Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι την δημιουργία από την αρχή ενός νέου υπολογιστή συν μίας οθόνης 27 ιντσών , όπου τα games δεν θα έχουν τον πρώτο λόγο . Αν χρειαστεί όμως να παίξω κάτι ελαφρύ θα ήθελα να ανταπεξέλθει άριστα . Αυτό φυσικά θέλει κάποια παραπάνω χρήματα.

Θέλω στον υπολογιστή αν γίνετε .......να του συνδέσω 2 ηχεία επάνω του , ποιοτικά ώστε να ακούω την μουσική μου αλλά ταυτόχρονα αυτά τα ηχεία με κάποιο τρόπο σύνδεσις     ( ενσύρματα  η ασύρματα ) να  απολαμβάνω τον ήχο και από την τηλεόρασή μου ( Tv LG 55''  Oled )

Τα χρήματα ίσως είναι πολλά για κάποιων μη gamer αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στο σύνολο τον επιδόσεων και αντοχής τους . Στα ποσά όλα είναι ενδεικτικά  + -

Ποσό που διαθέτουμε 600 -700 ευρώ ( Υπολογιστή ) + 200-250 ( οθόνη ) + 250-300 ( ηχεία )

Χρήση υπολογιστή Μουσική , Σερφάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα , Στοίχημα , Ειδήσεις κλπ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:   Κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.           Ναι θα χρειαστώ 27'' 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?       Ναι  σε πληκτρολόγιο   Ναι  ηχεία    Όχι ποντίκι ( υπάρχει Razer Taipan )

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).     Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Από ένα κατάστημα καλύτερα ( μαζί να γίνει και η συναρμολόγηση ) 
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?    Στο κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .   Windows 10 -11 ......αλλά ποιο ?   

Δημοσ.

Καλημέρα καλό μήνα. Το pc θα είναι κοντά στην τηλεόραση; Για το ενσυρματα ηχεία με tv ρωτάω. Windows θα μπορούσες να περάσεις μόνος σου; Έχεις δει κάποια οθόνη; Το 27 που γράφεις ειναι σχετικό. Θα κάθεσαι κοντά η μακριά; Μπορείς να επιλέξεις τρεις διαφορετικές αναλύσεις στις ίδιες ιντσες 1080 1440 4k. 

Δημοσ.

Πρόταση για σαλονατο overall pc 

Τα ηχεία συνδέονται με jack ή bluetooth ή wifi.

Windows εσύ με αυτή τη διαδικασία 

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO

IMG_20220502_115007.jpg.670274aeb6ef7ec15fd23ca36aabc9b3.jpg

Εννοείται μπορείς με διαφορετικό hardware να έχεις τα ίδια specs με έως και 100-150  ευρώ φτηνότερα αλλά μιλάμε για ένα διαμαντακι. 

611349794d64e0d34ae36d42fae8edd3.jpg.69dcbbeafe68d19cdd589f26ca49ac3a.jpg

• Like 6
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ένα αντίστοιχο σετ σε ιντελ (ίδιων επιδόσεων) μπορούμε να έχουμε?

Ο 5600g έχει πολύ καλύτερα ενσωματωμένα για το ελάχιστο gaming του ts.  Σε επεξεργαστική δύναμη μπορεί να έχεις και το ίδιο και καλύτερο σε ιντελ, αλλά για γραφικά θα χρειαστείς το ελάχιστο μια 1030. Αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming οκ. Διευκρίνισε λίγο αν θες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σε επεξεργαστική δύναμη μπορεί να έχεις και το ίδιο

Ναι έχεις δίκιο, αυτό εννοούσα, όχι gaming.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι το itx δύσκολο, εκτός αν πάμε για συναρμολόγηση από τον ίδιο και όχι από ένα κατάστημα

Σε επεξεργαστική ισχύ μιλάμε σίγουρα για καλύτερα σε i5 12th gen

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ναι έχεις δίκιο, αυτό εννοούσα, όχι gaming.

Το eshop τώρα δεν έχει itx μητρική για intel νεότερης γενιάς.  Από Σκρουτζ αυτή https://www.skroutz.gr/s/23304614/Gigabyte-Z490I-Aorus-Ultra-Motherboard-Mini-ITX-με-Intel-1200-Socket.html 

Μαζί με έναν https://www.skroutz.gr/s/23292413/Intel-Core-i5-10400-2-9GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-1200-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html

Η τον https://www.skroutz.gr/s/27738498/Intel-Core-i5-11400-2-6GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-1200-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html

Σε 12 γενιά 

https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=35333358,34295970,34295560

Μαζί με 12100 η 12400.

Τα υπόλοιπα ίδια. Αν δε το θες έτοιμο στημένο είναι πιο εύκολο κάνεις καλύτερες επιλογές.

• Like 2
Δημοσ.

@turbat0s

Πάρε αυτά από δύο καταστήματα και στησ'το εσύ μόνος, με γνωστό σου ή σε τεχνικό. Ready τροφοδοτικό για να βάλεις όποια κάρτα επιθυμείς αργοτερα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να σε βοηθήσω με το στήσιμο. 

IMG_20220502_214447.jpg.199e161542b378316efc3a115b202033.jpgIMG_20220502_212345.jpg.dafae7c4cb46e298869afd1ed55a85ef.jpg

Σε περίπτωση που θέλεις να βλέπεις μέσα το κουτί ανεβαίνεις με +20 από το ίδιο κατάστημα (η στα 69.90 από τρίτο κατάστημα) το οποίο έρχεται και με πλαϊνό διάτρητο και με tempered glass.

https://www.websupplies.gr/cooler-master-masterbox-nr200p-tempered-glass-white-mcb-nr200p-wgnn-s00?skr_prm=WyJlOTNhM2YyNS1mYjZhLTQxYTQtOWQyZC1iNjNjOGJkZDBkYTkiLDE2NTE1MTc4ODU4ODEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0  

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια .......να με συγχωρείτε κρύωσα άσχημα . Θα επανέλθω στο θέμα σε μια δύο ημέρες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι επί του θέματος και θα ήθελα να κάνουμε τις τελευταίες διορθώσεις - προσθήκες και να μου δώσετε την τελική σας άποψη για την αγορά νέου υπολογιστή που θα γίνει τις επόμενες 4-5 ημέρες . Υπολογιστή ( 800 ευρώ ) + οθόνη ( 250 ευρώ ) + ηχεία ( 300 ευρώ ) + -

Το pc θα είναι κοντά στην τηλεόραση .

Τα ηχεία θα χρησιμοποιηθούν και από το pc αλλά και από την tv.

Τα windows μάλλον θα πρέπει να τα περάσει κάποιος η αν η εταιρεία που θα αγοραστούν τα είδη μπορεί να τα βάλει . Εγώ πέρασα μόνο win7 σε pc που και δεν γνωρίζω αν διαφέρουν τα 10 η 11 που θα βάλω .

Παιχνίδια δεν θα παίξω και αν παίξω θα είναι κάτι ελαφρύ . Σκεφτόμουν το μηχάνημα να είναι ένα κλικ καλύτερο από ένα απλό για περιήγηση ώστε να έχει δυνατότητες αντοχή στον χρόνο να μην κολλάει η ζεσταίνετε  . Τώρα αν είναι να βάλουμε μια φτηνή κάρτα δεν γνωρίζω αν θα την χρειάζομαι μιας και η επεξεργαστές έχουν ενσωματωμένη .

Για οθόνη λέω για ips 27 η αν προτείνετε μεγαλύτερη αν βρούμε κάτι καλό σε 1440 ....δεν γνωρίζω αν θα κάνει την διαφορά.

Θέλω αν θα είχατε τα χρήματα που αναφέρω τι επιλογές θα  κάνατε με τα κριτήρια που δίνω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petran1965 είπε

Επανέρχομαι επί του θέματος και θα ήθελα να κάνουμε τις τελευταίες διορθώσεις - προσθήκες και να μου δώσετε την τελική σας άποψη για την αγορά νέου υπολογιστή που θα γίνει τις επόμενες 4-5 ημέρες . Υπολογιστή ( 800 ευρώ ) + οθόνη ( 250 ευρώ ) + ηχεία ( 300 ευρώ ) + -

Το pc θα είναι κοντά στην τηλεόραση .

Τα ηχεία θα χρησιμοποιηθούν και από το pc αλλά και από την tv.

Τα windows μάλλον θα πρέπει να τα περάσει κάποιος η αν η εταιρεία που θα αγοραστούν τα είδη μπορεί να τα βάλει . Εγώ πέρασα μόνο win7 σε pc που και δεν γνωρίζω αν διαφέρουν τα 10 η 11 που θα βάλω .

Παιχνίδια δεν θα παίξω και αν παίξω θα είναι κάτι ελαφρύ . Σκεφτόμουν το μηχάνημα να είναι ένα κλικ καλύτερο από ένα απλό για περιήγηση ώστε να έχει δυνατότητες αντοχή στον χρόνο να μην κολλάει η ζεσταίνετε  . Τώρα αν είναι να βάλουμε μια φτηνή κάρτα δεν γνωρίζω αν θα την χρειάζομαι μιας και η επεξεργαστές έχουν ενσωματωμένη .

Για οθόνη λέω για ips 27 η αν προτείνετε μεγαλύτερη αν βρούμε κάτι καλό σε 1440 ....δεν γνωρίζω αν θα κάνει την διαφορά.

Θέλω αν θα είχατε τα χρήματα που αναφέρω τι επιλογές θα  κάνατε με τα κριτήρια που δίνω.

Ευχαριστώ

Πετραν , εχεις αδερφο μικροτερο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Πετραν , εχεις αδερφο μικροτερο?

όχι γιατί

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Petran1965 είπε

όχι γιατί

τιποτα μοιαζεις μ'εναν γνωστο μου γι αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...