ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε Άμα όντως δεν άλλαξε κάτι από εσένα και έχεις καιρό ακόμα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου, νομίζω είναι μονόδρομος. Εξοπλίσου με όσο περισσότερη υπομονή γίνεται και παρακάλα να έχουν όντως όρεξη να σε εξυπηρετήσουν. Μέσα Μαρτίου έγινε η σύνδεση καθώς μετακόμισα πρόσφατα όποτε είναι και η πρώτη γραμμή που βάζω. Όποτε σκέψου λήγει σε δυο χρόνια από τώρα, το θέμα είναι ότι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν το κόσμο. Από μεριάς μου δεν άλλαξε κάτι καθώς η ταχητυτα έπεσε όσο έλειπα όποτε εσωτερικά τουλάχιστον δε άλλαξε κάτι και ο τεχνικός δήλωσε να γίνει έλεγχος εξωτερικά καθώς όντως είδε Ότι κάτι υπήρχε. Άρα κάποιος μαγειρεύει τις ταχητυτες και αυτός δε είμαι γώ… το θέμα είναι δουλεύω από το σπίτι και χρειάζομαι αρκετή καλή σύνδεση για αυτό πήγα 100. Αν είχε 200 θα πήγαινα εκει αλλά τερμάτισε στα 100 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από ventic139
dkmaster Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Βασικά δεν γνωρίζουμε ούτε τα βασικά για τη γραμμή σου. Ο τεχνικός πόσα έπιασε στην εισαγωγή; Στην καμπίνα τι νούμερο βρέθηκε; Αυτά θα πρέπει να τα γνωρίζεις, αν δε στα είπαν θα πρεπει να επιμείνεις να γίνουν έλεγχοι εκεί. Τέλος οποιαδήποτε μέτρηση με wifi θεωρείται αναξιόπιστη. 3
petran79 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Καλά ήρθε και απλά μέτρησε και έφυγε; Δεν κοίταξε να δει αν υπάρχει πρόβλημα με τα καλώδια ή το κουτί για να τα αλλάξει;
ventic139 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dkmaster είπε Βασικά δεν γνωρίζουμε ούτε τα βασικά για τη γραμμή σου. Ο τεχνικός πόσα έπιασε στην εισαγωγή; Στην καμπίνα τι νούμερο βρέθηκε; Αυτά θα πρέπει να τα γνωρίζεις, αν δε στα είπαν θα πρεπει να επιμείνεις να γίνουν έλεγχοι εκεί. Τέλος οποιαδήποτε μέτρηση με wifi θεωρείται αναξιόπιστη. Δε μου είπε τίποτα. Έβαλε το μηχάνημα στη πρίζα τηλεφώνου κατέβηκε καφαο κι έφυγε, 10 λεπτά σύνολο. Θα ζητήσω εκ νέου έλεγχο ναι τι Ενδείξεις να ζητήσω να μου δώσει γραπτός; Αυτά που ανέφερες ; Ώστε να σα δώσω και εσάς μοα ιδέα 18 λεπτά πριν, petran79 είπε Καλά ήρθε και απλά μέτρησε και έφυγε; Δεν κοίταξε να δει αν υπάρχει πρόβλημα με τα καλώδια ή το κουτί για να τα αλλάξει; ναι. Ανέβηκε σπίτι μέτρησε έφυγε κι απλά άφησε ένα χαρτί με γράμματα γιατρού που δε διαβάζετε ώστε να έρθει τεχνικός εξωτερικά της καμπίνας να το δει Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από ventic139
petran79 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, ventic139 είπε Δε μου είπε τίποτα. Έβαλε το μηχάνημα στη πρίζα τηλεφώνου κατέβηκε καφαο κι έφυγε, 10 λεπτά σύνολο. Θα ζητήσω εκ νέου έλεγχο ναι ναι. Ανέβηκε σπίτι μέτρησε έφυγε κι απλά άφησε ένα χαρτί με γράμματα γιατρού που δε διαβάζετε ώστε να έρθει τεχνικός εξωτερικά της καμπίνας να το δει Σε εμένα επειδή το εξωτερικό κουτί είναι ακριβώς δίπλα στο μπαλκόνι του παταριού, διαπίστωσε πως αυτός που πέρασε τα καλώδια ουσιαστικά αντί να πάει το καλώδιο κατευθείαν στο ισόγειο που μένω, έκανε ολόκληρη διαδρομή στον πάνω όροφο πρώτου καταλήξει σε εμένα. Έτσι έχανε τσάμπα ισχύ. Οπότε το έκοψε το άκρο του καλωδίου από το κουτί και το σύνδεσε κατευθείαν με το δικό μου και λύθηκε το θέμα.
ventic139 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, petran79 είπε Σε εμένα επειδή το εξωτερικό κουτί είναι ακριβώς δίπλα στο μπαλκόνι του παταριού, διαπίστωσε πως αυτός που πέρασε τα καλώδια ουσιαστικά αντί να πάει το καλώδιο κατευθείαν στο ισόγειο που μένω, έκανε ολόκληρη διαδρομή στον πάνω όροφο πρώτου καταλήξει σε εμένα. Έτσι έχανε τσάμπα ισχύ. Οπότε το έκοψε το άκρο του καλωδίου από το κουτί και το σύνδεσε κατευθείαν με το δικό μου και λύθηκε το θέμα. Εμένα δε είδε καν τα καλώδια ν δει αν παίζει θέμα. Μέτρησε είδε ότι ανεβαίνει 70 περίπου το κατέγραφε και έφυγε. Επειδή θέλω παραπάνω πληροφορίες θα μάθω σε ποιο καφαο ανήκω και θα καλέσω να έρθει πάλι τεχνικός.
dkmaster Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, ventic139 είπε Δε μου είπε τίποτα. Έβαλε το μηχάνημα στη πρίζα τηλεφώνου κατέβηκε καφαο κι έφυγε, 10 λεπτά σύνολο. Θα ζητήσω εκ νέου έλεγχο ναι τι Ενδείξεις να ζητήσω να μου δώσει γραπτός; Αυτά που ανέφερες ; Ώστε να σα δώσω και εσάς μοα ιδέα ναι. Ανέβηκε σπίτι μέτρησε έφυγε κι απλά άφησε ένα χαρτί με γράμματα γιατρού που δε διαβάζετε ώστε να έρθει τεχνικός εξωτερικά της καμπίνας να το δει Θα πρέπει να κάνει τις μετρήσεις που έγραψα παραπάνω και να στις αναφέρει.
ventic139 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, dkmaster είπε Θα πρέπει να κάνει τις μετρήσεις που έγραψα παραπάνω και να στις αναφέρει. Θα τις ζητήσω ναι να έρθουν Τρίτη κιόλας και αύριο που γυρνάω θα ποσταρω μετρήσεις από το Speedtest 1
esertas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 30/4/2022 στις 10:54 ΠΜ, ventic139 είπε Έκανα άπειρα restart. Κανένα offense δε έχεις άδικο απλά επειδή είμαι εκτός περιμένω το συμβόλαιο σε εμαιλ να δω ακριβώς τι λέει γιατί δε το έχω μπροστά μου αλλα το θεωρείς λογικό να σου λένε σου προσφέρω 100 αλλά μπορείς και να έχεις και 24, δηλαδή με ποια λογική το πλασάρουν όλο αυτό; Πηγα με τη λογική οτι αν εχεισ Οπτική ίνα είναι απίθανο να πιάνεις τόση χαμηλά ταχητυτα, δηλαδή πρέπει το καφαο να είναι τέρμα μακριά σου αλλά οπως ειδες φαίνεται τη πάτησα. Επίσης πως γίνεται τοσες βδομάδας να είχα καμπάνα Ίντερνετ και ξαφνικά να πέφτει. Ποιος έχει τις καμπίνες του vdsl2 στην περιοχή σου; Ο οτε; Μπορεί να αλλάξαν ζεύγος και να σου δώσαν κάποιο προβληματικό κάποιου που είχε πρόβλημα και είχε μέσον. Δηλαδή να σας τα αντάλλαξαν κρυφά. Ας πουν οι γνωρίζοντες, γίνεται αυτό;
ventic139 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, esertas είπε Ποιος έχει τις καμπίνες του vdsl2 στην περιοχή σου; Ο οτε; Μπορεί να αλλάξαν ζεύγος και να σου δώσαν κάποιο προβληματικό κάποιου που είχε πρόβλημα και είχε μέσον. Δηλαδή να σας τα αντάλλαξαν κρυφά. Ας πουν οι γνωρίζοντες, γίνεται αυτό; Του ΟΤΕ είναι ναι κι γώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι γενικά έκαναν λαθοι σε αρχικές συνδέσεις τα συνέδεαν όπου να ναι. Σίγουρα κάτι μου βρωμάει εδώ δε είναι φυσιολογικό
lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Παντως αυτη η εξυπναδα "γιατι δε διαβασες το συμβολαιο πριν το υπογραψεις" καποια στιγμη πρεπει να σταματησει γιατι το μονο που κανει ειναι να ξεπλενει το καρτελ. Εχετε διαβασει ποτε συμβολαιο κινητης/σταθερης; Εχετε διαβασει ποτε οποιοδηποτε συμβολαιο παροχης; Οι οροι ειναι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα της καθε εταιρειας και οχι του καταναλωτη, οι εταιρειες δεν ειναι μπακαλικα, ξερουν τι γραφουν μεσα. Ο καταναλωτης ομως δεν εχει επιλογη, ειναι αναγκασμενος να το υπογραψει, μαζι με ολους τους ορους, και τους καταχρηστικους. Η εναλλακτικη θα ηταν να μην εχει τηλεφωνο/ιντερνετ/ρευμα/οτιδηποτε. 2 2
ventic139 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, lector είπε Παντως αυτη η εξυπναδα "γιατι δε διαβασες το συμβολαιο πριν το υπογραψεις" καποια στιγμη πρεπει να σταματησει γιατι το μονο που κανει ειναι να ξεπλενει το καρτελ. Εχετε διαβασει ποτε συμβολαιο κινητης/σταθερης; Εχετε διαβασει ποτε οποιοδηποτε συμβολαιο παροχης; Οι οροι ειναι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα της καθε εταιρειας και οχι του καταναλωτη, οι εταιρειες δεν ειναι μπακαλικα, ξερουν τι γραφουν μεσα. Ο καταναλωτης ομως δεν εχει επιλογη, ειναι αναγκασμενος να το υπογραψει, μαζι με ολους τους ορους, και τους καταχρηστικους. Η εναλλακτικη θα ηταν να μην εχει τηλεφωνο/ιντερνετ/ρευμα/οτιδηποτε. Παρόλα αυτά το διαβασα για ακριβώς αυτό το λόγο να μην με πιάσουν κότσο αλλά όπως λες είναι κομμένα ραμμένα στα μέτρα τους. Λες και θα αλλάξει την νομοθεσία της η wind επειδή εγώ απαιτώ 100 όπως υπογράψω κιόλας. Το ζήτημα είναι ότι θέμα δεν υπήρχε εξαρχής άρα δε το δέχομαι αυτό που λένε και θα κάνω το αδύνατο δυνατό να αποζημιωθώ είτε με φτιάξιμο της γραμμής είτε με μείωση καθώς μας δουλεύουν και εμείς το τρώμε. Το καρτέλ όπως λες πρέπει να σταματήσει. 1
Nabuko Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, lector είπε Παντως αυτη η εξυπναδα "γιατι δε διαβασες το συμβολαιο πριν το υπογραψεις" καποια στιγμη πρεπει να σταματησει γιατι το μονο που κανει ειναι να ξεπλενει το καρτελ. Επειδή σταματάς να διαβάζεις τα συμβόλαια και ως εκ τούτου υπογράφεις ότι να ναι χωρίς αντιρρήσεις όχι μόνο ξεπλένει αλλά ενισχύει τα καρτέλ γιατί τους δίνεις την εντύπωση ότι οι πελάτες είναι όρθια βόδια που κατεβάζουν αμάσητο ότι τους πασάρουν. 3 ώρες πριν, lector είπε Ο καταναλωτης ομως δεν εχει επιλογη Φυσικά και έχει. Να φέρει αντιρρήσεις και να επαναδιαπραγματευτεί καλύτερη τιμή. Αυτό που γράφεις ξεπλένει το καρτέλ και ενισχύει την παθητική στάση του καταναλωτή. Αυτή η "εξυπνάδα" ότι πρέπει να αποδεχόμαστε και να υπογράφουμε αδιαμαρτύρητα ότι μας πασάρουν, πρέπει να σταματήσει. 1
lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Επειδή σταματάς να διαβάζεις τα συμβόλαια και ως εκ τούτου υπογράφεις ότι να ναι χωρίς αντιρρήσεις όχι μόνο ξεπλένει αλλά ενισχύει τα καρτέλ γιατί τους δίνεις την εντύπωση ότι οι πελάτες είναι όρθια βόδια που κατεβάζουν αμάσητο ότι τους πασάρουν. Δεν ειπα εγω να σταματησεις να διαβαζεις τα συμβολαια, ουτε να μην εχεις αντιρρησεις, ειπα οτι δεν εχει καποιο νοημα αυτο γιατι και αντιρρησεις να εχεις θα σου πουν ενταξει πηγαινε αλλου (που αλλου θα ναι τα ιδια). Αυτο σημαινει καρτελ αλλωστε. 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Φυσικά και έχει. Να φέρει αντιρρήσεις και να επαναδιαπραγματευτεί καλύτερη τιμή. Αυτό που γράφεις ξεπλένει το καρτέλ και ενισχύει την παθητική στάση του καταναλωτή. Αυτή η "εξυπνάδα" ότι πρέπει να αποδεχόμαστε και να υπογράφουμε αδιαμαρτύρητα ότι μας πασάρουν, πρέπει να σταματήσει. Η διαπραγματευση τιμης ειναι το μοναδικο οπλο, και χωρις παντα να εχει αποτελεσμα. Εδω παντως φασκεις και αντιφασκεις, γιατι τωρα προαγεις τη διαμαρτυρια ενω πριν ειπες στον αλλον που διαμαρτυρηθηκε "ας προσεχες". Ή μηπως η διαμαρτυρια πρεπει να γινεται μονο εκ των προτερων; Μετα δηλαδη τελος το βουλωνουμε επειδη υπογραψαμε τον εκβιασμο;
Nabuko Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, lector είπε Ή μηπως η διαμαρτυρια πρεπει να γινεται μονο εκ των προτερων; Μετα δηλαδη τελος το βουλωνουμε επειδη υπογραψαμε τον εκβιασμο; Φυσικά και γίνεται εκ των προτέρων. Πότε ήθελες να γίνει? Γι' αυτό και διαβάζουμε τι υπογράφουμε. Εσύ προφανώς υπογράφεις πρώτα όπου να ναι και μετά διαμαρτύρεσαι, συμπέρασμα που βγαίνει από τα γραφόμενά σου. Τι εκβιασμούς γράφεις? δεν έχει νόημα να απαντήσω αν χρησιμοποιείς ακραίες ορολογίες χωρίς βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα