Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα drone ταβάνι τα 1000€, 600€ θα ηταν ιδανική τιμή ή ενδιάμεσα σε αυτές τις τιμές.

Αυτο που θελω ειναι να μπορει να ακολουθεί κινούμενο αυτοκινητο μοτοσυκλέτα και όσο το δυνατόν να μπορεί να αποφύγει εμπόδια, δενδρα, κολώνες κλπ

Η μιση ωρα αυτονομία νομίζω μου είναι υπέρ αρκετή, φαντάζομαι οτι σε αυτές τις τιμές θα αξίζει η κάμερα του.

Υπόψιν δεν εχω καμια εμπειρία απο το άθλημα. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ψαχνω ενα drone ταβάνι τα 1000€, 600€ θα ηταν ιδανική τιμή ή ενδιάμεσα σε αυτές τις τιμές.

Αυτο που θελω ειναι να μπορει να ακολουθεί κινούμενο αυτοκινητο μοτοσυκλέτα και όσο το δυνατόν να μπορεί να αποφύγει εμπόδια, δενδρα, κολώνες κλπ

Η μιση ωρα αυτονομία νομίζω μου είναι υπέρ αρκετή, φαντάζομαι οτι σε αυτές τις τιμές θα αξίζει η κάμερα του.

Ευχαριστώ

Λιγο πολυ ολα (τα σοβαρά) το κανουν αυτο. Κανενα δεν ειναι 100% σε αυτο που θες γιατι υπαρχουν πολλοί παραγοντες. Φαντάζομαι οτι και το dji mini 3 που θα βγει σε λιγες μερες θα εχει τελευταια τεχνολογία πανω στο active track. 

Δημοσ.

Τι Skydio2 είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό που θες.Ξεπερναει βέβαια τα 1000€ που έχεις ταβάνι.Μετα κοίτα για μτχ mavic 2.

Δημοσ.
Στις 30/4/2022 στις 6:02 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Ευχαριστώ

Nikos εχω τεσταρει εδω και Αυστραλια οτι υπαρχει ....... υπαρχουν ομως καποια μειονεκτηματα

ήτοι ένα από αυτά να είσαι μόνος σου γιατί ένα άλλο αυτοκίνητο δίπλα σου μπορεί να το παρασυρει,η μηχανή ,ποδήλατο λόγω όγκου θέλει προσοχή

μετά είναι η ταχυττητα που μπορείς να έχεις για να σε ακολουθεί σωστά υπάρχει όριο..έχω μέχρι 60χιλ δοκιμάσει και δυσκολευονται

ο τρόπος που σε καδραρει το drone μπορει σε μια αυξομειωση της ταχυτητας η ελιγμο να μην προλαβει η να παρασυρθει απο αλλο οχημα

αν ακολουθεί ένα σήμα πομποδέκτη που είναι ποιο σταθερό  δεν σε χνει εύκολα από ένα κάδρο φωτογραφία που απομνημονευει

το πρόβλημα που έχουν οι σενσορες είναι τα σύρματα πχ υψηλή τάση....δεν προλαβαίνουν να τα δουν η δεν τα βλέπουν καθόλου άρα πρέπει να είσαι στα 30 μέτρα ίσως και 40 για να είσαι σίγουρος (δεν έχεις περιθώρια να το κτυπησεις γιατί θα πονέσει οικονομικα

αναφέρω μερικά dji magic pro ,2 kai 3. autel robotics  skydio ,  αλλα οι τιμες τους ειναι τσουχτερες

μια αξιόπιστη λύση είναι το mavic pro  να το βρεις μεταχειρισμενο απο χερι  το βρισκεις γυρω στα 600-700 με μπαταριες εξτρα και ελικες......το εχω 3 χρονια

και ξέρω ότι μέχρι 40 χιλ με ακολουθεί κανονικά μόνο μου για να είμαι 100% σίγουρος,δεν μπλεχω με κίνηση με αλλά ποδήλατα η αυτοκίνητα με 30 μέτρα ύψος δεν εχω

αντιμετωπίσει πρόβλημα,εχω πάει και στα 15 μέτρα αλλά σε ανοικτό πεδίο......αποφεύγει δέντρα σίγουρα και κτίρια αλλά όπως είπα ποιο πάνω δεη σύρματα δεν τα βλέπει παρά μόνο αν παω πολύ σιγά 10 χιλ πχ

oλα αυτα στην επαρχια...γιατι σε πολεις υπαρχουν και παρεμβολες γιαυτο και τα πολλα ατυχηματα και απωλειες drone....οι συχνοτητες ειναι τοσο πολυ φορτωμενες που μπορει να το χασεις σε δευτερολεπτα. τα περισσοτερα δουλευουν στουςς 2.4 και 5.8  

αυταααααα μελέτησε πριν προχωρήσεις γιατί τα βίντεο που ανεβάζουν πολλοί παρασύρουν

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...