Cosmonaut21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Επειδή δεν έχω καταλάβει με αυτά που διαβάζω στα διάφορα site όσο το έψαξα, ένας νέος μισθωτός του ιδιωτικού τομέα, θα δει κάποια αύξηση από αυτό το μήνα; Αν ναι, παίζει ρόλο μόνο το ύψος των μικτών απόδοχών ή και η διάρκεια της σύμβασης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
panagiotis54 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 ενας γενικα και αοριστα ειτε ειναι νεος ειτε ειναι 8 πχ χρονια στη δουλεια και παιρνει βασικο, θα δει αυξηση, αν παιρνει 1000 ευρω οχι δεν θα δει διαφορα, αν επαιρνε ενα ποσο πανω απο τον παλιο βασικο αλλα κατω απο τον σημερινο βασικο, θα ανεβει και αυτος στον σημερινο βασικο. η διαρκεια της συμβασης δεν παιζει ρολο.
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Από την εμπειρία σας, αν κάποιος πληρώνεται κάθε 5 του μήνα, θα τον πιάσει η αύξηση? Επίσης ο καθαρός κατώτατος πόσο είναι ακριβώς, 660€? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από TheoAlex50
Cosmonaut21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε ενας γενικα και αοριστα ειτε ειναι νεος ειτε ειναι 8 πχ χρονια στη δουλεια και παιρνει βασικο, θα δει αυξηση, αν παιρνει 1000 ευρω οχι δεν θα δει διαφορα, αν επαιρνε ενα ποσο πανω απο τον παλιο βασικο αλλα κατω απο τον σημερινο βασικο, θα ανεβει και αυτος στον σημερινο βασικο. η διαρκεια της συμβασης δεν παιζει ρολο. Άρα αν έπαιρνε π.χ. 800-1000 π.χ. μικτά που είναι πάνω και από τον παλιό και το νέο βασικό μισθό δε θα δει αύξηση. Ευχαριστώ.
panagiotis54 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 αν πληρωνεται 5 του επομενου για τον προηγουμενο ε φυσικα οχι...αν προπληρωνεσαι το μηνα ολο στις 5 ναι 1
filidonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 εγώ από τους μισούς άκουγα πως θα ανέβουν όλοι οι μισθοί και από τους άλλους μισούς πως αφορά μόνο άτομα που πληρώνονται με τον βασικό. Απ ότι φαίνεται ισχύει το 2ο. Πίστευα ότι κάποιος που παίρνει πχ 750-800€+θα ανέβει και σε αυτόν
hln3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, filidonas είπε εγώ από τους μισούς άκουγα πως θα ανέβουν όλοι οι μισθοί και από τους άλλους μισούς πως αφορά μόνο άτομα που πληρώνονται με τον βασικό. Απ ότι φαίνεται ισχύει το 2ο. Πίστευα ότι κάποιος που παίρνει πχ 750-800€+θα ανέβει και σε αυτόν Γιατί να ανέβει; Ο βασικός μισθός άλλαξε μόνο. Είναι απλά τα πράγματα. Όσοι έπαιρναν σε 8ωρο-πενθήμερο λιγότερα από 713 ευρώ μεικτά, πάνε στα 713 ευρώ μεικτά, αφού απαγορεύεται να πληρωνονται λιγότερο από τον βασικό. Όσοι έπαιρναν 713 μεικτά και άνω καμία μεταβολή λόγω της αύξησης του βασικού. Τα παραπάνω χωρίς τριετίες πάντα.
basilis_k6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, filidonas είπε εγώ από τους μισούς άκουγα πως θα ανέβουν όλοι οι μισθοί και από τους άλλους μισούς πως αφορά μόνο άτομα που πληρώνονται με τον βασικό. Απ ότι φαίνεται ισχύει το 2ο. Πίστευα ότι κάποιος που παίρνει πχ 750-800€+θα ανέβει και σε αυτόν το αφηγημα οτι συμπαρασυρει και τους παραπανω.... Απορω αν το πιστευει κανενας απο αυτους που το λεει, πλην μμε.
filidonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε το αφηγημα οτι συμπαρασυρει και τους παραπανω.... Απορω αν το πιστευει κανενας απο αυτους που το λεει, πλην μμε. το αστείο είναι ότι ρώτησα και άτομο που δουλεύει σε λογιστικό γραφείο (δεν είναι λογιστής αλλά οκ).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Από την εμπειρία σας, αν κάποιος πληρώνεται κάθε 5 του μήνα, θα τον πιάσει η αύξηση? Επίσης ο καθαρός κατώτατος πόσο είναι ακριβώς, 660€? Το πρώτο σκέλος το απάντησαν. Για το άλλο, καθαρά είναι 612,32€.
stelios_2809 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 χρόνια τώρα οποιαδήποτε αύξηση η αλλαγή στον κατώτατο , επιρεάζει μόνο τη συγκεκριμένη κλίμακα , τα επιδόματα κ.ο.κ. ποίος είπε ότι και οι υπόλοιποι μισθοί θα αυξηθούν ? πότε έγινε ξανά αυτό ?
kover Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, hln3 είπε Γιατί να ανέβει; Ο βασικός μισθός άλλαξε μόνο. Είναι απλά τα πράγματα. Όσοι έπαιρναν σε 8ωρο-πενθήμερο λιγότερα από 713 ευρώ μεικτά, πάνε στα 713 ευρώ μεικτά, αφού απαγορεύεται να πληρωνονται λιγότερο από τον βασικό. Όσοι έπαιρναν 713 μεικτά και άνω καμία μεταβολή λόγω της αύξησης του βασικού. Τα παραπάνω χωρίς τριετίες πάντα. τα καθαρά ποσά είναι από τα 713?
Speculoos Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Οι υπόλοιποι μισθοί θα αυξάνονταν μόνο στην περίπτωση που υπήρχε άμεση σύνδεση με τον πληθωρισμό ή/και υπήρχαν αυξήσεις ανά κλαδική συλλογική σύμβαση. Έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια η έννοια της συλλογικής σύμβασης σε όλους τους εργασιακούς τομείς ή είμαι λάθος;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, kover είπε τα καθαρά ποσά είναι από τα 713? Ναι. 612,32€
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε αν πληρωνεται 5 του επομενου για τον προηγουμενο ε φυσικα οχι...αν προπληρωνεσαι το μηνα ολο στις 5 ναι Σε ευχαριστώ φίλε μου. Εγώ ξέρω ότι δεν ξέρουμε το ρωτάμε, κακο δεν είναι.. Τώρα γιατί ο josua ένα παλικάρι γελάει... Τι να πω.. 2 ώρες πριν, filidonas είπε εγώ από τους μισούς άκουγα πως θα ανέβουν όλοι οι μισθοί και από τους άλλους μισούς πως αφορά μόνο άτομα που πληρώνονται με τον βασικό. Απ ότι φαίνεται ισχύει το 2ο. Πίστευα ότι κάποιος που παίρνει πχ 750-800€+θα ανέβει και σε αυτόν Εμένα ένας συνάδελφος που παίρνει πάνω από τον βασικό μου είπε ότι από ότι του είπε ο λογιστής θα τον πιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα