villasg Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Καλησπερα . Εκανα την αιτηση για το Fuel Pass ( Άϋλη προπληρωμένη κάρτα που ενεργοποιείται σε smart phone ) εγινε δεκτή αλλα διαπιστωσα οτι το κινητο μου [Redmi note 10 M2101K7AG ] ΔΕΝ εχει NFC . Με μπερδεψε γιατι ενας φιλος που εχει το ιδιο ( τελικα εχει το Redmi note 10 S ) μου ειπε οτι εχει NFC . Μπορει να σωθει ή χαθηκαν τα λεφτα (55€) ??? Για πειτε 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, villasg είπε Για πειτε Βαλε το wallet σου σε αλλο κινητο που να εχει nfc,κανε ενα γεμισμα και τελος. 5 λεπτά πριν, villasg είπε Μπορει να σωθει ή χαθηκαν τα λεφτα (55€) ??? 55 γιατι; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από StamTheMan
korakios Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε 55 γιατι; ανάλογα την περιοχή
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε ανάλογα την περιοχή Σωστα το ξεχασα,το ειχα διαβασει αλλα δε με αφορουσε,εβρισα κιολας αλλα μετα το ξεχασα. Αυτο ομως πως δικαιολογειται,αν θυμαμαι καλα βορεια και σε νησια δινουν παραπανω,γιατι ομως;
korakios Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Βαλε το wallet σου σε αλλο κινητο που να εχει nfc,κανε ενα γεμισμα και τελος. ή βρες κάποιον (αν δυσκολεύεσαι να βρεις απο συγγενικό πρόσωπο) και δώσε του τα 5€ δώρο και σου δίνει τα 50 στο χέρι υπόψιν να κάνει γέμισμα ακριβώς το ποσό (55€) και όχι παραπάνω μπορεί ,ανάλογα το κινητό , να χρειάζεται να έχει data 59 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτο ομως πως δικαιολογειται,αν θυμαμαι καλα βορεια και σε νησια δινουν παραπανω,γιατι ομως; είναι πιο ακριβά , ειδικα σε νησιά
me3ikan Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Εφόσον μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας μέσω της εφαρμογής, πας σε πρατήριο, παίρνεις το pos και πληκτρολογείς χειροκίνητα αριθμό, ημ. Λήξης και cvv και κάνεις χρέωση χωρίς NFC. 4
challenger_4 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσουμε για το fuel pass?
MikeJ Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Εγώ έχω υποψία ότι στη πορεία ίσως δώσουν δυνατότητα ακύρωσης αίτησης και νέας υποβολής επειδή αρκετοί θα τη πατήσουν έτσι. Έχουν και εν μέρει ευθύνη επειδή δεν ανέφεραν το nfc.
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, MikeJ είπε Εγώ έχω υποψία ότι στη πορεία ίσως δώσουν δυνατότητα ακύρωσης αίτησης και νέας υποβολής επειδή αρκετοί θα τη πατήσουν έτσι. Έχουν και εν μέρει ευθύνη επειδή δεν ανέφεραν το nfc. Υπάρχει πιθανότητα. Είπαν για 'κατάλληλο' κινητό.
Fotis_Greece Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, me3ikan είπε Εφόσον μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας μέσω της εφαρμογής, πας σε πρατήριο, παίρνεις το pos και πληκτρολογείς χειροκίνητα αριθμό, ημ. Λήξης και cvv και κάνεις χρέωση χωρίς NFC. Αυτη η λειτουργία στο POS για να ειναι ενεργη πρεπει να το ζητήσει ο έμπορος στην τράπεζα. Δεν ειναι ενεργη by default
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Fotis_Greece είπε Αυτη η λειτουργία στο POS για να ειναι ενεργη πρεπει να το ζητήσει ο έμπορος στην τράπεζα. Δεν ειναι ενεργη by default ΑΝ είναι αυτή η λύση, θα το ζητήσει.
satfoxy Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, me3ikan είπε Εφόσον μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας μέσω της εφαρμογής, πας σε πρατήριο, παίρνεις το pos και πληκτρολογείς χειροκίνητα αριθμό, ημ. Λήξης και cvv και κάνεις χρέωση χωρίς NFC. Μακαρι να μπορει να γινει ετσι, και να ξερει να το κανει ο υπαλληλος. Και το δικο μου κινητο δεν εχει nfc. Ευχαριστω για τη απαντηση.
kon1to Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε ή βρες κάποιον (αν δυσκολεύεσαι να βρεις απο συγγενικό πρόσωπο) και δώσε του τα 5€ δώρο και σου δίνει τα 50 στο χέρι υπόψιν να κάνει γέμισμα ακριβώς το ποσό (55€) και όχι παραπάνω μπορεί ,ανάλογα το κινητό , να χρειάζεται να έχει data είναι πιο ακριβά , ειδικα σε νησιά γιατι αμα ειναι 60€ τι θα γινει; δεν μπορει να δωσει το fuel pass και τη διαφορα με μετρητα ή ακόμα και με άλλη κάρτα; 2 λεπτά πριν, satfoxy είπε Μακαρι να μπορει να γινει ετσι, και να ξερει να το κανει ο υπαλληλος. Και το δικο μου κινητο δεν εχει nfc. Ευχαριστω για τη απαντηση. αφου μπορεις να επιλεξεις κατάθεση σε ΙΒΑΝ, δεν υπάρχει πρόβλημα.. για τα 5€ θα τα χαλασουμε; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από kon1to
korakios Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, kon1to είπε γιατι αμα ειναι 60€ τι θα γινει; δεν μπορει να δωσει το fuel pass και τη διαφορα με μετρητα ή ακόμα και με άλλη κάρτα; όχι
kon1to Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, korakios είπε όχι εχει ανακοινωθεί κάπου επίσημα αυτό ή το υποθέτεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις