Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, βρήκα από γνωστό μου iPhone 5 32gb σέ καλή λειτουργική κατάσταση στά 70€ αξίζει να το αγοράσω σαν 2η συσκευή;Δεν έχω καθόλου εμπειρία από Apple...

Δημοσ.

40€ και πολλά είναι.

Εάν θέλει και αλλαγή μπαταρίας κανένα 40αρη ακόμα.

Εάν δεν έχεις εμπειρία θα σου φανεί κάπως.

Πάρε ένα και καινούργιο με Android στα 100€ περίπου.

Δημοσ.

Η μπαταρία του είναι σέ καλή κατάσταση τό δίνει μαζί με φορτιστή και καλώδιο, ποίο πολύ θά ήθελα να το αγοράσω για να δω από κοντά το ios.

Δημοσ.

Η υγεία τις μπαταρίες πόσο δηλαδή είναι?

Εάν είναι κάτω από 80% θέλει αλλαγή σίγουρα.

Εάν είναι κοντά στα 80% πάλι κάποια στιγμή θα πρέπει να την αλλάξεις.

Αλλά και πάλι σου λέω ότι τα 70€ που θέλει είναι πολλά.

40€ μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Ή υγεία τής μπαταρίας είναι πάνω από 80,οκ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχεις μήπως στο νου σου κάποια συσκευή έως 70€

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bill27 είπε

Ή υγεία τής μπαταρίας είναι πάνω από 80,οκ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχεις μήπως στο νου σου κάποια συσκευή έως 70€

Κάποιο μτχ xiaomi και του αλλάζεις ρομ

Δημοσ.

Δες αγγελίες στα ίδια λεφτά υπάρχουν 6-6s. Δεν μοιάζει τίποτα ελκυστικό όπως τα λες, άλλοι δίνουν και με καινούργια μπαταρία... 

Δημοσ.

Λοιπόν για νά κλείσω το θέμα πήρα ένα 4Χ 3/32 μτχ στα 45€ αλλά δεν ξέρω νά αλλάζω ρομ.Αλλα θα το ψάξω, ίσως έχετε να προτείνετε κάποια ρομ καί κάποιον οδηγό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, bill27 είπε

Λοιπόν για νά κλείσω το θέμα πήρα ένα 4Χ 3/32 μτχ στα 45€ αλλά δεν ξέρω νά αλλάζω ρομ.Αλλα θα το ψάξω, ίσως έχετε να προτείνετε κάποια ρομ καί κάποιον οδηγό;

Για το Xiaomi καλό διάβασμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25738-Flash-την-Ελληνική-ρομ-σε-redmi-4x-santoni-4-prada-4a-rolex-4pro-markw-για-πρώτη/

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill27 είπε

Xiaomi έτσι; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Xiaomi έτσι; 

Ναι φίλε μου

2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ευχαριστώ

Θα έχει κάποια διαφορά πχ ποίο γρήγορη ή συγκεκριμένη τον? Τώρα έχει miui 11 και είναι το μοντέλο με τον sd435

*ROM

Εμένα θα με ενδιέφερε να τού βάλω ανώτερη έκδοση αντροιντ γιατί τρέχει το 7, και να γίνει ποίο σβέλτο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill27 είπε

Ναι φίλε μου

Ευχαριστώ

Θα έχει κάποια διαφορά πχ ποίο γρήγορη ή συγκεκριμένη τον? Τώρα έχει miui 11 και είναι το μοντέλο με τον sd435

*ROM

Εμένα θα με ενδιέφερε να τού βάλω ανώτερη έκδοση αντροιντ γιατί τρέχει το 7, και να γίνει ποίο σβέλτο

Ρίξε μια ματιά εδώ 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forum.xda-developers.com/f/xiaomi-redmi-4x-roms-kernels-recoveries-other.6958/&ved=2ahUKEwij15TWz8b3AhUHr6QKHSdqCEIQrAIoAXoECAsQAg&usg=AOvVaw21kSvAMCurqfDuWZbsqkmQ

Προσωπικά έχω δοκιμάσει σε android 11,12 το arrow os σε ένα note 7 , ίσως βρεις κάποιο παρόμοιο built στο φόρουμ αυτό , ή μπορείς να βάλεις να δοκιμάσεις μερικά εύκολη διαδικασία είναι αφού ξεκλειδώσεις τον bootloader και εγκαταστήσεις το recovery (aka TWRP ή κάτι παρομοιο)

Δυστυχώς arrow os υπάρχει μόνο σε android 9 και έκδοση χωρίς Google apps (μπορείς να τα βάλεις εσύ αλλιώς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...