takeanotice Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες πήγα να κάνω repair το office 365 γιατί μου έβγαζε σφάλμα και το έσβησε τελείως. Έπειτα έσβησα κάποια microsoft προγράμματα από τον υπολογιστή μήπως και λειτουργήσει γιατί έβγαζε bug κατά την εγκατάσταση. Πριν είχα εντοπίσει bug (μέσα απο το visual studio σαν debugger) οτι είναι στο kernelbase.dll αρχείο. Αποφάσισα αφού δοκίμασα ότι βρήκα στο google, και έχασα πάρα πολύ ώρα και δεν λυνόταν, να βάλω windows 10 με ISO download (από windows 7 64 bit που έχω), μήπως και λυθεί. Όταν πάω να τρέξω το mediacreationtool μου βγάζει το error 0x80072F8F-0x20000. Έχω δοκιμάσει ότι έχω βρει. Ούτε το office 365 μπορώ να εγκαταστήσω, ούτε σε windows 10 μπορώ να πάω μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Έχω σκανάρει και το pc με antivirus και δεν έχει εντοπίσει κάτι. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Πάρε τα αρχεία σου που έχεις στον δίσκο π.χ. με ένα live cd και κάνε καθαρή εγκατάσταση των win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Το office 365 δεν παιζει πλεον στα 7, οποτε μπορει γι'αυτο να σου βγαζει το σφαλμα. https://docs.microsoft.com/en-us/deployoffice/endofsupport/windows-7-support Για να κατεβασεις το iso των 10 προτιμησε μια σοβαρη εφαρμογη ή σελιδα και οχι το mct της ms. Απο εφαρμογες, μπορουν να στο κατεβασουν το rufus και η εφαρμογη του heidoc, ενω απο σελιδες, αυτη εδω δινει legit και direct link για τα iso της ms. https://tb.rg-adguard.net/public.php 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 error 0x80072F8F-0x20000 = windows security error (can't write to file, read-only found on file or in registry) Ενα σφάλμα που θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά για να δεις από που προέρχεται. Καλή τύχη μ' αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takeanotice Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Θα κάνω εγκατάσταση windows 10 από bios με στικακι σκέφτηκα. Τι λέτε? Αν αγοράσω μια άδεια από εδώ είναι οκ? Αυτές γιατί είναι τόσο φθηνές σε σχέση με την microsoft, ειναι αξιόπιστες? Και αν είναι θα σετάρω ένα στικακι από το site της microsoft? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από takeanotice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Θεωρώ ότι ακόμα γίνονται ενεργοποιήσεις των κλειδιών των 7 σε 10 οπότε το δοκιμάζεις. Κάνε καθαρή εγκατάσταση των 7 και από πάνω πέρνα τα 10 και δες αν μπορείς έτσι να ενεργοποιήσεις τα 10ρια μήπως γλιτώσεις έστω και αυτά τα λίγα που δώσεις για να αγοράσεις ένα κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takeanotice Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Καθαρή εγκατάσταση των 7 μιας και τα έχω ήδη αυθεντικά πως κάνω; παρεμπιπτόντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Αυθεντικά τι έχεις? Και τα win και το κλειδί ή μόνο το κλειδί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2022 στις 10:36 ΠΜ, snbblp είπε error 0x80072F8F-0x20000 = windows security error (can't write to file, read-only found on file or in registry) Ενα σφάλμα που θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά για να δεις από που προέρχεται. Καλή τύχη μ' αυτό... Και εγω ειχα προβλημα με permissions και δεν μπορουσε το Microsoft Store να μου κανει install/updates καποια apps Δοκιμασα τα πάντα (sfc, dism), Windows 10 upgrade ξανα από πάνω (για φρεσκάρισμα), ακόμη και χειροκινητα εντολες μεσω cmd και powershell, τιποτα. Τελικα με το εργαλειο Windows Repair εκαναν reset στα registry και files permissions για τον user account. Και εστρωσε. Ύστερα από αυτό το μαλακισμενο προβλημα, ειπα δεν γαμιεται, και αναβάθμισα στα Windows 11. Ναι ξερω, μαλακια. Αλλα αν δεν μου μαλακιζονταν τα 10αρια, δεν θα τα πειραζα. Ρε Microsoft πατε καλα εκει πέρα? Στα καλά καθούμενα μαμιεται το λειτουργικό σας και δεν έχετε λύση (γιατι δεν ξερετε τι σας γινεται). Η λύση λέγεται Linux ? Για εμένα ακόμη όχι. Ας δούμε πως θα πάει το Steam OS όταν βγει επίσημα. Τότε το συζητάμε. Υπάρχει Linux Mint και Kubuntu (flatpak vs snap) σε VMware virtual machine. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από duffyduck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takeanotice Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Το έλυσα το πρόβλημα. Κατέβασα Belarc advisor για να βρω το κλειδί των windows 7. To βρήκα και έκανα boot usb με windows 10 (μέσα από το site της microsoft) από άλλο pc. Οπότε έκανα εγκατάσταση windows 10. Όταν όμως μου ζήτησε το κλειδί για windows 10 το έβαλα, δεν το δέχτηκε, οπότε διάλεξα να το βάλω αργότερα. Όταν τελείωσε η εγκατάσταση στα activation settings φαίνεται ότι είναι activated with digital license. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα