DanteMustDie Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας,πριν 6 μήνες μήνες έχασα τον πατέρα μου εν υπηρεσία στην πυροσβεστική,γίνεται ΕΔΕ αυτή την στιγμή και θα βγει ενακα αυτής οπότε θα μπορώ να μπω εγώ στην υπηρεσία,οι ερωτήσεις που θα ήθελα να λύσω είναι οι εξής εάν γνωρίζεται: 1) ποσο περίπου κάνει να βγει το πόρισμα της ΕΔΕ. 2) έχω πτυχίο οικονομικών από πανεπιστήμιο,θα μπορούσα να μπω απευθείας ως υποπυραγός (αξιωματικός γενικά) όπως έχω διαβάσει σε κάτι forum μιας και στην τελική είμαι ιδιώτης ή μπαίνουν μόνο με προκήρυξη και μετά από εξετάσεις ανά ειδικότητα; ευχαριστω για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από DanteMustDie
velociraptoras Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 αρχικα συλλυπητήρια για τον πατέρα σου. η δική σου περίπτωση είναι πολύ σπάνια και μονο καποιος που εργαζεται σε αρμόδια υπηρεσία της Πυροσβαστικής ή εχει κανει χρήση αυτού του δικαιώματος θα μπορουσε να απαντήσει. μπες σε φορουμ σωματων ασφαλειας ή στο σαιτ της πυροσβεστικής
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, DanteMustDie είπε 1) ποσο περίπου κάνει να βγει το πόρισμα της ΕΔΕ Δεν υπάρχει στάνταρ. 37 λεπτά πριν, DanteMustDie είπε 2) έχω πτυχίο οικονομικών από πανεπιστήμιο,θα μπορούσα να μπω απευθείας ως υποπυραγός (αξιωματικός γενικά) όπως έχω διαβάσει σε κάτι forum μιας και στην τελική είμαι ιδιώτης ή μπαίνουν μόνο με προκύρηξη και μετά από εξετάσεις ανά ειδικότητα; Όταν βγει προκήρυξη, παίρνεις πολλά μόρια ώστε να προσληφθείς σχεδόν σίγουρα. Για περισσότερες πληροφορίες όπως αναφέρθηκε ρωτάς σε αρμόδιο φόρουμ ή στην υπηρεσία. Συλληπητήρια.
DanteMustDie Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά. Έχω ψάξει αλλά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο όπως είπες είναι λίγο σπάνια περίπτωση και είπα μήπως βρω κάτι εδώ. Βρήκα μόνο ότι έχω το δικαίωμα να μπω αλλά δεν βρήκα εάν μπορώ να μπω ως κάτι ανώτερο από πυροσβέστης ή το πόσο παίρνει να γίνει. Αισθάνομαι άσχημα να πάρω εγώ η αλήθεια είναι γιατί ενώ πάντα ήθελα να μπω στην υπηρεσία(κάτω από διαφορετικές συνθήκες) δεν θέλω να φανεί πως πάω να εκμεταλλευτώ αυτό το γεγονός.Όσα τηλέφωνα και συνομιλίες έχουν γίνει έχουν γίνει από αυτούς προς εμένα για να μπω γιατί θέλουν να τον τιμήσουν και οι ίδιοι απλά ίσως φανεί κάπως εάν κάνω αυτές τις ερωτήσεις τόσο νωρίς. οι προκηρύξεις που παίρνεις μόρια στην περίπτωση μου είναι για μάχιμος/οδηγός πυροσβέστης,μια παρόμοια περίπτωση που ξέρω με εμένα πήραν τον γιο του τηλέφωνο,έστειλε ότι χαρτιά χρειαζόντουσαν και τον πήραν αμέσως χωρίς προκήρυξη. Αλλά δεν ξέρω εάν είχε κάποιο πτυχίο να χρησιμοποιήσει το παιδί όπως εγώ γιαυτο το ψάχνω λιγάκι. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από DanteMustDie
velociraptoras Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, DanteMustDie είπε Ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά. Έχω ψάξει αλλά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο όπως είπες είναι λίγο σπάνια περίπτωση και είπα μήπως βρω κάτι εδώ. Βρήκα μόνο ότι έχω το δικαίωμα να μπω αλλά δεν βρήκα εάν μπορώ να μπω ως κάτι ανώτερο από πυροσβέστης ή το πόσο παίρνει να γίνει. Αισθάνομαι άσχημα να πάρω εγώ η αλήθεια είναι γιατί ενώ πάντα ήθελα να μπω στην υπηρεσία(κάτω από διαφορετικές συνθήκες) δεν θέλω να φανεί πως πάω να εκμεταλλευτώ αυτό το γεγονός.Όσα τηλέφωνα και συνομιλίες έχουν γίνει έχουν γίνει από αυτούς προς εμένα για να μπω γιατί θέλουν να τον τιμήσουν και οι ίδιοι απλά ίσως φανεί κάπως εάν κάνω αυτές τις ερωτήσεις τόσο νωρίς. μην αισθάνεσαι ασχημα, δεν ειναι εκμετάλλευση. ο πατερας σου εφυγε προσπαθωντας να σωσει ανθρωπους, ειναι το λιγότερο που μπορουν να κάνουν για να τον τιμήσουν. Αφού σε ενδιαφέρει το αντικείμενο οταν έρθει η ωρα κανεις και τις ερωτήσεις.
dionisis1925 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DanteMustDie είπε Καλησπερα σας,πριν 6 μήνες μήνες έχασα τον πατέρα μου εν υπηρεσία στην πυροσβεστική,γίνεται ΕΔΕ αυτή την στιγμή και θα βγει ενακα αυτής οπότε θα μπορώ να μπω εγώ στην υπηρεσία,οι ερωτήσεις που θα ήθελα να λύσω είναι οι εξής εάν γνωρίζεται: 1) ποσο περίπου κάνει να βγει το πόρισμα της ΕΔΕ. 2) έχω πτυχίο οικονομικών από πανεπιστήμιο,θα μπορούσα να μπω απευθείας ως υποπυραγός (αξιωματικός γενικά) όπως έχω διαβάσει σε κάτι forum μιας και στην τελική είμαι ιδιώτης ή μπαίνουν μόνο με προκύρηξη και μετά από εξετάσεις ανά ειδικότητα; ευχαριστω για τον χρόνο σας. https://www.fireservice.gr/documents/20184/1114326/6Β+Προκήρυξη+ΠΤΥΧ+2021+ΨΥ+ΜΕ+ΑΔΑ+-.pdf/9e5d4e4d-2df3-4387-940c-cb95774a58b2 https://www.fireservice.gr/documents/20184/2781204/3+ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ++ΕΜΟΔΕ+2022+ΨΥ+ΑΔΑ.pdf/994769a7-5fb0-40ad-8e7e-24d2bec7ff5a Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες προκηρύξεις του ΠΣ , δεν βλέπω κάτι για την περίπτωση σου , στην αστυνομία και στις προκηρύξεις των Ειδικών Φρουρών έδινε σημαντικά μόρια για τεκνό προσωπικού που τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά τη εκτέλεση του καθηκόντος. Η μοναδική προκήρυξη που θυμάμαι της Πυροσβεστικής να δίνει και αυτή σημαντικά μόρια είχε βγει το 2011 http://www.avdera.gr/images/033/pyrosvestikh_prokyrixi_4000_2011.pdf , μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις ο ίδιος με το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. Συλλυπητήρια. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από dionisis1925
DanteMustDie Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ νασαι καλά. Ναι και εγώ την πρώτη προκήρυξη είχα δει που λέει για πτυχιούχους δηλαδή να μπω ως οικονομικός,γενικά τις προϋποθέσεις που αναφέρει τις καλύπτω γιαυτο και έχω την απορία αν μπορώ να μπω κατευθείαν ως αξιωματικός λόγω πτυχίου στην περίπτωση μου απευθείας χωρίς να έχει κάποια προκήρυξη αυτή την στιγμή γιατί αυτούς τους 150 νομίζω ότι τους όρκισαν. Αλλιώς μπαίνω ως πυροσβέστης αλλά νομίζω πως γίνεται απευθείας πρόσληψη και όχι με προκήρυξη γιατί μπαίνεις μόνιμος και όχι εποχιακός, 7 έτους υποχρέωσης και τέτοια. το 2020 που είχα κάνει τα χαρτιά μου για εποχιακός είχα δει και εγώ ότι δίνει μόριο εάν έχει τραυματιστεί θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Λογικά ναι το να πάρω τηλέφωνο θα μου λύσει τις απορίες μου απλα είπα να ρωτήσω και εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα