Speculoos Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Εμένα ένας συνάδελφος που παίρνει πάνω από τον βασικό μου είπε ότι από ότι του είπε ο λογιστής θα τον πιάσει. Παίρνει πάνω από τον μέχρι τώρα βασικό αλλά κάτω από τον καινούργιο βασικό οποτε θα παίρνει πλέον τον βασικό όπως διαμορφώνεται μετά την αύξηση;
Dimichios Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δεν είμαι λογιστής και διορθώστε με αν κάνω λάθος ΑΛΛΑ όταν μας έδειχναν πως υπολογίζονται οι εισφορές μας κλπ κλπ στον μαθηματικό τύπο έπαιζε ρόλο ο βασικός μισθός για τον υπολογισμό κάποιων ποσοστών στις εισφορές οπότε αν όντως ισχύει αυτός ο τύπος τότε όλοι οι μισθωτοί θα λάβουν κάποια μικρή έως αμελητέα αύξηση στα καθαρά τους έσοδα
EuphangeL Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Dimichios είπε έπαιζε ρόλο ο βασικός μισθός για τον υπολογισμό κάποιων ποσοστών στις εισφορές Δεν παίζει κανένα ρόλο ο βασικός μισθός στις εισφορές. 1
Bitbit Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 είμαι άσχετος με το θέμα απλά μια σκέψη γράφω να μου πείτε τι ισχύει. υποτίθεται (εκτός αν κάνω λάθος) ότι ο μισθός αυξάνεται διότι μειώνονται κάποιες εισφορές. Κάποιες εισφορές μειώνονται, πιθανόν να δίνει και κάτι παραπάνω ο εργοδότης (δε το ξέρω αυτό) και φτάνουμε στα ~700€ Αφού λοιπόν μειώνονται οι εισφορές, δε πρέπει να μειωθούν για όλους; Άρα δε πρέπει να δουν όλοι μια αύξηση έστω και 1€? Μειώνονται οι εισφορές μόνο γι αυτούς που παίρνουν το βασικό;
EuphangeL Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Bitbit είπε υποτίθεται (εκτός αν κάνω λάθος) ότι ο μισθός αυξάνεται διότι μειώνονται κάποιες εισφορές H αύξηση του κατώτατου μισθού από 1/5 δεν έχει να κάνει με μείωση εισφορών. 3
wesker Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε είμαι άσχετος με το θέμα απλά μια σκέψη γράφω να μου πείτε τι ισχύει. υποτίθεται (εκτός αν κάνω λάθος) ότι ο μισθός αυξάνεται διότι μειώνονται κάποιες εισφορές. Κάποιες εισφορές μειώνονται, πιθανόν να δίνει και κάτι παραπάνω ο εργοδότης (δε το ξέρω αυτό) και φτάνουμε στα ~700€ Αφού λοιπόν μειώνονται οι εισφορές, δε πρέπει να μειωθούν για όλους; Άρα δε πρέπει να δουν όλοι μια αύξηση έστω και 1€? Μειώνονται οι εισφορές μόνο γι αυτούς που παίρνουν το βασικό; Όχι, δεν έχει καμία σχέση.
Bitbit Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε H αύξηση του κατώτατου μισθού από 1/5 δεν έχει να κάνει με μείωση εισφορών. 1 λεπτό πριν, wesker είπε Όχι, δεν έχει καμία σχέση. οκ παιδιά, λάθος μου. Θεωρούσα ότι μειώθηκαν κάποιες εισφορές με αποτέλεσμα να έχουν όλοι όφελος, έστω και λίγα €€€ Δηλαδή όλη η αύξηση επιβαρύνει τους εργοδότες;
wesker Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε οκ παιδιά, λάθος μου. Θεωρούσα ότι μειώθηκαν κάποιες εισφορές με αποτέλεσμα να έχουν όλοι όφελος, έστω και λίγα €€€ Δηλαδή όλη η αύξηση επιβαρύνει τους εργοδότες; Όχι. Οι εισφορές παραμένουν ώς έχουν. Οπότε οι εισφορές υπολογίζονται επί του νέου μισθού. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από wesker
filip123go Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Bitbit είπε υποτίθεται (εκτός αν κάνω λάθος) ότι ο μισθός αυξάνεται διότι μειώνονται κάποιες εισφορές. Όχι αυτό δεν ισχύει. Η σκέψη σου όμως είναι σωστή. Εαν ίσχυε, τότε θα ανέβαιναν όλοι οι μισθοί. Είχε γίνει σχετικά πρόσφατα κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από filip123go
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Αν παίρνεις πχ 710 μικτά δεν θα πάρεις άλλη αύξηση; Μόνο όσοι έπαιρναν 660?
wesker Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Αν παίρνεις πχ 710 μικτά δεν θα πάρεις άλλη αύξηση; Μόνο όσοι έπαιρναν 660? Mόνο όσοι αμοιβονταν με τον κατώτατο μισθό
hln3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Αν παίρνεις πχ 710 μικτά δεν θα πάρεις άλλη αύξηση; Μόνο όσοι έπαιρναν 660? Aν παίρνεις 710, θα πάρεις 3 ευρώ αύξηση. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από hln3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα