Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,αγορασα πριν λιγες μερες το myblu και με εχει βολεψει.Το μονο θεμα ειναι η τιμη των καψουλων που σιγα μην εδινα 5μιση ευρω για δυο οποτε αυτο που κανω ειναι να περνω υγρο και να γεμιζω τις καψουλες.Εχω παρει τη μεντα της alter ego και την καταβρηκα,πολυ καλη,καλυτερη απο το blu,προσεξα και η αναλογια pg/vg να νε υψηλα το pg γιατι αλλιως με την αντισταση του μπλου δεν θα νιωθα χτυπημα και μαλλον ουτε ιδιεταιρη γευση(το υγρο της καψουλας ειναι 65/35,εγω τη μεντα τη βρηκα 50/50 και ειναι παλι πολυ κομπλε),εχω δει λοιπον τα υγρα της flavourart που νε και φουλ φθηνα και θελω να ρωτησω οποιος ξερει αν ειναι καλα,σε γευση κλπ. Και αν ξερει καποιος τι αναλογιες εχουν τα υγρα τους και επισης ποιες μαρκες να κοιταξω για αυτο που θελω

Δημοσ.

flavourart μου φανηκε αδιαφορο χωρις να καταλαβαινω ιδιαιτερη γευση. Εδω και κανα χρονο παιρνω minimalistic και φτιαχνω μονος , 9 ευρω τα 60 ML ( βαζω 2 νικοτινες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, visualizer είπε

flavourart μου φανηκε αδιαφορο χωρις να καταλαβαινω ιδιαιτερη γευση. Εδω και κανα χρονο παιρνω minimalistic και φτιαχνω μονος , 9 ευρω τα 60 ML ( βαζω 2 νικοτινες)

Το φανταστηκα,ειδικα στο μπλου.Καλο το diy με τα minimalistic; (Περνεις αρωματα απο κει αν καταλαβα καλα),εγω το θεμα ειναι πως θελω ψηλη νικοτινη για το μπλου,12 και πανω και θα παει φουλ ακριβα ,ποιες εχεις δοκιμασει; 

Επεξ/σία από TeoMsD
Δημοσ.

Ναι απο καταστημα fastvape αγοραζω.Eχω δοκιμασει ολη την σειρα που εχει σε καπνικα , αυτο το διαστημα κανω στριφτο τσιγαρο με αλατισμενη καραμελα . Γενικοτερα η καπνικη σειρα ειναι πολυ καλη αν εξαιρεσεις κατι μουφες στριφτο με ροδι ,μπανανα, κερασι κτλπ . Βεβαια παιζει ρολο και η προσωπικη προτιμηση , σε καποιον αλλον μπορει να αρεσει . Βαλε τρεις νικοτινες ( 11 eυρω) με συνολικη νικοτινη καπου στα 10... πιστευω θα εισαι κομπλε .

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι με το myblue που εχεις οι δυνατοτητες ειναι περιορισμενες . δηλαδη δεν θα εχεις την ιδια γευση σε σχεση με ενα καλο modaki .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...