panagiotis1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω το πολυμπριζο της φωτογραφίας για να το χρησιμοποιήσω ως εξής: Παροχή ρεύματος μέσω της μιας θύρας usb για το zte mu5001 Παροχή ρεύματος για εκτυπωτή Φόρτιση κινητών μέσω της δεύτερης θύρας usb. Παροχή ρεύματος για ρούτερ xiaomi ή για οτιδήποτε άλλο προκύψει Πιστεύετε ότι είναι οκ; Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρολογικά. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από panagiotis1988
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Εγω παντως δεν θα το χρησιμοποιούσα για το κινητό μου. 2
panagiotis1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγω παντως δεν θα το χρησιμοποιούσα για το κινητό μου. Για τα υπόλοιπα;
nik187 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Έχω πάρει 2 PowerCube και δεν μου έχουν βγάλει κάποιο πρόβλημα. https://www.skroutz.gr/s/10206286/Allocacoc-Original-PowerCube-4-Θέσεων-με-2-USB-Χωρίς-Καλώδιο-Γκρι-1202GY-DEOUPC.html
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Για τα υπόλοιπα; Ποια υπολοιπα το πολυπριζο; υπαρχουν και πολύ καλύτερα. Γενικα αυτο που παρέθεσες δεν αξιζει
skfn Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Για να πάρεις σωστή απάντηση , για την ποιότητα και σταθερότητα των 5V , θα πρέπει να δεις το κύκλωμα του μετασχηματιστή εσωτερικά και να μετρήσεις αν είναι σωστό το ρεύμα, δηλαδή σωστή τάση και αν μπορεί να δώσει την ένταση που γράφει. * στην περιγραφή λέει ότι βγάζει 3000mA και πάνω γράφει 2100mA!!!.Δεν μοιάζει υπεύθυνο αυτό ! Η μάρκα δεν το εγγυάται. Καλλίτερα ανεξάρτητο και «επώνυμο»μετασχηματιστή. Δεν παίζουμε με το ρεύμα! 2
Λύση kostas_anes Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Λύση Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός εδώ. Τα 500W που αντέχει το πολύπριζο, ΔΕΝ φτάνουν για εκτυπωτή, ειδικά για laser. Έχουν θερμαντικά στοιχεία που φτάνουν και τα kW! Επίσης δεν νομίζω να αντέξει κινητό και ρούτερ κτλ. Έστω ότι το ρούτερ τραβάει 1A, το κινητό για φόρτιση θέλει τουλάχιστον άλλα 2, τα οποία δεν επαρκούν. Μετά είναι το θέμα ποιότητας της τάσης, που νομίζω δεν θα είναι και η καλύτερη. Πάρε ένα κανονικό πολύπριζο και το κινητό φόρτιζέ το αποκλειστικά μέσω του φορτιστή του! 2
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, kostas_anes είπε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός εδώ. Τα 500W που αντέχει το πολύπριζο, ΔΕΝ φτάνουν για εκτυπωτή, ειδικά για laser. Έχουν θερμαντικά στοιχεία που φτάνουν και τα kW! Επίσης δεν νομίζω να αντέξει κινητό και ρούτερ κτλ. Έστω ότι το ρούτερ τραβάει 1A, το κινητό για φόρτιση θέλει τουλάχιστον άλλα 2, τα οποία δεν επαρκούν. Μετά είναι το θέμα ποιότητας της τάσης, που νομίζω δεν θα είναι και η καλύτερη. Πάρε ένα κανονικό πολύπριζο και το κινητό φόρτιζέ το αποκλειστικά μέσω του φορτιστή του! Ηλεκτρολόγε Μηχανικε εχεις μπερδέψει τα αμπέρ και τα watt των 230 με τα αμπερ και τα watt των χαμηλών τάσεων😂
kostas_anes Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ηλεκτρολόγε Μηχανικε εχεις μπερδέψει τα αμπέρ και τα watt των 230 με τα αμπερ και τα watt των χαμηλών τάσεων😂 2.1A στα 5V μαξ, το παιδί χρειάζεται 3-3.5. 500W στην πρίζα αναφέρει, τώρα αν είναι στην μία από τις 2 ή συνολικά, δεν αναγράφεται κάπου. Σε αυτά για λόγους ασφαλείας, πάντα πας με το χειρότερο σενάριο. Αλλος ειναι μπερδεμενος μαλλον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Εγώ πάλι βλέπω να λέει για 16Α και μετά μέγιστη σύνδεση 500W και τρομάζω...με 16Α δεν θα έπρεπε να μπορεί να σηκώσει 3,5KW; Αν σηκώνει μόνο 500, τι 16Α λέει;
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι σαν τα τροφοδοτικά υπολογιστή που σου λένε 470W (με sticker) αλλά στο όνομα του προϊόντος και κάτω από το sticker αναφέρει τα πραγματικά Watt. Αν είσαι λίγο ψυλλιασμένος μπορεί και να το καταλάβεις. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Τέρης Α. 1
kostas_anes Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Εγώ πάλι βλέπω να λέει για 16Α και μετά μέγιστη σύνδεση 500W και τρομάζω...με 16Α δεν θα έπρεπε να μπορεί να σηκώσει 3,5KW; Αν σηκώνει μόνο 500, τι 16Α λέει; Γι αυτό αναφέρω και πάνω, σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα παίρνεις το μικρότερο νούμερο, για να είσαι σίγουρος. Η καλύτερη λύση είναι να δώσεις 3-5€ παραπάνω και να πας σε κάτι πιο σίγουρο, για να μην χρειάζεται να παίζεις κορώνα γράμματα. 1
triplex1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 φορτιστη δεν εχει το κινητο του φιλου και θελει πολυμπριζο? Παρε εναν κανονικο φορτιστη αν δεν εχεις
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Γι αυτό αναφέρω και πάνω, σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα παίρνεις το μικρότερο νούμερο, για να είσαι σίγουρος. Η καλύτερη λύση είναι να δώσεις 3-5€ παραπάνω και να πας σε κάτι πιο σίγουρο, για να μην χρειάζεται να παίζεις κορώνα γράμματα. Εννοείται το μικρότερο νούμερο θα πάρεις, απλά αναφέρω το παράδοξο του πράγματος για να δείξω ότι τα 16Α είναι μούφα κι ότι αυτό το πράγμα έχει (πολύ) αμφίβολη ποιότητα!
ilias78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω μια ερώτηση σχετικά με τα πολυμπριζα. Ένα επώνυμο πολυμπριζο ασφαλείας, στην περίπτωση που έχει φάει πτώσεις ρεύματος, χρειάζεται ποτέ να αντικατασταθεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα