thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Καλησπερα σας σε λιγες μερες θα ταξιδευω για το εξωτερικο οπου θα παρω μαζι μου τον φορητο μου υπολογιστη το Macbook air 2020 μου. Θα ηθελα να εχω προσβαση στον επιτραπεζιο μου υπολογιστη στο σπιτι οποτε γουσταρω να μπαινω να τον ελεγχο και να βγαινω. Θα ηθελα ενα ευκολο προγραμμα ετσι ωστε να μην χανεται η προσβαση με κωδικους προσβασης και να αλλαξονται συνεχως οπως με το TeamViewer. Ποιες εναλλακτηκες λυσεις προτεινεται ;
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μπορεις να ορισεις συγκεκριμενο κωδικο προσβασης στο teamviewer που να μην αλλαζει. Μετα απο αυτο, το anydesk, που δουλευει μονο με id και κανονικα περιμενει απο τον αλλο χρηστη να πατησει αποδοχη της συνδεσης, εχει την ιδια λειτουργια για σταθερο κωδικο για συνδεση με τον τροπο που θες.
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, jim_p είπε Μπορεις να ορισεις συγκεκριμενο κωδικο προσβασης στο teamviewer που να μην αλλαζει. Μετα απο αυτο, το anydesk, που δουλευει μονο με id και κανονικα περιμενει απο τον αλλο χρηστη να πατησει αποδοχη της συνδεσης, εχει την ιδια λειτουργια για σταθερο κωδικο για συνδεση με τον τροπο που θες. Καλησπερα ναι ομως δεν θα αλλαξει ουτε το ID ;
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το id γενικα δεν αλλαζει, εινια το ιδιο απο τη στιγμη που θα εγκαταστησεις το teamviewer ή το anydesk. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από jim_p
Invader Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Με Anydesk ορίζεις εσύ pass στο remote και μπαίνεις και βγαίνεις όποτε θες.Άπλα θα πρέπει να είναι ανοιχτός.+ οτι είπαν παραπάνω.
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, jim_p είπε Το id γενικα δεν αλλαζει, εινια το ιδιο απο τη στιγμη που θα εγκαταστησεις το teamviewer ή το anydesk. Μαλιστα. Ωραια μια χαρα τοτε. Ομως πως μπορω να ορισω εγω ενα pass στο anydesk ; Επισης καποια αλλη επιλογη περα απο αυτα τα δυο δεν υπαρχει ;
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Yπάρχει και το chrome remote desktop το οποιο πως λειτουργει ειναι ποιο ευκολο ;
vagelis2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Νομίζω με το teamviewer θα είσαι καλυμμένος.. Ορίζεις δικό σου password και μπαίνεις στο pc αρκεί να είναι ανοικτό. 1
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Μαλιστα. Ωραια μια χαρα τοτε. Ομως πως μπορω να ορισω εγω ενα pass στο anydesk ; Επισης καποια αλλη επιλογη περα απο αυτα τα δυο δεν υπαρχει ; Οποίο.και διαλέξεις (εγώ θα έλεγα team viewer) φρόντισε να ξεκινάει μαζί με το λειτουργικό (στο team viewer είναι by default τσεκαρισμένη η σχετική ρύθμιση) καθώς και να κάνει restart ο υπολογιστής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από CheOnWeb 1
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε καθώς και να κάνει restart ο υπολογιστής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Αυτό απαραίτητο εκτός αν υπάρχει κάποιος στο σπίτι που να ξεκινάει το pc μετά από διακοπή ρεύματος. Η ρύθμιση γίνεται από το bios μόνο και αναφέρεται συνήθως ως resume on power loss ή κάπως έτσι. 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Επισης καποια αλλη επιλογη περα απο αυτα τα δυο δεν υπαρχει ; Φυσικά και υπάρχει. Το ammyy admin, αλλά πρέπει να το κατεβάσεις με edge ή ie καθώς ο firefox και ο chrome το χαρακτηρίζουν επικίνδυνο επειδή στο παρελθόν (σε παλαιότερη έκδοση) είχε μολυνθεί το εκτελέσιμο με trojan. Πλέον όμως είναι πεντακάθαρο αλλά οι δύο browsers δεν το αφαίρεσαν από την black list. Λειτουργεί και αυτό με σταθερή id και μπορεί να ορίσεις σταθερό κωδικό και να ξεκινάει με το windows. Εγώ το χρησιμοποιούσα στο λάπτοπ για να παρακολουθώ αν η μικρή μου έκανε τα απομακρυσμένα μαθήματα και όταν είχε κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από micos000 1
thelos257 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Οποίο.και διαλέξεις (εγώ θα έλεγα team viewer) φρόντισε να ξεκινάει μαζί με το λειτουργικό (στο team viewer είναι by default τσεκαρισμένη η σχετική ρύθμιση) καθώς και να κάνει restart ο υπολογιστής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Καλημερα το teamviewer εχει αυτη την λειτουργεια ως προεπιλογη. Για το αλλο το any δεν ξερω αν υπαρχει.
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 anydesk, όχι σκέτο any. Υπάρχει και χρησιμοποιείτε αρκετά χρόνια τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα