hln3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Το έχω ξαναγράψει. Σύμφωνα με το review του Άρη το MSI τροφοδοτικό έχει υψηλό EMI και τόνισε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί. Που ακριβώς γράφει ότι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί;
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, hln3 είπε Που ακριβώς γράφει ότι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί; Το λέει στο review. 3 ώρες πριν, GJST είπε Πρόταση για εναλλακτική; Corsair RMX, Adata XPG
sharke Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 και αυτο αριστο psu, https://www.skroutz.gr/s/25848472/CoolerMaster-V750-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html
GJST Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, hln3 είπε Είχα γράψει σε άλλο νήμα - βγαίνει καπού στα 1500 αλλά βάζεις 3080 πάνω... Για να βγεις στο budget σου αλλάζεις την 3080 με μια 3070 ή 3060 ti. Aν θες να χωρέσεις ΚΑΙ την οθόνη πας σε 6600 ΧΤ και monitor οπως πάνω αλλα με freesync, οχι g-sync (εχει AOC γύρω στα 300 με freesync) https://www.skroutz.gr/s/33113193/AOC-Q27G2S-EU-IPS-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-χρόνο-απόκρισης-4ms-GTG.html MSI GeForce RTX 3080 10GB ~ 940 eur MSI B450 Tomahawk Max II ~ 70 eur Ryzen 5600 ~ 195 eur 2x8 Ram - 3200 mhz (ballistix) ~ 67 eur MSI MPG A750GF 750W ~ 85 eur Kingston NV1 SSD 1TB M.2 ~ 84 eur Kolink Stronghold ~ 45 eur Ανεμιστηρακια ή ψύξη επεξεργαστή δεν χρειάζεται ή μπορώ να βάλω ο, τι να ναι;
radiohead Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, GJST είπε Ανεμιστηρακια ή ψύξη επεξεργαστή δεν χρειάζεται ή μπορώ να βάλω ο, τι να ναι; Αδερφε μου επειδή δε βγαίνει άκρη κι εσύ μπερδευεσαι νομίζω περισσότερο, συμπλήρωσε αυτή την καημένη τη φόρμα για να γίνει δουλειά. Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . 2
7nisiotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, hln3 είπε Ναι υποστηρίζει, γι'αυτό το ανέφερα. Οθόνη με 3070, κάποια 1440p με high refresh rate, ips, g-sync compatible, πάνω από τα 400 ευρώ ξεκινάνε... Αυτή έχει καλές κριτικές, δεν εχει τύχει να την δω από κοντά https://www.skroutz.gr/s/25725643/Dell-S2721DGFA-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html Αν ξεφεύγεις από budget, εχει LG fhd αναλυση με τα ιδια υπολοιπα χαρακτηριστικά, στα μισά χρήματα περίπου. ή εναλλακτική https://www.skroutz.gr/s/29903770/LG-27GP850-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=account_favorites 1
hln3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 39 λεπτά πριν, GJST είπε Ανεμιστηρακια ή ψύξη επεξεργαστή δεν χρειάζεται ή μπορώ να βάλω ο, τι να ναι; Εχει ψύκτρα μαζί της η cpu και το κουτί έχει 2 ανεμιστήρες ήδη, αν θες βαζεις και άλλους
GJST Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ποσό που διαθέτουμε : 1200-1300€ μόνο για το κουτί Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Ίσως Autocad αλλά μάλλον αδιάφορο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μελλοντικά σίγουρα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι και τα 3 Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηρακλειο Κρήτης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο Windows. Δεν ξέρω όμως τι παίζει με τα 11 1 ώρα πριν, radiohead είπε Αδερφε μου επειδή δε βγαίνει άκρη κι εσύ μπερδευεσαι νομίζω περισσότερο, συμπλήρωσε αυτή την καημένη τη φόρμα για να γίνει δουλειά. Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . 1 ώρα πριν, radiohead είπε Αδερφε μου επειδή δε βγαίνει άκρη κι εσύ μπερδευεσαι νομίζω περισσότερο, συμπλήρωσε αυτή την καημένη τη φόρμα για να γίνει δουλειά. Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχεις δίκιο καλύτερα να τα έχω μαζεμένα και οργανομενα 1
radiohead Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ή εναλλακτική https://www.skroutz.gr/s/29903770/LG-27GP850-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=account_favorites Δες το ένατο μήνυμα 17 λεπτά πριν, GJST είπε Ποσό που διαθέτουμε : 1200-1300€ μόνο για το κουτί Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Ίσως Autocad αλλά μάλλον αδιάφορο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μελλοντικά σίγουρα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι και τα 3 Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηρακλειο Κρήτης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο Windows. Δεν ξέρω όμως τι παίζει με τα 11 Εχεις δίκιο καλύτερα να τα έχω μαζεμένα και οργανομενα Δεν πολυεχει νόημα να σκάσεις 1300 για να το βάλεις σε μια τηλεόραση. Καλύτερα κονσόλα. Τι είδους games παίζεις;
radiohead Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Έτσι για το γμτ, θα σου προτείνω στα 1400 ο,τι πιο οικονομικο και τίμιο θεωρώ σαν σύνολο φουλ κομπλε. Η οθόνη είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή για τα λεφτά που ζητάει. Κατάστημα quickshop, στηνει Κουτί δες από αυτά που έχει οποίο σου αρέσει. Εγώ θα πρότεινα αυτό https://www.quickshop.gr/el/product/ElectronicsN-ELECTRONICS/ComputersN-COMPUTERS/Hardware-ComponentsN-COMPONENTS/PcCasesComponentsN-COMP-CAS/KOLINK-GEKL-076/ Τα υπόλοιπα από orizone store Windows θα κατεβάσεις από άλλο υπολογιστή το media creation tool θα κάνεις την εγκατάσταση και θα πάρεις ένα κλειδακι από εδώ με 1-5€ https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Εντεκαρια ακόμα δε θα έβαζα αλλά αν θες ίδια διαδικασία στικάκι εγκατάσταση και κλειδί https://www.allkeyshop.com/blog/catalogue/search-Windows+11/ 2
nickol-us Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Από χτες έχω "επισκεφτεί" τα γνωστά καταστήματα που στήνουν, κανένα όμως δεν έχει τα πάντα σε πολύ καλές τιμές. Το eshop που θα σε βόλευε λόγω περιοχής, δυστυχώς δεν έχει 6πύρηνους(εφάμιλλους του 5600x) σε καλή τιμη. Ο 12500 που πρότεινε ο hln, είναι ο μοναδικός με νορμάλ τιμή όμως το eshop χωλαίνει τρομερά στις μητρικές σε 1700, οπότε ή θα πάρεις "σαβούρα" ή θα χάσεις το vfm. Στο kavatza βγαίνει πολύ καλή σύνθεση με τον 5600x, σε αρκετά καλή τιμή και με αρκετά καλά κομμάτια, πολύ ανώτερα της πρώτης πρότασης που έθεσες προς συζήτηση. Το κακό της υπόθεσης οτι δεν έχει αυτή τη στιγμή το kavatza κάρτα 3060ti στο υπόλοιπο διαθέσιμο budget. Aν δεν έχεις κόλλημα να πάρεις nvidia ή rtx κάρτα τότε η παρακάτω σύνθεση είναι τρομερά vfm, αν θες να εξαντλήσεις το budget μπορείς να ανεβάσεις κι άλλο την ποιότητα(πχ καλύτερο κουτί ή μεγαλύτερο nvme, ή 2ο ssd) 3
GJST Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, radiohead είπε Δες το ένατο μήνυμα Δεν πολυεχει νόημα να σκάσεις 1300 για να το βάλεις σε μια τηλεόραση. Καλύτερα κονσόλα. Τι είδους games παίζεις; Το μελλοντικά ίσως έπρεπε να το διευκρινίσω καλύτερα με την έννοια ότι τώρα φτιάχνω το κουτί και Νοέμβρη - Δεκέμβρη θα κάνω και την κίνηση για την οθόνη οπότε το έλεγα ότι καλύτερα να έχω το μηχάνημα έτοιμο και να αναβαθμίσω την οθόνη πάρα να χρειαστεί να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών. Παίζω τα πάντα από 2d μέχρι top games. Το ζουμί είναι να φτιάξω κάτι και για 5 χρόνια να μην ξανά ασχοληθώ για αναβάθμιση.
radiohead Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, GJST είπε Το μελλοντικά ίσως έπρεπε να το διευκρινίσω καλύτερα με την έννοια ότι τώρα φτιάχνω το κουτί και Νοέμβρη - Δεκέμβρη θα κάνω και την κίνηση για την οθόνη οπότε το έλεγα ότι καλύτερα να έχω το μηχάνημα έτοιμο και να αναβαθμίσω την οθόνη πάρα να χρειαστεί να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών. Παίζω τα πάντα από 2d μέχρι top games. Το ζουμί είναι να φτιάξω κάτι και για 5 χρόνια να μην ξανά ασχοληθώ για αναβάθμιση. Τοτε η πας στη σύνθεση του συμφορουμιτη από eshop η περιμένεις να φέρει το kavatza που γραφλφει πάνω ο Νικόλας. Εγώ προσπάθησα να σου χωρέσω και περιφερειακά οπότε αγνόησέ τη κρατώντας όμως πληκτρολόγιο ποντίκι οθόνη ως vfm για όταν αποφασίσεις. Σε καθε περίπτωση πάρε δίσκο 1tb με τον 500αρη θα σβήνεις πολύ συχνά για να εγκαταστήσεις νεότερα games. Πλέον ζητάνε πολύ χωρο 1
GJST Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, radiohead είπε Τοτε η πας στη σύνθεση του συμφορουμιτη από eshop η περιμένεις να φέρει το kavatza που γραφλφει πάνω ο Νικόλας. Εγώ προσπάθησα να σου χωρέσω και περιφερειακά οπότε αγνόησέ τη κρατώντας όμως πληκτρολόγιο ποντίκι οθόνη ως vfm για όταν αποφασίσεις. Σε καθε περίπτωση πάρε δίσκο 1tb με τον 500αρη θα σβήνεις πολύ συχνά για να εγκαταστήσεις νεότερα games. Πλέον ζητάνε πολύ χωρο Τέλεια ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας τα έχω κρατήσει όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα