Dereki2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 https://www.e-shop.gr/hunter-sg0500-cob-solar-sensor-light-with-2-batteries-p-PER.940744 Aξιζει γιατί αν δεν τα φτίσει αναγράφει τις μπαταρίες που παίρνει. Και αλλάζουν. Καλά lumens για την αξία του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Αν δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα πως χαρακτηρίζεται προσφορά; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ελαφρως μας γλεντανε . Το ειχα παρει 12,90 και 2 φορες χαλασμενο αλλα ειναι ok οταν δουλευει καλο . Ειναι στα crazysundays που επαναλαμβανονται κυκλικα Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Προσωπικά επειδή το πήρα έχει δυνατό φως και κρατάει όντως όλη την νύχτα, το μόνο που με χάλασε είναι λίγο στις ρυθμίσεις του δεν κάνει ακριβώς ότι γράφει, ίσως πάλι να έπεσα εγώ σε προβληματικό. Στην πρώτη ρύθμιση είναι τελείως σβηστό και ανάβει δυνατό φως όταν ανιχνεύσει κίνηση, στην δεύτερη που υποτίθεται είναι με μέτριο φως και δυναμώνει στην ανίχνευση, το δικό μου δεν δυναμώνει, μένει στο μέτριο. Η τρίτη ρύθμιση στο δικό μου τουλάχιστον που δεν γνωρίζω αν έχει πρόβλημα ή έτσι τα έχουν φτιαγμένα, έχει την κάτω σειρά από τα λαμπάκια αναμμένα και ανάβει φουλ στην ανίχνευση κίνησης. Το φως σε όλες τις ρυθμίσεις ενεργοποιείται και σβήνει αυτόματα τη νύχτα και την μέρα αντίστοιχα. Έχει δύο μπαταρίες 18650 μέσα αλλά δεν τις έβγαλα να δω πόσα mAh Αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφία το κουτί και το εγχειρίδιο που είχε, όποιος ενδιαφέρεται... 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αν δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα πως χαρακτηρίζεται προσφορά; Είναι προσφορά σε σχέση με την τιμή του τις υπόλοιπες μέρες που δεν βρίσκεται σε Crazy Sundays 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dereki2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε ίσως πάλι να έπεσα εγώ σε προβληματικό. Ρώτα τον milogiatro λέει ότι το έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έβγαλα φωτό το κουτί, δεν υπήρχε λόγος, την τελευταία φωτό από το eshop έχει στο κουτί μόνο, με τα χαρακτηριστικά του. Περιλαμβάνει και δύο βίδες με ούπα. Το ίδιο το φωτιστικό βρίσκεται σε άλλο χώρο, οπότε δεν μπορώ να δω κάτι άλλο τώρα. Αγορασμένο στα 13.90€ Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από 1nsom-n1k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 7:33 ΜΜ, 1nsom-n1k είπε Είναι προσφορά σε σχέση με την τιμή του τις υπόλοιπες μέρες που δεν βρίσκεται σε Crazy Sundays Μάλλον είναι ευδιάθετος ο moderator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ένας συγγενής μου χρήσιμα είναι αυτά για να βλέπουν και οι κλέφτες Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dereki2 είπε Ρώτα τον milogiatro λέει ότι το έχει. Αφηνω κατι και εγω να βλεπουν οι κλεφτες ... Παιζει να μου το εχουν ξεβιδωσει και παρει απο τον τοιχο τωρα που μιλαμε Εχω και https://www.e-shop.gr/maclean-energy-mce118-solar-light-with-motion-sensor-p-PER.940724 Προσοχη σε αυτο - οπως τα μισα που εχω παρει ειναι για τα μπαζα δε φωτιζει καθολου Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αφηνω κατι και εγω να βλεπουν οι κλεφτες ... Παιζει να μου το εχουν ξεβιδωσει και παρει απο τον τοιχο τωρα που μιλαμε Εχω και https://www.e-shop.gr/maclean-energy-mce118-solar-light-with-motion-sensor-p-PER.940724 Προσοχη σε αυτο - οπως τα μισα που εχω παρει ειναι για τα μπαζα δε φωτιζει καθολου 50lumens αυτό, 800 αυτό του θέματος. Φωτιζει αναλογα με τα lumens που γραφει. 50lumens αγόραζες RTFM. Ενα λεντάκι εχει πατριώτη… Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Για τοσα το πηρα .Εχει ειδικη χρηση - δε θα τους φωτιζουμε κιολας να βλεπουν τι κλεβουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 κάποτε πήγε ένας γείτονας να βάλει μία μπρίζα έξω από το σπίτι και του λέει ο Ηλεκτρολόγος Για να βάλουν μπαλαντέζα να κόβουν κάγκελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, coyote2 είπε κάποτε πήγε ένας γείτονας να βάλει μία μπρίζα έξω από το σπίτι και του λέει ο Ηλεκτρολόγος Για να βάλουν μπαλαντέζα να κόβουν κάγκελα? Πλέον υπάρχουν τα μπαταρίας... Κόβει κάγκελο 16 χιλιοστών σε 30 δευτερόλεπτα... Το θέμα είναι πόσο θόρυβο θα κάνει και αν τον ακούσει κάποιος... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 7:29 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Ελαφρως μας γλεντανε . Το ειχα παρει 12,90 και 2 φορες χαλασμενο αλλα ειναι ok οταν δουλευει καλο . Ειναι στα crazysundays που επαναλαμβανονται κυκλικα Και εμένα χαλασμένο το πρώτο. Το πήγα πίσω και περιμένω αντικατάσταση. Quality control λέμε πέφτει στο εργαλείο...Θα μου πεις 14€. Αν είναι όμως χαλασμένο και το δεύτερο και τελικά παω δυο φορές στο eshop, θα μου βγει 24 και όχι 14. Crazy λεμε και κλαίμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johndos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα στην αρχή δεν άναβε καθόλου. Το έβγαλα έξω στον ήλιο να φορτίσει 'όμως εκείνες τις μέρες είχε λίγο ήλιο. Τελικά με 2-3 μέρες φόρτιση με δυνατό ήλιο ήρθε στα ίσια του. Για διάρκεια δεν το δοκίμασα ακόμα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από Johndos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα