Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει δυνατότητα λόγω NFC σε Android μέσης κατηγορίας και κάτω και σε όλα τα iPhone;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έτσι λειτουργούν οι κάρτες.

πως λειτουργουν οι καρτες; δεν μπορω να βαλω 60€ βενζινη και να πω στον υπαλληλο να μου χρεωσει 30€ στην καρτα και 30€ μετρητα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα μπορει να σπασει το κοστος σε πολλαπλες καρτες

αρκει να το πει πρώτα να σπάσει το ποσό σε 2 ξεχωριστές αποδείξεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Ισχυει αυτο? Γιατι μεχρι τωρα, ουτε εχει τυχει να φαω πορτα, ουτε και σε ελεγχο στο μαγαζι να μας πουν κατι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ισχυει αυτο? Γιατι μεχρι τωρα, ουτε εχει τυχει να φαω πορτα, ουτε και σε ελεγχο στο μαγαζι να μας πουν κατι

δεν νομιζω οτι ισχυει.θα ισχυε αν ειχε αφαρμοστει η αποφαση για συνδεση ταμειακων με pos αλλα νομιζω δεν εχει εφαρμοστει ακομα

Δημοσ.

Οπως θες πληρωνεις ανεξαρτητως ποσου κ αποδειξεως.

Αν η αποδειξη ειναι πχ 100 μπορεις κ με fuel pass κ με επιταγη κ με κασερι κ με οτι γουσταρεις (συνδυαστικα εννοω).

Δημοσ.

σε όποιες συναλλαγές που έχει τύχει μου χτυπούσαν πρώτα ποσό το οποίο έπαιρνε απο κάρτα και έβγαζε απόδειξη και ξεχωριστό το υπόλοιπο ποσό στα μετρητά με 2η απόδειξη . Μπορεί και να γίνεται απλά να μην ξέρουν να λειτουργούν το pos, δε θα το ρίσκαρα πάντως

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

σε όποιες συναλλαγές που έχει τύχει μου χτυπούσαν πρώτα ποσό το οποίο έπαιρνε απο κάρτα και έβγαζε απόδειξη και ξεχωριστό το υπόλοιπο ποσό στα μετρητά με 2η απόδειξη . Μπορεί και να γίνεται απλά να μην ξέρουν να λειτουργούν το pos, δε θα το ρίσκαρα πάντως

Επειδη μας περασαν προσφατα ταμειακη καινουργια, μας ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να παταμε "καρτα" οταν πληρωνομαστε με pos, για αυτο το λεω. Δηλαδη εμεις τα χτυπαμε ολα "μετρητα". Απλα συνηθως 1 διαβαζουμε, 100 καταλαβαινουμε, καποιοι το πηραν ως υποχρεωτικο μαλλον

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν σπάει σε δυο αποδείξεις ένας ανεφοδιασμός.Θα πρέπει να βάλεις και δύο φορές καυσιμο γιατί οι αποδείξεις βγαίνουν αυτόματα

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν σπάει σε δυο αποδείξεις ένας ανεφοδιασμός.Θα πρέπει να βάλεις και δύο φορές καυσιμο γιατί οι αποδείξεις βγαίνουν αυτόματα

αυτό λέω , να το αναφέρει πρώτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε

Αυτη η λειτουργία στο POS για να ειναι ενεργη πρεπει να το ζητήσει ο έμπορος στην τράπεζα. Δεν ειναι ενεργη by default

Στο δικό μας πάντως (eurobank μέσω cardlink) ήταν από default. Το ίδιο και σε γνωστό μου με pos εθνικής.

Επεξ/σία από me3ikan
Δημοσ.

Ρε παιδεία μπήκανε τα λεφτά; Εγώ έκανα αίτηση και μου λεη από της 27/04 προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...