εγώ. Για την χρήση που θες ακόμη και ο 4πύρηνος θα ήταν φοβερά άνετη επιλογή, ωστόσο ανεβαίνουμε σε 6πύρηνο για να έχει αντοχή στο χρόνο, ο συγκεκριμένος φέρει και δυνατά ενσωματωμένα γραφικά που θα βοηθήσει σε περίπτωση που θες να παίξεις κάποιο παιχνίδι. Στην κατηγορία χρημάτων που απευθύνεσαι, υπάρχει η εναλλακτική του 12400, όμως είναι ακριβότερος, έχει σίγουρα πιο αδύναμα ενσωματωμένα γραφικά και δύσκολα θα βρεις μια σωστή και οικονομική μητρική να τον συνδυάσεις, έτσι το κόστος ανεβαίνει δυσαναλογα και γι'άυτό δεν τον προτείνω.

Εφόσον το θέμα αναβαθμισιμότητας δε σε αφορά άμεσα (και ορθά), μια καλή b450 μητρική είναι οτι πρέπει. Έχω επιλέξει μια σοβαρή και πολύ γνωστή μητρική. Θα μπορούσες επίσης να δεις και την b450m steel legend,σε micro atx όμως μέγεθος, καθώς φέρει optical out (σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει)

Για το καλό του συστήματος έχω επιλέξει και μια, σχετικά οικονομική. αλλά αρκετή για αυτό τον επεξεργαστή ψύκτρα. Χαμηλές θερμοκρασίες, χαμηλές στροφές ανεμιστήρων, ησυχία και μακροζωϊα.

Μνήμες ram, υπέραρκετές ακόμη και για τα πιο σύγχρονα παιχνίδια

500gb από τους πολύ εμπορικούς και επώνυμους δίσκους, γρήγορος nvme.

Εγκατάσταση windows 10 home αγγλικά, για κάποιο λόγο τα ελληνικά τα χρεώνει πιο ακριβά αν τα θες όπως επίσης και τα pro(μάλλον δε σου χρειάζονται τα pro)

Για οθόνη δεν θα εκφέρω γνώμη, μιας και προσωπικά προτιμώ va για τα μαύρα, ωστόσο όπου και αν το έχει πει πέφτουν να με φάνε λες και πουλάω την πραμάτια μου :D

Για ηχεία δεν έχω καθόλου άποψη, οπότε θα περιμένεις γνώμες από αλλού.

Αν νομίζεις οτι λείπει κάτι και χρειάζεται να συμπληρώσεις, αν γνωρίζω και εφόσον μπορώ να βοηθήσω, απλά ρώτα.

eshop.PNG.37f4b208ba911851cd24f368d2fa7b5c.PNG

eshop2.PNG.b23ff2c03419368537c41f68c9e200ad.PNG

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα 08-06-2022 ο φίλος Χρήστος ( radiohead ) ήρθε στην οικία μου και στήσαμε τον νέο υπολογιστή μου.

Σας παραθέτω φωτογραφίες από την όλη διαδικασία στησίματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους σας για την βοήθεια σας και ιδιαίτερα τον Χρήστο που έκανε σήμερα αρκετά χιλιόμετρα για να έρθει στο σπίτι μου , αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του , αφιλοκερδώς  και δημιουργήσαμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα .

Ευχαριστώ Χρήστο !!

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...