Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Αυτή τη στιγμή έχω το εξής σύστημα:

AMD FX 8350, 2*8gb 1866MHz DDR3, Gigabyte 990xa-ud3h (με beta bios που δεν υπαρχει στη σελίδα για να αντιμετωπίσει spectre κλπ) και XFX radeon rx 580 8gb

Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο τον Ryzen 3700x, μητρική την gigabyte aorus b550 elite v2 και 2*8gb ddr4 3200MHz.

Να το κάνω ή να περιμένω το socket am5 μήπως και πέσουν οι τιμές στα παλιότερα συστήματα?

Δημοσ.

Παρε ενα ετοιμο που εχω αν σε κανει με 3600xt  γιατι σε κοβω για overclockάκια

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν μας λες 2 σημαντικές πληροφορίες.

Ποιά η χρήση που θες να κάνεις;

Πόσο περιμένεις να βρεις τον 3700x;

Τι budget έχεις;

Γύρω στα 350-400 βγαίνουν όλα μαζί όπως τα έχω βρει. Gaming και web browsing κυρίως.

7 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Θα γίνουμε και καφετζούδες στο τέλος.

Φίλε δε ζήτησα να μου πεις το φλιτζάνι, ούτε να προβλέψεις το μέλλον. Μια άποψη ζήτησα επειδή έχω βρει τον επεξεργαστή σε καλή τιμή και δεν αλλάζω κάθε χρόνο σύστημα. Αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στη συζήτηση δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, balthazor4ever είπε

Γύρω στα 350-400 βγαίνουν όλα μαζί όπως τα έχω βρει. Gaming και web browsing κυρίως.

Φίλε δε ζήτησα να μου πεις το φλιτζάνι, ούτε να προβλέψεις το μέλλον. Μια άποψη ζήτησα επειδή έχω βρει τον επεξεργαστή σε καλή τιμή και δεν αλλάζω κάθε χρόνο σύστημα. Αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στη συζήτηση δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι.

Δεν ζήτησες να σου πούμε αν βρήκες τον 3700Χ σε καλή τιμή αλλά να σου πούμε τι να κάνεις. Αφού δεν ξέρεις λοιπόν εσύ τι να κάνεις τότε εμείς τι να σου πούμε? Καφετζούδες λοιπόν δεν είμαστε για να ξέρουμε αν θα πέσουν οι τιμές ή όχι.

Δημοσ.

Με 350-400 γιατί να μην πας σε 5600x;

Όλα καινούργια εκεί θα σου βγουν και ο 5600x είναι κατά πολύ καλύτερος σε gaming και καθημερινές εργασίες από τον 3700x

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Με 350-400 γιατί να μην πας σε 5600x;

Όλα καινούργια εκεί θα σου βγουν και ο 5600x είναι κατά πολύ καλύτερος σε gaming και καθημερινές εργασίες από τον 3700x

Στην τιμη αυτη ειναι και μητρικη και μνημες. Οχι μονο ο επεξεργαστης

Δημοσ.
11 ώρες πριν, balthazor4ever είπε

Καλημέρα!

AMD FX 8350, 2*8gb 1866MHz DDR3, Gigabyte 990xa-ud3h (με beta bios που δεν υπαρχει στη σελίδα για να αντιμετωπίσει spectre κλπ) και XFX radeon rx 580 8gb

Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο τον Ryzen 3700x, μητρική την gigabyte aorus b550 elite v2 και 2*8gb ddr4 3200MHz.

Να το κάνω ή να περιμένω το socket am5 μήπως και πέσουν οι τιμές στα παλιότερα συστήματα?

τωρα υπαρχουν καλες ευκαιριες σε νεες κ μεταχειρισμενες καρτες.

νεο πισι τί να το κανεις ,αν δωσεις πχ 300ευρω να καθεται με την 580?

αν ομως παρεις μια 6600 νεα ή παλια 1080 στα 300, ειναι σουπερ 

με 200ευρω μπορεις να βρεις 1070

Δημοσ.
Στις 30/4/2022 στις 10:26 ΠΜ, balthazor4ever είπε

Καλημέρα!

Έχω ακριβώς το ίδιο σύστημα που σκέφτεσαι να φτιάξεις αν θες κάτι να δοκιμάσω πάνω σε αυτό και να σου πω τα αποτελέσματα πες μου.

Όπως και να χει όμως σίγουρα η τιμή στα 350-400 σε είναι σε καμία περίπτωση ευκαιρία αφού μπορείς να βρεις παρόμοια και καλύτερα στην ίδια τιμή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...