stuxnet Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Γεια σας παιδια μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αναβάθμιση μνήμης στο λαπτοπ μου? εχω το παρακάτω λαπτοπ https://liliputing.com/2018/08/xiaomis-launches-new-15-6-inch-mi-notebook-with-8th-gen-intel-chips-nvidia-graphics.html εχω αυτη την έκδοση Intel Core i5-8250U quad-core processor, 4GB of RAM, and NVIDIA’s graphics card with 2GB of dedicated memory. Ανοιξα το καπάκι κ δεν βλέπω πουθενά τις ram.
GATE123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δυστυχώς ο επεξεργαστής και η μνήμη είναι κολλημένα. Μόνο τον SSD αν μπορείς να αλλάξεις. Σε αυτά τα λάπτοπ βγαίνουν διαφορά μοντέλα με μνήμη (4 ή 8 GB κλπ). Εσύ πήρες με τα 4 GB.
Λύση stuxnet Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 μολις το βρήκα ειναι κατω απο το μαύρο καπάκι . Ανεβάζω και φωτογραφία για όποιον εχει το ιδιο θέμα. με ελαφρια πίεση προς τα πάνω αφαιρείται το καπάκι κ μετα βάζετε την μνήμη εως 32gb 1
snik Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία μιας και έχω το ίδιο Laptop και ότι teardown έχω δει στο youtube ειναι με ram κολλημένες πάνω σε μια κεντρική πλακέτα.
stuxnet Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 παιδια παρήγγειλα αλλη μια τεσσάρα, θα ανεβάσω σε λιγες μέρες μολις την περάσω. Σνικ εχεις και εσυ κινεζικο bios?
GATE123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 14 ώρες πριν, snik είπε Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία μιας και έχω το ίδιο Laptop και ότι teardown έχω δει στο youtube ειναι με ram κολλημένες πάνω σε μια κεντρική πλακέτα. Το αυτό.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα