Macosj Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας και είσαι στο ελλαδισταν έπρεπε να ξέρεις τον πρώτο κανόνα στις πωλήσεις σε μια Μπανανια : ΠΟΤΕ μην πιστέψεις αυτό που θα σου πει ο πωλητής. Σου είπε και καλά ότι κάτω από 65 μπορείς να κόψεις το συμβόλαιο, αλλά στο συμβόλαιο έγραφε 25. Εγώ όταν έρχομαι Ελλάδα με οποιονδήποτε συμφωνήσω κάτι τα τα θέλω ολα γραπτά και με υπογραφές κτλ Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Macosj 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapontikas Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Οι πατεράδες μας πάντα μας έλεγαν ότι ένας άνδρας πρέπει πάντα να προσέχει που βάζει το πουλί του και την υπογραφή του. Σε βλέπω με αρκετά εξώγαμα στο μέλλον... (και οι διατροφές κοστίζουν)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Είχα το ίδιο θέμα με vofafone. Από 100 ξαφνικά έπεσε στα 50-55. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου έστειλαν ένα λινκ από το οποίο κατέβασα στον υπολογιστή μου το δικό τους speed test. Έκανα για 3 μέρες μετρήσεις και φαινόταν πως πάνω από 55 δεν πήγαινε. Την 3η μέρα το έφτιαξαν χωρίς να έρθει κανένας τεχνικός και από τότε έχω πάλι καρφωμένο 110-11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μήπως μέχρι το κουτί της εισόδου είσαι εντάξει και το πρόβλημα το έχει η καλωδίωση σου; Έχεις cat5 απευθείας μέχρι το μόντεμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, papapontikas είπε Οι πατεράδες μας πάντα μας έλεγαν ότι ένας άνδρας πρέπει πάντα να προσέχει που βάζει το πουλί του και την υπογραφή του. Σε βλέπω με αρκετά εξώγαμα στο μέλλον... (και οι διατροφές κοστίζουν)... Τις εξυπνάδες πετα τις άλλου όχι εδώ 51 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Είχα το ίδιο θέμα με vofafone. Από 100 ξαφνικά έπεσε στα 50-55. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου έστειλαν ένα λινκ από το οποίο κατέβασα στον υπολογιστή μου το δικό τους speed test. Έκανα για 3 μέρες μετρήσεις και φαινόταν πως πάνω από 55 δεν πήγαινε. Την 3η μέρα το έφτιαξαν χωρίς να έρθει κανένας τεχνικός και από τότε έχω πάλι καρφωμένο 110-11. Εμένα δυο βδομαδες είναι έτσι τι να πω και για τρεις βδομάδας έπιανα ακατέβατα 98-102 42 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Μήπως μέχρι το κουτί της εισόδου είσαι εντάξει και το πρόβλημα το έχει η καλωδίωση σου; Έχεις cat5 απευθείας μέχρι το μόντεμ; Το cat5 είναι Ethernet και δε το χρησιμοποιώ καθόλου. Οι συσκευές είναι συνδεδεμένες στο 5ghz wifi και για πόσες βδομάδας έπαιζαν καμπάνα. Επίσης ο τεχνικός ότι δε φτάνει καν μέχρι πάνω τόσο από τις μετρήσεις που έκανε 1 ώρα πριν, Macosj είπε Μιας και είσαι στο ελλαδισταν έπρεπε να ξέρεις τον πρώτο κανόνα στις πωλήσεις σε μια Μπανανια : ΠΟΤΕ μην πιστέψεις αυτό που θα σου πει ο πωλητής. Σου είπε και καλά ότι κάτω από 65 μπορείς να κόψεις το συμβόλαιο, αλλά στο συμβόλαιο έγραφε 25. Εγώ όταν έρχομαι Ελλάδα με οποιονδήποτε συμφωνήσω κάτι τα τα θέλω ολα γραπτά και με υπογραφές κτλ Το θεώρησα αδιανόητο να έχεις με οπτική ίνα 25 αλλά διαψεύστηκα δυστυχώς ότι στη χειρότερη πας μέχρι 85. θα ανεβάσω και φωτό από μοντεμ - Speedtest τη Δευτέρα που θα επιστρέψω 1 ώρα πριν, wesker είπε Δώσε και ένα screenshot απο το router σου να δούμε εκεί στα πόσα συγχρονίζει.. Θα ανεβάσω σχετικές φωτό Δευτέρα αναλυτικά που θα είμαι πίσω σπίτι Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από ventic139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 minutes ago, ventic139 said: Το θεώρησα αδιανόητο να έχεις με οπτική ίνα 25 αλλά διαψεύστηκα δυστυχώς ότι στη χειρότερη πας μέχρι 85 Μα δεν έχεις οπτική ίνα. Μέχρι την καμπίνα φτάνει, μετά από εκεί μέχρι το router σου ο κλασικός χαλκός με τα προβλήματά του. 4 minutes ago, ventic139 said: Το cat5 είναι Ethernet Το Cat5(e) είναι κατηγορία καλωδίου UTP και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεφωνικό καλώδιο, για σύνδεση από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας ως το modem σου, αν η υπάρχουσα τηλεφωνική καλωδίωση είναι προβληματική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Μα δεν έχεις οπτική ίνα. Μέχρι την καμπίνα φτάνει, μετά από εκεί μέχρι το router σου ο κλασικός χαλκός με τα προβλήματά του. Ναι μέχρι τη καμπίνα, πίστευα πως δε θα είχαμε τα ίδια θέματα λόγο τεχνολογίας και καλά αλλά παπακια. Σε άλλο σπίτι με κοσμοτε είχα πάλι 70 από 100 μετά από ποσά τηλέφωνα ξαφνικά μια μέρα πήγε 95 και εκ τότε εδώ και δυο χρόνια δεν έπεσε ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν παίζουν όλα τα ζεύγη το ίδιο, πιθανώς να έδωσαν το προβληματικό δικό σου σε κάποιον άλλο ή να ήσουν τυχερός και να υπήρχε καλύτερο ελεύθερο. Ό,τι εμπλέκει χαλκό π.χ. το VDSL είναι λαχείο αν θα παίζει σωστά και αν θα υποβαθμίζεται με τον καιρό. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν παίζουν όλα τα ζεύγη το ίδιο, πιθανώς να έδωσαν το προβληματικό δικό σου σε κάποιον άλλο. Ό,τι εμπλέκει χαλκό π.χ. το VDSL είναι λαχείο αν θα παίζει σωστά και αν θα υποβαθμίζεται με τον καιρό. Δυστυχώς οπτικά ίνα μέχρι το σπίτι δε μπορεί να Μπει και είναι η μόνη λύση. Γενικά εκεί που μένω είναι δυο πολυκατοικίες η μια μπροστά η άλλη πίσω και γίνονται συχνά βλακείες και φοβάμαι μην πειράχτηκε κάτι 7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Μα δεν έχεις οπτική ίνα. Μέχρι την καμπίνα φτάνει, μετά από εκεί μέχρι το router σου ο κλασικός χαλκός με τα προβλήματά του. Το Cat5(e) είναι κατηγορία καλωδίου UTP και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεφωνικό καλώδιο, για σύνδεση από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας ως το modem σου, αν η υπάρχουσα τηλεφωνική καλωδίωση είναι προβληματική. Αν κατάλαβα καλά εννοείς από την είσοδο της πολυκατοικίας μεχρι τον όροφο μου. Κομμάτι δύσκολο το βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 7 hours ago, TheoAlex50 said: Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι για την ταχύτητα επιδίωξε έκπτωση. Εγώ με 50αρα πιάνω 13, μου πέρασαν έκπτωση και είμαι οκ. Απορία. Τι έκτωση σου έχουν δώσει για αυτό το πρόβλημα; Οφείλεται προφανώς πως εισαι μακρυα απο το καφαο και δεν μπορουν να κανουν κατι άλλο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, ventic139 είπε Είμαι εκτός λογο τριημέρου θα το κάνω όταν γυρίσω. Δυστυχώς δε έχω κάποια ενσύρματη συσκευή και όλα τα Speedtest που έχω κάνει ήταν με wifi. Ίσως κάποιος από εσάς εντοπίσει κάτι στα ping / jitter που δε βλέπω γώ ευχαριστω Tα speedtest πρέπει να είναι όλα πάντα ενσύρματα για έλεγχο γραμμής. Ο πάροχος σου παρέχει την γραμμή μέχρι την είσοδο του κτηρίου και αν ζητήσει τεχνικό εκεί θα μετρήσει για να δει όντως αν υπάρχει πρόβλημα - από εκεί και πέρα η εσωτερική καλωδίωση ή τα προβλήματα του wifi λόγω σήματος ή παρεμβολών είναι δικό σου θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, hln3 είπε Tα speedtest πρέπει να είναι όλα πάντα ενσύρματα για έλεγχο γραμμής. Ο πάροχος σου παρέχει την γραμμή μέχρι την είσοδο του κτηρίου και αν ζητήσει τεχνικό εκεί θα μετρήσει για να δει όντως αν υπάρχει πρόβλημα - από εκεί και πέρα η εσωτερική καλωδίωση ή τα προβλήματα του wifi λόγω σήματος ή παρεμβολών είναι δικό σου θέμα. Θα ζητήσω εκ νέου τεχνικό να το δει ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη Forthnet, από 97-98 εδώ και μήνες είμαι καρφωμένος στα 43-44. Τηλέφωνο, έρχεται τεχνικός, το δηλώνει ως βλάβη λέγοντας πως είναι απαράδεκτο, μιας και το κουτί είναι λίγα μέτρα μακριά. Λίγες μέρες μετά έρχεται μήνυμα στο κινητό από άλλον τεχνικό πως δεν υπάρχει καμία βλάβη... Κάνω αίτημα για αλλαγή παρόχου στον ΟΤΕ, παίρνουν το καθιερωμένο τηλέφωνο να με πείσουν να μείνω, και εκεί ο πωλητής μου λέει πως το βλέπει και αυτός πως είναι όντως πρόβλημα γραμμής, πως φταίω ουσιαστικά που δεν επέμεινα (για 3η φορά) να το δει τεχνικός και πως πλέον θα βελτιωθεί η Forthnet επειδή εξαγόρασαν τη Wind... Δυστυχώς δεν βλέπω ποτέ να έχουμε σαν Ελλάδα αξιόλογη παροχή υπηρεσιών, τα ίδια ζητήματα αντιμετωπίζουμε λίγο-πολύ όλοι αλλά ποτέ δεν αλλάζει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη Forthnet, από 97-98 εδώ και μήνες είμαι καρφωμένος στα 43-44. Τηλέφωνο, έρχεται τεχνικός, το δηλώνει ως βλάβη λέγοντας πως είναι απαράδεκτο, μιας και το κουτί είναι λίγα μέτρα μακριά. Λίγες μέρες μετά έρχεται μήνυμα στο κινητό από άλλον τεχνικό πως δεν υπάρχει καμία βλάβη... Κάνω αίτημα για αλλαγή παρόχου στον ΟΤΕ, παίρνουν το καθιερωμένο τηλέφωνο να με πείσουν να μείνω, και εκεί ο πωλητής μου λέει πως το βλέπει και αυτός πως είναι όντως πρόβλημα γραμμής, πως φταίω ουσιαστικά που δεν επέμεινα (για 3η φορά) να το δει τεχνικός και πως πλέον θα βελτιωθεί η Forthnet επειδή εξαγόρασαν τη Wind... Δυστυχώς δεν βλέπω ποτέ να έχουμε σαν Ελλάδα αξιόλογη παροχή υπηρεσιών, τα ίδια ζητήματα αντιμετωπίζουμε λίγο-πολύ όλοι αλλά ποτέ δεν αλλάζει τίποτα. Άρα να ζητήσω εκ νεου τεχνικό στο χώρο μου και στη καμπίνα; Γιατί το όλο θέμα μου βρωμάει. Αν είχα θέμα θα ήταν από την αρχή όχι ύστερα από μηνα σχεδόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Άρα να ζητήσω εκ νεου τεχνικό στο χώρο μου και στη καμπίνα; Γιατί το όλο θέμα μου βρωμάει. Αν είχα θέμα θα ήταν από την αρχή όχι ύστερα από μηνα σχεδόν Άμα όντως δεν άλλαξε κάτι από εσένα και έχεις καιρό ακόμα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου, νομίζω είναι μονόδρομος. Εξοπλίσου με όσο περισσότερη υπομονή γίνεται και παρακάλα να έχουν όντως όρεξη να σε εξυπηρετήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα