Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Frag13 είπε

Δεν υπάρχει θέμα αν φθάνουν τα 512gb σε κάποιον η αν δε φθάνουν,  το θέμα είναι οτι απ τη στιγμή που λέει απεριόριστα θα πρέπει να δώσει απεριόριστα.

Ημουν ένα βήμα πριν την αγορά και ευτυχώς που είδα το σχόλιο του valadsk

Τα 512 ήταν με το παλιό πρόγραμμα w.Το νέο είναι απεριόριστο. Από δύο πηγές το επιβεβαίωσα από wind. Εγώ το τσίμπησα

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα θέμα με αυτό το συμβόλαιο που μου το άλλαξαν με το έτσι θέλω (δεν είχα κόφτη και μου έβαλαν, υπάρχει σχετικό τοπικ εδώ) ενώ τους τελευταίους μήνες μου έβγαλαν τον κόφτη, το έχω στα 28€ και καίω 1tb το μήνα χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jackess είπε

Είχα θέμα με αυτό το συμβόλαιο που μου το άλλαξαν με το έτσι θέλω (δεν είχα κόφτη και μου έβαλαν, υπάρχει σχετικό τοπικ εδώ) ενώ τους τελευταίους μήνες μου έβγαλαν τον κόφτη, το έχω στα 28€ και καίω 1tb το μήνα χωρίς πρόβλημα.

Πολύ καλό αυτό,μακάρι να είναι έτσι, φαντάζομαι μετά από καταγγελίες κλπ αναγκαστικά θα το έκαναν στο 1TB ή και παραπάνω.Ετσι μου είπαν και μένα ότι είναι απεριόριστο πλέον.. Αλλά πρέπει να το βλέπουμε με τα μάτια μας,εγώ δεν πιστεύω λόγια ειδικά σε καταστήματα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν γίνεται και εγώ έχω με τα 10gb και μου είπε το παληκαρι μόνο σε νέο αριθμό. 

Κριμα,

Στον δικο μου αριθμο παντως το ειχε βγαλει upgrade μεσα απο την εφαρμογη πριν μερικους μηνες, ριχνε μια ματια που και που

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gherudos είπε

Η ταχύτητα όντως πέφτει στα 6mbit μετά την χρήση των 512GB αλλά με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση στο ξεκλειδώνουν για αλλά 512GB. 

😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Κριμα,

Στον δικο μου αριθμο παντως το ειχε βγαλει upgrade μεσα απο την εφαρμογη πριν μερικους μηνες, ριχνε μια ματια που και που

Το είδα μόλις, 35 λέει. Άρα δεν έχει προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gherudos είπε

Παίδες δουλεύω και στη wind οπότε αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω το πρόγραμμα στα 27€ και είναι όντως απεριόριστο. Απεριόριστο σημαίνει ότι δεν τελειώνει. Η ταχύτητα όντως πέφτει στα 6mbit μετά την χρήση των 512GB αλλά με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση στο ξεκλειδώνουν για αλλά 512GB. 

γραπτώς φαίνεται κάπου; αλλιώς δεν μου λέει τίποτα.

γιατί η ταχύτητα σε μενα ήταν 1Mbps (κεράία Vodafone συνεγκατάσταση με Wind απέναντι από το σπίτι)

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.

Μετά τα 512GB και τα άλλα 512GB που προφανώς είναι υπέρ αρκετά (δεν υπάρχει αμφιβολία ότι 1TB είναι πάρα πολύ) υπάρχει και συνέχεια ; Δηλαδή αν κάποιος χρειαστεί θα μπορεί να έχει σε πλήρη ταχύτητα και άλλα GB ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gherudos είπε

Αν γκρινιάξεις μια φορά στην εξυπηρέτηση σου αφαιρούν τον περιορισμό αν και προσωπικά πιστεύω ότι κανένας δεν θα κατεβάσει πάνω από 512gb από το κινητό του.

Από τη στιγμή που η Wind δεν έχει έξτρα σιμ να μοιράζεις το ίντερνετ αυτό πιστεύω και γω.. Όχι οτι είναι ανέφικτο,αλλά δύσκολο. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το έκανα πέρσι το Νοέμβριο, στο κατάστημα μου είπαν ότι μετά από 100gb πέφτει η ταχύτητα στα 6mbs. Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει να δω τι γίνεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Εγώ πάντως που το έκανα πέρσι το Νοέμβριο, στο κατάστημα μου είπαν ότι μετά από 100gb πέφτει η ταχύτητα στα 6mbs. Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει να δω τι γίνεται. 

Το να κόβει στα 100GB μου φαίνεται λίγο για τα τωρινά δεδομένα των unlimited συμβολαίων.Εκει στα 512 πιστεύω και γω και με ένα τηλέφωνο δεν σε ξανακοβει. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, George6633 είπε

Από τη στιγμή που η Wind δεν έχει έξτρα σιμ να μοιράζεις το ίντερνετ αυτό πιστεύω και γω.. Όχι οτι είναι ανέφικτο,αλλά δύσκολο. 

Μπορείς να βγάλεις twin sim, την έχουμε σαν υπηρεσία απλά έχει πάγιο 5€ έξτρα και δεν δουλεύουν ταυτόχρονα οι κάρτες.

11 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Ναι ίσχυε πέρυσι αυτό, πλέον δεν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gherudos είπε

Μπορείς να βγάλεις twin sim, την έχουμε σαν υπηρεσία απλά έχει πάγιο 5€ έξτρα και δεν δουλεύουν ταυτόχρονα οι κάρτες.

Ναι ίσχυε πέρυσι αυτό, πλέον δεν ισχύει.

Ναι το είχα κάνει αλλά την ακύρωσα γιατί νόμισα ότι είναι δωρεάν όπως στην Cosmote γιατί είχα πολλά χρόνια twin sim και βόλευε,αλλά δεν την θέλω πάντα ώστε να πληρώνω κάθε μήνα...

Δημοσ.
Στις 1/5/2022 στις 2:19 ΜΜ, George6633 είπε

η Cosmote έχει 1TB και λογικά κάπου τόσο και η Vodafone (εκτός και αν κάνω λάθος) λόγω κινδύνου κατάχρησης

Με την κοσμοτε έχει τύχει να κατεβάσω 3 tb σε έναν μήνα δίχως τον παραμικρό περιορισμό

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...