Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον απ' τον κόσμο πλέον για Σμαρτ....οι πιο πολλοί λένε για ισχυρές μάρκες στον χώρο....σαμσουνγκ...lg ktlp....βλέπω λοιπόν ξανά τις grundig που τις φέρνει το infoworld ....ποια η γνώμη σας για αυτές στην σήμερον αγορά....από ότι βλέπω λανσάροντας ως γερμανικές χωρίς ελληνικο μενού......πήρα πρόσφατα από mediamarkt μια Σαμσοουνγκ 55 βγήκε με σπασμένο πάνελ με χίλια ζόρια μου την αντικατέστησαν με lg

Δημοσ.

Θυμαμε κάποτε ήταν σκυλιά σε αντοχή διότι είχα....τώρα σε θέματα αντοχής ποιες μάρκες πιστεύεις υπερτερουν

Δημοσ.

Δυστυχως και εγω αυτο παρατηρω. LG, SAMSUNG, και μετα το απολυτο χαος. Η sony βρισκεται εκτος τοπου και χρονου πλεον.

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι όταν οι τηλεοράσεις βγαίναν χωρίς Σμαρτ....ήταν απλές led.....ήταν φοβερές ούτε κοληματα ούτε τίποτα...θες να γίνει Σμαρτ βάζεις ένα mi box φτάσαμε στο σημείο να νοσταλγούμε led turbox 50....μια horizon που είχα πάρει φθηνή από eshop πάει απροβληματιστα 6 χρόνια μόνο που είχε θέμα η ένταση του ήχου απ' την αρχή(φυσιολογικό για την τιμή που την είχα αγοράσει)....πλέον λέω μακάρι να ξαναβγούν τέτοιες γιατί βλέπω οι εταιρίες κάνουν τσιγκουνιες στα λειτουργικά Σμαρτ....και κάνουν τις τβ προβληματικές......και μας πετάνε οι πωλητές 4k kai uhd kai nanocell ktlp....χωρίς να το υποστηρίζουν τα ελληνικά κανάλια....πότε θα δούμε την Τρέμη και τον Ευαγγελάτο σε 4k???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...