Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, Sakismou είπε Καλησπέρα, μόλις αγορασα ένα mini cooper 04. Μπορει να μου πει καποιος καμία λεπτομέρεια για την καταναλώση? Η κατανάλωση είναι το μικρότερο σου πρόβλημα με αυτά τα αυτοκίνητα ειδικά τα πρώτα μοντέλα !!!
calibri Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, mp123 είπε με 160 200 σταθερα. Εθνική 160 - 200 ακατέβατο και σου έχει κατανάλωση 10;;; 2
stelioz78 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, lector είπε Εγω οχι, ελπιζω εσεις να μην καρφωθειτε απο μονοι σας πουθενα. Ειδικα πανω σε καποιον αθωο. η υπερβολικη ταχυτητα ειναι το τελευταιο που φταιει για τα ατυχηματα . δηλαδη το καθυστερημενο γκαβαδι που επεσε χτες πανω σε ενα αυτοκινητο που ηταν σταματημενο στη ΛΕΑ , η υπερβολικη ταχυτητα εφταιγε ? η το μηνυμα που εγραφε στο messenger ενω οδηγουσε ? καποιος εξυπνος να ρωτησει που το ξερω οτι επαιζε με το κινητο του? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από stelioz78 1 1
lector Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, stelioz78 είπε η υπερβολικη ταχυτητα ειναι το τελευταιο που φταιει για τα ατυχηματα . δηλαδη το καθυστερημενο γκαβαδι που επεσε χτες πανω σε ενα αυτοκινητο που ηταν σταματημενο στη ΛΕΑ , η υπερβολικη ταχυτητα εφταιγε ? η το μηνυμα που εγραφε στο messenger ενω οδηγουσε ? καποιος εξυπνος να ρωτησει που το ξερω οτι επαιζε με το κινητο του? Το ενα δεν αναιρει το αλλο. 2
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Δεν το λες και σταθερά πάντως.... 🤣🤣🤣 Οκ πες 180 να εισαι μεσα εναν μ.ο. 1 ώρα πριν, calibri είπε Εθνική 160 - 200 ακατέβατο και σου έχει κατανάλωση 10;;; Εκει περιπου. Εγω εθνικη το ανοιγω. Δεν μπορω πιο λιγο απο 160.Φυσικα παιζει ρολο κσι το τι αμαξι εχω. Τωρα με το μινι 160 μινιμουμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stelioz78 είπε υπερβολικη ταχυτητα ειναι το τελευταιο που φταιει για τα ατυχηματα Δίπλωμα οδήγησης έχεις; Δεν υπάρχει πρώτο και τελευταίο, είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων. Οσο πιο μεγάλη η ταχύτητα τόσο πιο μεγάλη η ζημιά, υλική και σωματική. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από jmmys
bill999r Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, stelioz78 είπε υπερβολικη ταχυτητα ειναι το τελευταιο Πάντα η υπερβολική ταχύτητα έχει καταστροφικές συνέπειες.... ΠΆΝΤΑ. 1
vins Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Απλά μαθηματικά είναι παίδες.. Ο χρόνος αντίδρασης υπό νορμάλ συνθήκες είναι συγκεκριμένος, πχ τυχαία μισό δευτερόλεπτο. Άλλη απόσταση διανυεις σε μισό δευτερόλεπτο αν πας με 50, άλλη με 130 και άλλη με 180. Οπότε έχετε το νου σας και κρατάτε και αποστάσεις, ειδικά σε δρόμους υψηλών ταχυτήτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα