sintalkas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Γεια σας θέλω να βάλω σε ένα μικρό αιρμπνμπ μια 32αρα τηλεόραση αντροιντ ,αν γινεται φουλ hd και με ενσωματωμένη φωνητική αναζήτηση και μπλουτουθ.Τι μου προτείνετε ,ταβάνι έχω τα 230.
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Λογικά μόνο σε F&U ή Turbox θα βρεις αυτό που ζητάς.
sintalkas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Έλεγα για tcl και xiaomi ,δυστυχώς από τις vestel ,έχω απογοητευτεί πολλές ασυμβατότητες και κακή εικονα
1kost1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, sintalkas είπε Έλεγα για tcl και xiaomi ,δυστυχώς από τις vestel ,έχω απογοητευτεί πολλές ασυμβατότητες και κακή εικονα Έχω πάρει πρόσφατα την TCL (40αρα για υπνοδωμάτιο) κ ομολογώ πολύ καλή για τα χρήματα της σε απίστευτο βαθμό. Έχω αφήσει κ κριτικές στο σκρουτζ. Για δίχως απαιτήσεις ιδιαίτερες κ το μόνο μελανό σημείο είναι ότι το τηλεχειριστήριο δεν είναι φωτιζόμενο. Δηλαδή για δευτερεύοντα αρνητικά….
sintalkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ok φίλε μου ποιο μοντέλο πήρες ,έχει ενσωματωμένη φωνητική αναζητηση
1kost1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Πήρα την 40αρα το νέο μοντέλο (αν δεν κάνω λάθος έλεγε κάτι ….60020 ) πολύ εύκολα θα το βρεις στο σκρουτζ . έχει φωνητική αναζήτηση αλλά το τηλεκοντρόλ δεν το υποστηρίζει κ πρέπει να πάρεις ξεχωριστό. Έμενα δεν μου χρειάζεται (είναι τηλεόραση υπνοδωματίου) κ σπάνια μπαίνω μέσα στο ιντερνετ. Είδα ότι υπάρχουν πολλά κατζετ με ένα 20αρικο περίπου που κάνουν όπως λένε την δουλειά συνδεδεμένα πίσω εκεί που μπαίνει το φλασακι. Απλά το τονίζω είναι πολύ σπαστικό επειδή το τηλεχειριστήριο δεν είναι φωτιζόμενο κ επειδή την έχω στο υπνοδωμάτιο πρέπει να ανάβω το φως……
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα