waveparticle Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδες οταν κανω αναζητηση σε εναν φακελο μεσω του ενσωματωμενου search των windows 10, μου βγαζει μονο αποτελεσματα αν πατησω μονο ενα γραμμα/αριθμο. Αν βαλω 2 γραμματα/αριθμους και πανω, τοτε δεν βρισκει κανενα αποτελεσμα. (ελληνικοι χαρακτηρες) Η αναζητηση γινεται στους τιτλους και οχι στο περιεχομενο των αρχειων. πχ. αν πατησω αναζητηση με "1", τοτε μου βγαζει καθε τιτλο που ξεκιναει με 1. Αν πατησω αναζητηση με "α", τοτε μου βγαζει καθε τιτλο που περιεχει λεξη που ξεκιναει με α. Αν πατησω αντιστοιχα "11" ή "αβ", δεν εμφανιζει κατι -> no items match our search. Υπαρχει καποια λυση? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από waveparticle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Να υποθέσω ότι υπάρχει αρχείο με αβ ή 11 στο όνομα του, σωστά; Δοκίμασε να πας: Έναρξη - Ρυθμίσεις - Αντιμετώπιση προβλημάτων - Πρόσθετα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων (στο δεξί μέρος, τέρμα κάτω) - Αναζήτηση και ευρετήρια και τρέξε την αντιμετώπιση προβλημάτων ακολουθώντας τις οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntaryl Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 καλησπερα θα προτεινα να χρησιμοποιησεις το everything της Void tools . Αρκετα καλο και γρηγορο καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waveparticle Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, micos000 είπε Να υποθέσω ότι υπάρχει αρχείο με αβ ή 11 στο όνομα του, σωστά; Δοκίμασε να πας: Έναρξη - Ρυθμίσεις - Αντιμετώπιση προβλημάτων - Πρόσθετα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων (στο δεξί μέρος, τέρμα κάτω) - Αναζήτηση και ευρετήρια και τρέξε την αντιμετώπιση προβλημάτων ακολουθώντας τις οδηγίες. Το εχω κανει, δεν αλλαζει κατι. Αν κανω αντιγραφη τον φακελο στο ντεσκτοπ (τωρα βρισκεται εντος 5-6 αλλων φακελων), και ψαξω πχ. το "αβ" το βρισκει. Μετα αν κανω αναζητηση στον ιδιο φακελο στην κανονικη του θεση (δηλαδη αυτον που βρισκεται εντος αλλων 5-6 φακελων), τα βρισκει και εκει. Αν σβησω τον αντεγραμμενο φακελο του ντεσκτοπ, σταματαει να τα βρισκει... Αβυσσος η ψυχη των windows! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από waveparticle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει καμιά περίπτωση ο συνολικό αριθμός των χαρακτήρων του path μαζί με το όνομα των αρχείων να ξεπερνάει τους 255; Αν ναι, παρακάτω οι οδηγίες για να ενεργοποιήσεις το long path support στα 10. Αναφορά σε κείμενο 4.3 Ενεργοποίηση Windows Long Path στα Windows 10 Πάτα WINDOWS+R και δώσε regedit και ENTER Πήγαινε στο κλειδί Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem Στο δεξί μέρος αν έχει μια dword που ονομάζεται LongPathsEnabled με τιμή 0 (μηδέν). Άλλαξε την σε 1 Αν δεν έχει, κάνε δεξί κλικ στο δεξί μέρος (σε κενό σημείο) και κάνε Δημιουργία->Τιμή DWORD (32) bit και δώσε της την τιμή 1 Κλείσε τον επεξεργαστή της registry. Αν όχι, μπορεί τότε κάποιος ανώτερος φάκελος να έχει τίποτα περίεργα σύμβολα που να μπερδεύει την αναζήτηση. Δοκίμασε να μετονομάσεις κάποιους φακέλους παραπάνω σε πιο απλά ονόματα και δες αν στρώσει. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Με την αναζητηση των 10 εχω παρατηρησει κι εγω καποια κουλα παντως. Καποιες φορες αν βαλω τμημα λεξης που υπαρχει σε ονομα αρχειου δεν το βρισκει (ενω υπαρχει), αλλα αν βαλω ολοκληρη τη λεξη το βρισκει. Πχ. αν εχω ενα αρχειο "faithless - insomnia.mp3" και βαλω αναζητηση faith δε θα το βρει, αλλα αν βαλω αναζητηση faithless θα το βρει. Και αυτο δε συμβαινει παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waveparticle Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, micos000 είπε Υπάρχει καμιά περίπτωση ο συνολικό αριθμός των χαρακτήρων του path μαζί με το όνομα των αρχείων να ξεπερνάει τους 255; Αν ναι, παρακάτω οι οδηγίες για να ενεργοποιήσεις το long path support στα 10. Αν όχι, μπορεί τότε κάποιος ανώτερος φάκελος να έχει τίποτα περίεργα σύμβολα που να μπερδεύει την αναζήτηση. Δοκίμασε να μετονομάσεις κάποιους φακέλους παραπάνω σε πιο απλά ονόματα και δες αν στρώσει. ευχαριστω φιλε μου! ειναι ηδη 1 τι να πω, δεν βγαζω ακρη. Εκανα παλι αντιγραφη τον φακελο στο ντεσκτοπ, και τωρα τα βρισκει μονο στο ντεσκτοπ και οχι στον αρχικο φακελο, ενω πριν τα εβρισκε και στον αρχικο φακελο. Τραγελαφικες καταστασεις! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από waveparticle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πιστεύω ότι κάτι γίνεται με την βάση δεδομένων του search. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Φτιάχνεις μια δομή ( πχ temp αρχεία εικόνες dw κλπ)στον ssd σου που βάζεις τα αρχεία σου σε φακέλους και ψάχνεις με το win explorer search, χωρίς βασική δομή θα έχεις πάντα θέματα Άσε που το βάζεις να ψάχνει όλο τον σκληρό κάθε φορά Και το desktop δεν είναι λύση γιατί πιάνει μεγάλο χώρο στην μνήμη χωρίς λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Aris_ είπε Φτιάχνεις μια δομή ( πχ temp αρχεία εικόνες dw κλπ)στον ssd σου που βάζεις τα αρχεία σου σε φακέλους και ψάχνεις με το win explorer search, χωρίς βασική δομή θα έχεις πάντα θέματα Άσε που το βάζεις να ψάχνει όλο τον σκληρό κάθε φορά Και το desktop δεν είναι λύση γιατί πιάνει μεγάλο χώρο στην μνήμη χωρίς λόγο ή στελνεις email στην microsoft να σε δωσει τα αρχεια σου. καλο εεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waveparticle Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Aris_ είπε Φτιάχνεις μια δομή ( πχ temp αρχεία εικόνες dw κλπ)στον ssd σου που βάζεις τα αρχεία σου σε φακέλους και ψάχνεις με το win explorer search, χωρίς βασική δομή θα έχεις πάντα θέματα Άσε που το βάζεις να ψάχνει όλο τον σκληρό κάθε φορά Και το desktop δεν είναι λύση γιατί πιάνει μεγάλο χώρο στην μνήμη χωρίς λόγο Τι εννοεις φιλε μου? Τι ειδους δομη δηλαδη? Αυτη την στιγμη εχω εναν φακελο που εχω υποφακελους με αρχεια. Τι πρεπει να κανω δηλαδη? Το search ψαχνει μονο στον φακελο που εχω ανοιξει, οποτε αυτο δεν ειναι το καλυτερο που κανω? Παρολαυτα δεν λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Αν θέλεις, υπάρχει και το Everything που κάνει indexing σε όποιον ή όποιους φάκελο/φάκελους του ορίσεις και η αναζήτηση του είναι ταχύτατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 3/5/2022 στις 8:21 ΜΜ, waveparticle είπε Τι εννοεις φιλε μου? Τι ειδους δομη δηλαδη? Αυτη την στιγμη εχω εναν φακελο που εχω υποφακελους με αρχεια. Τι πρεπει να κανω δηλαδη? Το search ψαχνει μονο στον φακελο που εχω ανοιξει, οποτε αυτο δεν ειναι το καλυτερο που κανω? Παρολαυτα δεν λειτουργει. Η αναζήτηση των Windows ποτέ δε λειτούργησε σωστά, είναι ανίκανοι εκεί στην MS. Βάλε το Everything να δεις τι σημαίνει αναζήτηση, θα μείνεις με το στόμα ανοικτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 γούγλαρε την φράση Rebuild Search Index Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα