lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Φυσικά και γίνεται εκ των προτέρων. Πότε ήθελες να γίνει? Γι' αυτό και διαβάζουμε τι υπογράφουμε. Εσύ προφανώς υπογράφεις πρώτα όπου να ναι και μετά διαμαρτύρεσαι, συμπέρασμα που βγαίνει από τα γραφόμενά σου. Τι εκβιασμούς γράφεις? δεν έχει νόημα να απαντήσω αν χρησιμοποιείς ακραίες ορολογίες χωρίς βάση. Τι διαμαρτυρια δηλαδη να γινει εκ των προτερων (εκτος απο το παζαρι που ειπαμε); Να τους πεις να αλλαξουν ορους του συμβολαιου πριν το υπογραψεις; Αστεια λεμε τωρα; Ο εκβιασμος ειπαμε ηδη ποιος ειναι, διαβασε το προηγουμενο ποστ μου γιατι μαλλον σου διεφυγε, εισαι αρκετα οξυδερκης για να μην το καταλαβες.
hln3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, ventic139 είπε Παρόλα αυτά το διαβασα για ακριβώς αυτό το λόγο να μην με πιάσουν κότσο αλλά όπως λες είναι κομμένα ραμμένα στα μέτρα τους. Λες και θα αλλάξει την νομοθεσία της η wind επειδή εγώ απαιτώ 100 όπως υπογράψω κιόλας. Το ζήτημα είναι ότι θέμα δεν υπήρχε εξαρχής άρα δε το δέχομαι αυτό που λένε και θα κάνω το αδύνατο δυνατό να αποζημιωθώ είτε με φτιάξιμο της γραμμής είτε με μείωση καθώς μας δουλεύουν και εμείς το τρώμε. Το καρτέλ όπως λες πρέπει να σταματήσει. To ότι κάποιος με τα 100 mbps δεν πιάνει 100 δεν σημαίνει πως το πακέτο του είναι άχρηστο - αν π.χ πιάνει 10 upload και χρειαζεται αυτό το 10 upload τότε προφανώς το πακέτο με τα 60/10 είναι καλύτερα από ένα 50/5. Αυτό σχετικά με το γιατί μπορεί να πωλείται ένα τέτοιο πακέτο Τώρα αν κάποιος καλύπτεται με 5 upload, σε μια τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρει το 50/5 με την αντίστοιχη τιμολόγηση.
jtkar Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Αυτο που λετε ολοι για το εαν διαβασες το συμβολαιο κτλ θελω να μου πει ποια εταιρεια εχει και εαν αυτος το εχει διαβασει. Ολες οι εταιρειες εχουν δικλείδες που σε δενουν Σε ολες μα ολες σου λενε για μεγιστη και για ελαχιστη. Εκτός εαν φτανει οπτικη ινα.εαν εισαι τυχερος στην περιοχη σου και 24 να εχεις πιανεις 24. Ο ΟΤΕ κανει τις μεγαλυτερε λαμογιες. Αυτος διαχειριζεται τα καφαο και αυτος παιζει με τα ζευγη που σε συνδεουν. Κανουν οτι γουσταρουν. Εξυπηρετουν αμεσα μονο τους δικους τους πελατες και με ευκολια μπορουν να σε κάνουν να απογοητευτεις απο τις αλλες εταιρειες. Εμενα πχ στην Nova μου ειπαν θα ποιανεις ανετα μεχρι 95 για να με παρουν πελατη αφου εκανε ελεγχο γραμμη η vodafone που ειμαι πελατης αρκετα χρονια και εχω ανοιξει πανω απο 15 βλαβες για ταχυτητα στην 50αρα γραμμη που ειπε οτι μου δινει εγγυημενα μονο 75 και αντί για αναβαθνιση μου προτινε μειωση παγιου. Πως γίνεται αυτο;Ιδιο καφαο ειναι στο οποίο ειναι με οπτικη ινα! Οσο η διαχειριση δικτυου ανοικει στο ΟΤΕ και οχι σε ανεξαρτητο οπως πχ το Δικτυο του ρεύματος αυτα θα εχουμε.
ventic139 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, hln3 είπε To ότι κάποιος με τα 100 mbps δεν πιάνει 100 δεν σημαίνει πως το πακέτο του είναι άχρηστο - αν π.χ πιάνει 10 upload και χρειαζεται αυτό το 10 upload τότε προφανώς το πακέτο με τα 60/10 είναι καλύτερα από ένα 50/5. Αυτό σχετικά με το γιατί μπορεί να πωλείται ένα τέτοιο πακέτο Τώρα αν κάποιος καλύπτεται με 5 upload, σε μια τέτοια περίπτωση καλύτερα να πάρει το 50/5 με την αντίστοιχη τιμολόγηση. Χρησιμοποιώ όγκο δεδομένων καθημερινά μιας κι δουλεύω σπίτι με πολλά μίτινγκ κτλπ κι θέλω να έχω η καλύτερη δυνατή σύνδεση. Όταν έπεσα στα 60 ένιωσα τη διαφορά από τα 100 το μόνο σίγουρο … 1 λεπτό πριν, jtkar είπε Αυτο που λετε ολοι για το εαν διαβασες το συμβολαιο κτλ θελω να μου πει ποια εταιρεια εχει και εαν αυτος το εχει διαβασει. Ολες οι εταιρειες εχουν δικλείδες που σε δενουν Σε ολες μα ολες σου λενε για μεγιστη και για ελαχιστη. Εκτός εαν φτανει οπτικη ινα.εαν εισαι τυχερος στην περιοχη σου και 24 να εχεις πιανεις 24. Ο ΟΤΕ κανει τις μεγαλυτερε λαμογιες. Αυτος διαχειριζεται τα καφαο και αυτος παιζει με τα ζευγη που σε συνδεουν. Κανουν οτι γουσταρουν. Εξυπηρετουν αμεσα μονο τους δικους τους πελατες και με ευκολια μπορουν να σε κάνουν να απογοητευτεις απο τις αλλες εταιρειες. Εμενα πχ στην Nova μου ειπαν θα ποιανεις ανετα μεχρι 95 για να με παρουν πελατη αφου εκανε ελεγχο γραμμη η vodafone που ειμαι πελατης αρκετα χρονια και εχω ανοιξει πανω απο 15 βλαβες για ταχυτητα στην 50αρα γραμμη που ειπε οτι μου δινει εγγυημενα μονο 75 και αντί για αναβαθνιση μου προτινε μειωση παγιου. Πως γίνεται αυτο;Ιδιο καφαο ειναι στο οποίο ειναι με οπτικη ινα! Οσο η διαχειριση δικτυου ανοικει στο ΟΤΕ και οχι σε ανεξαρτητο οπως πχ το Δικτυο του ρεύματος αυτα θα εχουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο κι καλά τα Λες. Κι φυσικά ο ΟΤΕ είναι πιο ακριβός για όλους αυτούς τους λόγους ..
ventic139 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ορίστε παιδιά και η φωτό. Θα δω και το συμβόλαιο επακριβώς τι λέει Μετά από επανεκκίνηση έπεσε στα 60…..
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 @ventic139 ρε μας δουλευεις; μια χαρα ειναι τα 73mbps δεν εχεις κανενα θεμα. και γιατι εκανες restart? αποκει και περα επειδη ξεχασα να στο αναφερω, θεωρω οτι γνωριζεις πως ολες η εταιρειες λενε οτι "μεχρι και... ταδε ταχυτητα" Γενικοτερα οσο μεγαλυτερη ταχυτητα πας να κυνηγησεις τοσο μεγαλυτερη απωλεια μπορεις να χεις. Τελος κατι διαβασα οτι θες υψηλες ταχυτητες για την δουλεια σου... αν δεν κανεις gaming streaming, ακομα καο τα 24mpbs ειναι υπερβολικα 1
ventic139 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε @ventic139 ρε μας δουλευεις; μια χαρα ειναι τα 73mbps δεν εχεις κανενα θεμα. και γιατι εκανες restart? αποκει και περα επειδη ξεχασα να στο αναφερω, θεωρω οτι γνωριζεις πως ολες η εταιρειες λενε οτι "μεχρι και... ταδε ταχυτητα" Γενικοτερα οσο μεγαλυτερη ταχυτητα πας να κυνηγησεις τοσο μεγαλυτερη απωλεια μπορεις να χεις. Τελος κατι διαβασα οτι θες υψηλες ταχυτητες για την δουλεια σου... αν δεν κανεις gaming streaming, ακομα καο τα 24mpbs ειναι υπερβολικα Είχα να κάνω καιρό κι κάποιος είχε αναφέρει να κάνω ένα μπας και. Τώρα λέει κλειδώνει στα 80 στο admin panel. Το θέμα είναι όπως αναφέρω ότι μου φαίνεται περίεργο από 102 να πέσω στα 75 χωρίς λόγο και να λένε όλα είναι οκ. Ναι το γνωρίζω μέχρι τάδε ταχητυτα αλλα 25 mbps κάτω μου φαίνεται κάπως μεγάλο αν με ρωτάς. Τώρα τι να πω ….
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 13 minutes ago, ventic139 said: Είχα να κάνω καιρό κι κάποιος είχε αναφέρει να κάνω ένα μπας και. Τώρα λέει κλειδώνει στα 80 στο admin panel. Το θέμα είναι όπως αναφέρω ότι μου φαίνεται περίεργο από 102 να πέσω στα 75 χωρίς λόγο και να λένε όλα είναι οκ. Ναι το γνωρίζω μέχρι τάδε ταχητυτα αλλα 25 mbps κάτω μου φαίνεται κάπως μεγάλο αν με ρωτάς. Τώρα τι να πω …. το οτι κλειδωνει στα 80 εισαι νορμαλ. το οτι εχεος 73 mbps μπορει ναναι λογω αποστασης αλλα οχι ισως θεμα με τν γραμμη σου. Οποτε καλα σου λενε οτι ειναι οκνη γραμμη σου Ασχετο με τα ολα τα ουσιωδης αλλα θα το ξαναναφερω επειδη το εβαλες σαν δικαιολογια. αν η δουλεια σου δεν ειναι για gaming streaming, πανω απο 25mbps σου ειναι αχρηστα εκτος βεβαια αν κατεβαζεις ταινιες κτλπ για να κατεβει πιο γρηγορα.
ventic139 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε το οτι κλειδωνει στα 80 εισαι νορμαλ. το οτι εχεος 73 mbps μπορει ναναι λογω αποστασης αλλα οχι ισως θεμα με τν γραμμη σου. Οποτε καλα σου λενε οτι ειναι οκνη γραμμη σου Ασχετο με τα ολα τα ουσιωδης αλλα θα το ξαναναφερω επειδη το εβαλες σαν δικαιολογια. αν η δουλεια σου δεν ειναι για gaming streaming, πανω απο 25mbps σου ειναι αχρηστα εκτος βεβαια αν κατεβαζεις ταινιες κτλπ για να κατεβει πιο γρηγορα. Τι να σου πω. Εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι από 100 πήγα 75 χωρίς κάποιο λόγο. Ολλανδία πλήρωνα 100 είχα 100 και ούτε καν οπτική ίνα στο σπίτι, τώρα εδώ πληρώνω 100 έχω 75 και λεω και ευχαριστώ. Κάπου με χαλάει λίγο αυτό αλλά από ότι φαίνεται δε μπορώ να κάνω πολλά… τώρα έπεσε και το upload στα 7. Γενικά φαίνεται ασταθής η γραμμή τελευταία. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από ventic139
Kiriakos-GR Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στις 2/5/2022 στις 10:13 ΜΜ, ventic139 είπε Γενικά φαίνεται ασταθής η γραμμή τελευταία. Προς γνώση και συμμόρφωση .. δοκιμές γραμμής κάνουμε από 8~10 το βράδυ που είναι ώρα αιχμής, στην κίνηση δεδομένων από όλους τους γείτονες σου. Τις ώρες αυτές κορυφώνετε ο θόρυβος γραμμής, ακόμα και λόγο επαγωγής, από την λειτουργία όλων τον ζευγών σε ένα καλώδιο (πολλαπλών ζευγών) η κατανεμητή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα