Προς το περιεχόμενο

Mini Cooper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις αγορασα ένα mini cooper 04. Μπορει να μου πει καποιος καμία λεπτομέρεια για την καταναλώση?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι θέμα οικονομίας, εν γνώση μου το πήρα, απλα να μου πει καποιος προσεγγιστικά πόσο πάει πχ ένα ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονική και μέσα στην πόλη για 2 -3 δρομολόγια την μέρα απόσταση 10λεπτου..

Δημοσ.

ρε φίλε πρώτα παίρνεις το αμάξι και μετά ρωτάς κατανάλωση; συνήθως ανάποδα πάει. Κάνε τις αποστάσεις, γράψε καταναλωση και σχολιάζουμε. Εξαλλου ο τρόπος οδήγησης παίζει σημαντικό ρόλο

• Like 1
Δημοσ.

Στο ίντερνετ δίνει κατανάλωση 8λ/100χλμ αν ισχύει θέλω να μάθω. Επίσης το χέρι που το πήρα το χρησιμοποιούσε 2 - 3 μέρες την βδομάδα και εθνική έχει βγει 2 φορές. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sakismou είπε

Στο ίντερνετ δίνει κατανάλωση 8λ/100χλμ αν ισχύει θέλω να μάθω. Επίσης το χέρι που το πήρα το χρησιμοποιούσε 2 - 3 μέρες την βδομάδα και εθνική έχει βγει 2 φορές. 

καπου εκει ειναι, το είχα. σε ταξιδι αν δεν παιρνας τα 110/120 εχει ποιο λιγη καταναλωση μετα τα 120 την πινει δίχως αυριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sakismou είπε

οχι δεν ειναι θέμα οικονομίας, εν γνώση μου το πήρα, απλα να μου πει καποιος προσεγγιστικά πόσο πάει πχ ένα ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονική και μέσα στην πόλη για 2 -3 δρομολόγια την μέρα απόσταση 10λεπτου..

Κουπερ τριπορτο 2021 αυτοματο 136 hp    

8.2 μεσα στην πολη.   Καπου στα 10 εθνικη με  160 200  σταθερα.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sakismou είπε

Καλησπέρα, μόλις αγορασα ένα mini cooper 04. Μπορει να μου πει καποιος καμία λεπτομέρεια για την καταναλώση?

Υπάρχουν ποσα διαφορετικά Μίνι Κούπερ.. βενζίνη? Πετρέλαιο? 1400cc? 1600cc? 1600cc κομπρεσορατο? Δώσε πληροφορίες για να πάρεις απάντηση

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Υπάρχουν ποσα διαφορετικά Μίνι Κούπερ.. βενζίνη? Πετρέλαιο? 1400cc? 1600cc? 1600cc κομπρεσορατο? Δώσε πληροφορίες για να πάρεις απάντηση

Βενζίνη 1.6 115 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakismou είπε

Βενζίνη 1.6 115 

Υπολογιζε γυρω στα 11λ/100χλμ εντός και 8-9λ/100 εκτός ανάλογα το πόδι. Δεν ειναι και το πιο οικονομικό αυτοκίνητο αν το επέλεξες για αυτό τον σκοπό.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lector είπε

Ετσι απλα λετε δημοσιως οτι τρεχετε πανω απο το οριο ταχυτητας...; 🤔

Θα μας καρφωσεις?

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα μας καρφωσεις?

Εγω οχι, ελπιζω εσεις να μην καρφωθειτε απο μονοι σας πουθενα. Ειδικα πανω σε καποιον αθωο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...