Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .
Εκανα την αιτηση για το Fuel Pass ( Άϋλη προπληρωμένη κάρτα που ενεργοποιείται σε smart phone  ) εγινε δεκτή αλλα διαπιστωσα οτι το κινητο μου [Redmi note 10  M2101K7AG ]  ΔΕΝ εχει NFC  .
Με μπερδεψε γιατι ενας φιλος που εχει το ιδιο ( τελικα εχει το Redmi note 10 S ) μου ειπε οτι εχει NFC .
Μπορει να σωθει ή χαθηκαν τα λεφτα (55€) ???

Για πειτε

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, villasg είπε

Για πειτε

Βαλε το wallet σου σε αλλο κινητο που να εχει nfc,κανε ενα γεμισμα και τελος.

5 λεπτά πριν, villasg είπε

Μπορει να σωθει ή χαθηκαν τα λεφτα (55€) ???

55 γιατι;

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

ανάλογα την περιοχή

Σωστα το ξεχασα,το ειχα διαβασει αλλα δε με αφορουσε,εβρισα κιολας αλλα μετα το ξεχασα.

Αυτο ομως πως δικαιολογειται,αν θυμαμαι καλα βορεια και σε νησια δινουν παραπανω,γιατι ομως;

Δημοσ.

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Βαλε το wallet σου σε αλλο κινητο που να εχει nfc,κανε ενα γεμισμα και τελος.

ή βρες κάποιον (αν δυσκολεύεσαι να βρεις απο συγγενικό πρόσωπο) και δώσε του τα 5€ δώρο και σου δίνει τα 50 στο χέρι

υπόψιν να κάνει γέμισμα ακριβώς το ποσό (55€) και όχι παραπάνω

μπορεί ,ανάλογα το κινητό , να χρειάζεται να έχει data

59 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αυτο ομως πως δικαιολογειται,αν θυμαμαι καλα βορεια και σε νησια δινουν παραπανω,γιατι ομως;

είναι πιο ακριβά , ειδικα σε νησιά

Δημοσ.

Εφόσον μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας μέσω της εφαρμογής, πας σε πρατήριο, παίρνεις το pos και πληκτρολογείς χειροκίνητα αριθμό, ημ. Λήξης και cvv και κάνεις χρέωση χωρίς NFC.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ έχω υποψία ότι στη πορεία ίσως δώσουν δυνατότητα ακύρωσης αίτησης και νέας υποβολής επειδή αρκετοί θα τη πατήσουν έτσι.

Έχουν και εν μέρει ευθύνη επειδή δεν ανέφεραν το nfc.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeJ είπε

Εγώ έχω υποψία ότι στη πορεία ίσως δώσουν δυνατότητα ακύρωσης αίτησης και νέας υποβολής επειδή αρκετοί θα τη πατήσουν έτσι.

Έχουν και εν μέρει ευθύνη επειδή δεν ανέφεραν το nfc.

Υπάρχει πιθανότητα.

Είπαν για 'κατάλληλο' κινητό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, me3ikan είπε

Εφόσον μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας μέσω της εφαρμογής, πας σε πρατήριο, παίρνεις το pos και πληκτρολογείς χειροκίνητα αριθμό, ημ. Λήξης και cvv και κάνεις χρέωση χωρίς NFC.

Αυτη η λειτουργία στο POS για να ειναι ενεργη πρεπει να το ζητήσει ο έμπορος στην τράπεζα. Δεν ειναι ενεργη by default

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis_Greece είπε

Αυτη η λειτουργία στο POS για να ειναι ενεργη πρεπει να το ζητήσει ο έμπορος στην τράπεζα. Δεν ειναι ενεργη by default

ΑΝ είναι αυτή η λύση, θα το ζητήσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, me3ikan είπε

Μακαρι να μπορει να γινει ετσι, και να ξερει να το κανει ο υπαλληλος. Και το δικο μου κινητο δεν εχει nfc. Ευχαριστω για τη απαντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

ή βρες κάποιον (αν δυσκολεύεσαι να βρεις απο συγγενικό πρόσωπο) και δώσε του τα 5€ δώρο και σου δίνει τα 50 στο χέρι

υπόψιν να κάνει γέμισμα ακριβώς το ποσό (55€) και όχι παραπάνω

μπορεί ,ανάλογα το κινητό , να χρειάζεται να έχει data

είναι πιο ακριβά , ειδικα σε νησιά

γιατι αμα ειναι 60€ τι θα γινει; δεν μπορει να δωσει το fuel pass και τη διαφορα με μετρητα ή ακόμα και με άλλη κάρτα;

2 λεπτά πριν, satfoxy είπε

Μακαρι να μπορει να γινει ετσι, και να ξερει να το κανει ο υπαλληλος. Και το δικο μου κινητο δεν εχει nfc. Ευχαριστω για τη απαντηση.

αφου μπορεις να επιλεξεις κατάθεση σε ΙΒΑΝ, δεν υπάρχει πρόβλημα.. για τα 5€ θα τα χαλασουμε;

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kon1to είπε

γιατι αμα ειναι 60€ τι θα γινει; δεν μπορει να δωσει το fuel pass και τη διαφορα με μετρητα ή ακόμα και με άλλη κάρτα;

όχι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...